Тебе тут, по-перше, ніхто не просив писати!Lestat сказав(ла):3 школа оцТой!!!Гнать етих учителей...☺ и ваще тема тупая
Lestat сказав(ла):3 школа оцТой!!!Гнать етих учителей...☺ и ваще тема тупая
Якщо для тебе ця тема тупа, то навіщо ти вообще відкрив її і читаєш, а?Lestat сказав(ла):3 школа оцТой!!!Гнать етих учителей...☺ и ваще тема тупая
Да їй зовсім протипоказано бути вчителем...а особливо таких предметів як біології та ОБЖ*STOP*taesia сказав(ла):ой а в мене класний керівник Інна Володимирівна( учитель ОБЖ і Біології)... незнаю кому як але мені вона не подобається, їй класним керівником противопоказано бути, в нас з цього класу прям втікають!!!!!
Lestat сказав(ла):3 школа оцТой!!!Гнать етих учителей...☺ и ваще тема тупая
просто в тебе всі не викладали %)Vikeyshen сказав(ла):Я СКАЖУ ЛИШЕ ОДНЕ- УСІ ВЧИТЕЛІ НВК ПРОСТО СУПЕР
я б такого не сказал.. если к ней нормально по-человечески относиться, то и она также к вам будет.. а если срывать каждый урок, то уж извеняйте..Vanilla сказав(ла):А погані як на мене це хімічка Ірина Мирославівна
Це точно)))Vikeyshen сказав(ла):УСІ ВЧИТЕЛІ НВК ПРОСТО СУПЕР
ну, знаєш, вона у мене була два роки класним керівником, вона не така уже і погана, і уроки у нас завжди були цікаві, і на них ми вели себе вільно...не знаю, що там було у вас...Vanilla сказав(ла):зарубіжка ТАтьяна Віталіївна я всі 11 років боялася трохи на її предмет.....
Так ти ж написала, що всі вчителі класні!!! Так чого ж ти пишеш, що погані ті то, ті то?Vanilla сказав(ла):А погані як на мене це хімічка Ірина Мирославівна,і зарубіжка ТАтьяна Віталіївна
Weezy* сказав(ла):А для мене найкраща в4ителька Матвій4ук Галина Вікторівна(математика) завжди їздили на екскурсії ( )