Чи обов"язкові щеплення та Манту для відвідування д/с, школи.

pats01

Користувач
Реєстрація
02.02.08
Повідомлення
8
Репутація
0
Панове, чи Ви не знаєте, що єдиний в Україні завод по виготовленню вакцин належить Раїсі Богатирьовій. Вакцини купуються по держзамовленню - це скаженні гроші!!!!!!!!!!! Штиркаємо діток і заробляємо цій чувирлі бабло!
 
M

mersedes

Я думаю так! Треба робити щеплення і манту.
 

belka

Користувач
Реєстрація
11.11.07
Повідомлення
47
Репутація
0
мені місяць назад зробили щеплення від краснухи(в школі, на 1 уроці)через час мені почало дуже тягти руку.я підішла до медсестри,вона сказали що ми напевно неправильно вкололи і звернися до лікаря.я думала якщо в школі зробили то і вони маютя відповідати за наслідки,а їй по барабану.До лікаря я не ходила,і через деякий час прошло.
 

Кум

Користувач
Реєстрація
20.05.06
Повідомлення
346
Репутація
21
Взірець заяви про відмову від вакцинації

Заявление-отказ. Украина

Завідувачу поліклініки № …,
п. <П.І.Б. Завідувача>
………………………………………
………………………………………
батьків <П.І.Б. дитини>
<П.І.Б. батька>
<П.І.Б. мами>

Заява
Я, <П.І.Б. батька>, заявляю про відмову від усіх профілактичних щеплень, а також проби Манту, флюорографії й інших процедур, пов’язаних із введенням в організм сторонніх речовин або іонізуючих випромінювань моїй дитині <П.І.Б. дитини>.

1) Відмовляюся від подальших вакцинацій, ревакцинацій та біопроб (Манту, р. Пірке) через наявність у їхньому складі одного (у деяких випадках - декількох відразу) з токсичних компонентів: солей ртуті, солей алюмінію, формальдегіду, фенолу. За результатами міжнародних досліджень ці речовини є причинами розвитку Аутизму, хвороби Альцгеймера, рака, Синдрому Раптової Дитячої Смертності.

2) Відмовляюся від можливої вакцинації краснухи, Гепатиту В, вітрянки з етичних міркувань через використання у виробництві вакцин диплоїдних клітин тканин абортованих плодів людини.

3) Дана відмова є обмірковане і зважене рішення , прийняте на підставі детального і усебічного вивчення питань, пов’язаних з вакцинацією, особистого досвіду і цілком відповідає нормам діючого законодавства, у тому числі…

а) ст.19 Загальної Декларації Прав Людини (Кожна людина має право на волю переконань)

б) ст. 26 Загальної Декларації Прав Людини і ст. 43 Конституції України (про право на освіту, у тому числі дошкільну);

б) ст. 3, ч. 1 Закону України про освіту (про можливості одержання освіти громадянами України незалежно від стану здоров’я, переконань і інших обставин);

в) ст. 43 “Основ законодавства України про охорону здоров’я” (про згоду на медичне втручання);

д) ст.2, п.1. Конвенції про права дитини (Держави учасники… забезпечують усі… права… без якої-небудь дискримінації, незалежно від стану здоров’я… дитини)

е) ст. 1, п.1(а). Конвенції про боротьбу з дискримінацією в області освіти (“вираз < дискримінація > охоплює всяку різницю, виняток, обмеження… по ознаці… переконань…, що має на меті або наслідком знищення або порушення рівності відносин в області освіти і зокрема … закриття для якої-небудь особи чи групи осіб доступу до освіти будь-якої ступіні чи типу”)

е) ч. І., ст.2, п.2 Конвенції про права дитини (Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення захисту дитини від усіх форм дискримінації або покарання на підставі статусу, діяльності, висловлюваних поглядів чи переконань дитини, батьків дитини, законних опікунів чи інших членів сім’ї.),

з) ч. І., ст.18, п.3 Конвенції про права дитини (Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення того, щоб діти, батьки яких працюють, мали право користуватися призначеними для них службами й установами по догляду за дітьми.)

і) ч.І., п. 11 частини 1 Європейської Соціальної Хартії (про право кожної людини на використання будь-яких заходів, що дозволяють йому забезпечити найвищий досяжний рівень здоров’я).

й) ст.12, закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” (про щеплення за згодою після надання об’єктивної інформації)

Ознайомлений зі змістом Закону України ” Про захист населення від інфекційних хвороб”, лікарем доведенi до відома можливі наслідки відсутності щеплень:
- Ускладнення при коклюші: бронхіт, пневмонія, енцефаліт, пупочні і пахові грижі, випадання прямої кишки, масивні геморрагии і крововиливи в головний мозок;
- Ускладнення при дифтирії - міокардит, неврити, нефротичний синдром, периферичні паралічі, смерть;
- Ускладнення при правці - аспираційна пневмонія, набряк легень , переломи і вивихи кісток, нашарування вторинної бактеріальної інфекції - бронхопневмонії, сепсис, деформації хребта, контрактури м’язів і суглобів, паралічі черепних нервів, летальний результат;
- Ускладнення при Гепатиті В є затяжний перебіг хвороби з переходом у хронічний гепатит (імовірність - 5-10%), що у свою чергу може привести до цирозу і раку печінки. Імовірність хронічної інфекції в дітей від 1 до 5 років складає 25-50%, у дітей, що заразилися гепатитом при пологах - 90%;
- Ускладнення при Поліомієліті - 80-90% - це легке захворювання, в інших 10% воно викликає параліч. У випадку паралічу близько 25% одержують серйозні порушення, близько 25% одержують середній параліч і 50 % виліковуються;
- Ускладнення при Корі - пневмонія, отит і інші бактеріальні інфекції, а також сліпота, поразки слуху, розумова відсталість.
- Ускладнення при Туберкульозі - поразкою багатьох органів, що супроводжуються лихоманкою, значним спадком сил. найчастіше уражаються легені з утворенням порожнин (каверн), що можуть прориватися в бронхи.

Можливі поствакційні ускладнення:
1. Анафілактичний шок;
2. Енцефалопатія;
3. Судорожні стани при t >39
4. Набряк, гіперемія в місці уведення вакцини.
 

vk713

Користувач
Реєстрація
23.01.08
Повідомлення
270
Репутація
3
Чи обов"язкові щеплення та Манту для відвідування д/с, школи.
Необов'язкові. Але заяву треба писати.
Колись дивився передачу по ТВ. Про Богатирьову - правильно.
Щеплення зараз більше шкідливі, чим корисні. Склад речовини, яку вводять - небезпечний для здоров'я. Там присутній мишяк (так званий).
Відповідальності за наслідки НІХТО не бере. Лікар (медсестра) буде
скидати все на виробника, а той на непроведення проби. Виявляється
(на заході) роблять пробу на переносимість організму на дану вакцину.
Хто, коли бачив: що колють, дата придатності, назва???
П.С. Зараз (і вже довший час) в Україні массове захворювання на туберкульоз. Серед людей старшого віку. Але вони всі при совдепіїї пройшли обовязкове щеплення!!!!!!!!!!!!! ??????
 

Кум

Користувач
Реєстрація
20.05.06
Повідомлення
346
Репутація
21
В роддомі дитяча медсестра лякає, що не відпустять додому якщо прививку від БЦЖ не зробимо. І шо їй сказати? Жінка боїться.
 

Bu_sh_ka

Користувач
Реєстрація
05.11.07
Повідомлення
211
Репутація
0
Пусть муж съездит в Хмельницкую детскую областную больницу(она недалеко от вещ.рынка) и посоветуется с детским имунологом.Там ему подскажут правильное решение
 
M

metallica

пам'ятаєццо,робили мну щеплення проти поліеміліту. реакція була не дуже позитивна-температура близько 40, бла бла бла.
що цим хочу сказати:
рас - навіть після такої реакції збирали консиліум і вернули морди, як це не повторювати щеплення, але погрози що до виключення зі школи звичайно не підтвердились.
[OFF]два - місцеві медики - козли. в швидкій сказали "пройде". воно то відносно пронесло, а як би ні?[/OFF]

добавлено через 1 минуту
Кум сказав(ла):
в інших 10% воно викликає параліч. У випадку паралічу близько 25% одержують серйозні порушення, близько 25% одержують середній параліч і 50 % виліковуються;
собссно сама чуть не влетіла в ці 10 відсотків))
 

Bu_sh_ka

Користувач
Реєстрація
05.11.07
Повідомлення
211
Репутація
0
Мы живем в 21 веке,наука пошла вперед.Город считается (судя по ценам ) небедный.Почему же мы сами себя не бережем? Если что-то случится после вакцинации,виноваты будете Вы сами,врач получит премию за большое колличество привитых,а Вас отнесут в "эти проценты".
Рядом Киев,Ровно...Консультируйтесь.Сдавайте анализы(аллергопробы,на иммунитет,на переносимость...).Да,это дорого,на это нужно время.
ЗДОРОВЬЕ ДОРОЖЕ.Если в чем-то сомниваетесь-действуйте! Восстанавливать здоровье еще дороже
 

_lapochka_

Користувач
Реєстрація
02.03.08
Повідомлення
23
Репутація
0
якщо говорити в загальному ракурсі - то треба! Але є багато но! по-перше - це повинні робити професіонали(я не кажу що їх у нас немає, але...), а не якісь там, люди, які стажуються. ПО-друге якась червона цятка від манту не може показати на 100% чи ти хворий, чи ні, тут потрібне сучасне медичне, точне обстеження, якого в нас нема! того висновки очевидні. хоча не заперечую таку процедуру.
 

Кум

Користувач
Реєстрація
20.05.06
Повідомлення
346
Репутація
21
Кум сказав(ла):
В роддомі дитяча медсестра лякає, що не відпустять додому якщо прививку від БЦЖ не зробимо

Відпустили, все нормально. Написали заяву-відмову і все. До дитячого садка точно прививати ніякої гадості не будем.
 
K

keeway

На мою думку потрібно щоб ця вакцина захищала трохи від хвороб. А здругой сторони нетреба тому що зараз ти всякі вакцини не якісні.
 
А

АСТРА

Мені хотіли зробити пробу на манту .Але тільки приходив час її робити в мене починався кашель....Для мене з школи прслали бумашку з законами :"Якщо ви не зробите прбу на манту Вас можуть не допустити до навчання!!!"
А якшо поритися в інеті то можна найти те шо манту повинна робити медсестра в якої є дозвіл шо має право це робити ,шо вне ї є сертифікат про закінчення медичної школи ,шо це все має робитися все на вмшому уроні!!!
 

Кум

Користувач
Реєстрація
20.05.06
Повідомлення
346
Репутація
21
Ось тут http://www.privivok.net.ua/node/84 написано, як влаштувати дитину в дитячий садок або школу без щеплень.

Тут http://www.privivok.net.ua/node/82 - які закони порушують придурки в білих халатах недопускаючи дитину до навчання в школах і садочках.
 

evelina

Користувач
Реєстрація
28.11.07
Повідомлення
34
Репутація
0
Вік
40
своим детям прививки не делаю ,
и вам не советую.
 

AZAZELO

Користувач
Реєстрація
02.08.10
Повідомлення
1
Репутація
0
Не советую так несоветовать!