Дитяча лікарня майбутнього

Spoch

Користувач
Реєстрація
18.03.06
Повідомлення
849
Репутація
57
Вік
46
Всі небайдужі можуть зробити свій внесок відправивши SMS-повідомлення на номер 353, вартість якого 5 грн.

Шановні друзі!
Незабаром в Україні з’явиться унікальний дитячий медичний заклад – Всеукраїнський центр охорони здоров’я матері та дитини. Благодійний проект, ініційований Міжнародним благодійний фондом «Україна 3000», має назву «Дитяча лікарня майбутнього».

Цей унікальний медичний заклад створюється для того, аби українські діти, допомогти яким сьогодні може тільки закордонна медицина, мали змогу отримувати якісне лікування у своїй країні. Аби батьки не продавали останнє, шукаючи кошти на складну операцію для малюка за кордоном, а діти не вмирали, чекаючи своєї черги на лікування.

Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» поставив перед собою амбітне завдання – побудувати в Україні надсучасну медичну установу, яка б відповідала найвищим світовим стандартам.

Лікарня прийматиме маленьких пацієнтів з усіх куточків України. І єдиною підставою для того, аби потрапити до лікарні, буде направлення лікаря. Ніякого «блату», ніяких «елітних пацієнтів» у цьому закладі не буде! Всі, хто потребуватиме лікування, отримають його у повному обсязі.

У Центрі працюватимуть кращі українські лікарі. Підготовка медичного персоналу до роботи у лікарні розпочинається вже зараз. Фахівці пройдуть стажування за кордоном, ознайомляться з прогресивним досвідом сучасної медичної науки і практики. А невдовзі цей досвід буде використовуватися в українській лікарні заради порятунку життя українських дітей.

Лікування буде проходити за усіма вимогами сучасної медицини. Високотехнологічне медичне обладнання, сучасні засоби діагностики та лікування, новітні медикаменти, нарешті, принципово новий підхід до умов перебування пацієнта та його родини у лікарні – все це ставить Центр в один ряд з найповажнішими дитячими медичними закладами світу.

Лікарня буде також навчальним методичним центром, де навчатимуться наші лікарі та, за потреби, працюватимуть закордонні спеціалісти. Наукова база закладу буде відкрита для всіх бажаючих.

Всеукраїнський центр охорони здоров’я матері та дитини може стати єдиною надією на здорове майбутнє для сотень і тисяч українських дітей. Будівництво такого закладу вкрай необхідне Україні, і це визнають усі – від лікарів до урядовців. До того ж, поява у нашій державі потужного медичного центру сприятиме налагодженню співпраці з регіонами, виникненню зв’язків між дитячими лікарнями, що сприятиме розвитку дитячої медицини в Україні в цілому.

Сьогодні ми власноруч можемо створити здорове майбутнє наших дітей. Будь-яка Ваша допомога може повернути посмішку на обличчя дитини, блиск – в її очі. А здорові діти є запорукою добробуту й процвітання України у майбутньому.

Тож об’єднаймося заради здоров’я наших дітей! Створімо разом майбутнє України!

Порядок перерахування коштів на поточний рахунок
Благодійного фонду «Дитяча Лікарня майбутнього»

Для UAH:

Отримувач: Благодійний фонд «Дитяча Лікарня майбутнього»
ЄДРПОУ 34603026
Р/р 26005301003685
Банк отримувача: АКБ «Трансбанк»,
МФО 300089

Призначення платежу: благодійна допомога

http://www.likarnya.org.ua
 

Mishell

Користувач
Реєстрація
14.12.06
Повідомлення
106
Репутація
0
А не может это быть очередной провокацией???? Столько денег уплыло неизвестно куда и на что.:-(
 

Spoch

Користувач
Реєстрація
18.03.06
Повідомлення
849
Репутація
57
Вік
46
Mishell сказав(ла):
А не может это быть очередной провокацией???? Столько денег уплыло неизвестно куда и на что.
Можливо все що завгодно, але вірити хоч у щось потрібно:)
 

Mishell

Користувач
Реєстрація
14.12.06
Повідомлення
106
Репутація
0
Как говориться - доверяй, но проверяй.Жаль не имеем полномочий проверить. :-( А денег мне не жалко. Тем более по роду своей специальности я понимаю что к чему:)
 

Spoch

Користувач
Реєстрація
18.03.06
Повідомлення
849
Репутація
57
Вік
46
Mishell сказав(ла):
Как говориться - доверяй, но проверяй.
Сьогодні з приводу цього проекту на більшості телеканалах України, крім центральних (1+1, інтер) проходить телемарафон. Не думаю що на такій темі можуть спекулювати у таких маштабах.
 

sonic

злий вуйко
Адміністратор
Реєстрація
31.08.06
Повідомлення
404
Репутація
56
мне пофиг ушло не ушло..я отправил 2 смски на 353..и нежалею если что-то из этого получется будет отлично..
 

Weasel

Користувач
Реєстрація
11.11.06
Повідомлення
30
Репутація
0
Вік
37
sonic сказав(ла):
мне пофиг ушло не ушло..я отправил 2 смски на 353..и нежалею если что-то из этого получется будет отлично..

я теж (1 смс :-[ ), дуже хочеться вірити, що вони таки побудують цю лікарню майбутнього і бажаю їм в цьому Успіху і підтримки!
 

Natashe4ka

Користувач
Реєстрація
09.09.06
Повідомлення
70
Репутація
0
Spoch сказав(ла):
Сьогодні з приводу цього проекту на більшості телеканалах України, крім центральних (1+1, інтер)
Да, сьогодні по тел. показують концерт на підтримку цієї лікарні, десь приблизно на 5 нарахувала...
Хоча багато хто так каже шо не вірю шо ці гроші туди дойдуть, але це не правда я так думаю, адже ці дітки такі маленькі ше, такі беззахисні, і тільки "Дитяча лікарня майбутнього" відкриє їм шлях у новий світ.... Мені так шкода цих діточок, нехай їм пощастить і зберуть кошти, шоб її збудувати. Нехай їм щастить!
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[
 

kristi

Користувач
Реєстрація
20.06.06
Повідомлення
239
Репутація
0
Спекулируют на чем угодно, ради денег люди на все идут и святого
для некоторых ничего нет. Особенно там, где деньги передаются не по документам
.Остается надеятся, что какая -то часть пожертвованных средств дойдет по назначению ,
ну а если кто прикарманит , то я , как человек верующий, считаю, что им воздастся.
 

Vrednaia

Користувач
Реєстрація
04.12.06
Повідомлення
30
Репутація
0
Вік
39
В этом нет мне кается никакой спекуляции , как можно спекулировать детьми и их жизнями . Мне кажется ,что когда смотришь в глаза таких детей хочется только помочь .
 

Mishell

Користувач
Реєстрація
14.12.06
Повідомлення
106
Репутація
0
Согласна!!! Отослала 2 смс. Дай бог чтоб мои крохи пошли на пользу.
 

zZzara

Ведьмочка :)<br>Модератор
Користувач
Реєстрація
23.05.06
Повідомлення
478
Репутація
0
Хорошее дело. Присоединяюсь.... А вдруг?
 

Mishell

Користувач
Реєстрація
14.12.06
Повідомлення
106
Репутація
0
Вот с таким диагнозом у меня детей нет. Страшно было бы смотреть в газа таким ребятишкам.Но ест много и других болезней. Дай бог чтоб в нашем государстве подумали о нашем подрастающем поколении :-(
 

Dimikcus

Ігроман
Користувач
Реєстрація
11.06.06
Повідомлення
169
Репутація
0
Переглянув сайт, зроблений на скору руку. В них навіть проекту лікарні нема, а вони її хочуть збудувати за 3 роки. Грошей потрібно 600 млн грн, зібрана майже половина. І це при тому, що в них вже стільки "меценатів" і така широка рекламна акційа (а вона теж немалих грошей коштує). Суму, йака залишилась, вони будуть збирати дуже довго, йа думаю. Бо майже всі, хто про цей проект чув, відправили ті СМСки, і може й навіть по кілька штук. Відправити ще кілька? Не вистачить всеодно. Хіба що вони знайдуть щ кілька "меценатів" такого ж рівня, йак і теперішні.
А навіть коли гроші зберуть і почнуть будувати, вс впреться в короткі строки, і грошей йак завжди не вистачить, і ніхто не дасть, бо одні вже давали і розчарувались в проекті, а іншим просто не до цього. Та й в майбутньому треба буде її підтримувати, лікувати ж дітей хочуть безкоштовно. Небуде цього доти, доки за здоровьям народу не почне піклуватись сама держава. І не треба казати про безкоштовну медицину, за бугром все покриває страховка, йака планується з зарплати і налогів.
І ще: навіть йакщо її збудують, всіх не вилікуєш, а в нас така країна, що першими на черзі стойать не ті, хто потребує цього лікування, а ті, хто має звязки чи гроші, йакі можуть дозволити собі лікування заграницею, але ж тут буде ближче і, мабуть, "дешевше". Краще б ці гроші виділили саме тим сімьям з хворими дітьми, йакі дійсно цього потребують, йакі не мають ліків, в йаких батьки знають, що от от і дитини нестане. Буде набагато більше користі.
Особисто йа не відправляв СМСки, не тому, що жадний, а тому, що не вірю, що ці гроші будуть закладені в ту лікарню. От особисто в руки для дитини такої йа б їх віддав, бо впевнений, що коли вона буде їх віддавати на будівництво для багатого дядіньки, в ньому проснеться хоч крапля совісті, і от тоді вже може ці гроші підуть на йакусь цеглину чи фарбу для лікарні.
Все вищенаписане моє ІМХО, і може здатись вам жорстоким, але йа так думаю.%)
 

zZzara

Ведьмочка :)<br>Модератор
Користувач
Реєстрація
23.05.06
Повідомлення
478
Репутація
0
Собирала я деньги на общественные проекты, правда не общенационального масштаба, но.......
Мы помогали, детским домам, больницам, домам малютки, старичкам, делали социальные программы...

Ну так вот!
Собрать деньги... главное - начать. Проекта нет, потому, что нет денег, ведь кто его бесплатно нарисует. Оставшиеся деньги???? Кроме наших 5 гривен есть еще такое понятие, как меценатство. В конце года каждый бизнесмен захочет списать налоги - только предложи ему под это акцию.

И последнее: насчёт туда ли уйдут деньги... Мне тяжело было жоказать людям, что я таки не аферистка и что деньги уйдут в нужное русло, НО потом были результаты работыи реальные ремонты, постройки, праздники... это того стоило. Очень хочется надеяться, что это - не вариант с афёрой, а вариантс благотворительностью.

З.Ы. Есть человечек в Нетешине, который давно и постоянно занимается шефской помощью Острожким интернатам. Если хотите помочь (даже не деньгами - участием) - обращайтесь, дам контакт.
 

ora

Користувач
Реєстрація
20.09.06
Повідомлення
63
Репутація
3
Отправила 2 СМС-ки в твёрдой уверенности , что деньги опять уйдут вникуда .Подумайте сами - львиная доля собранных средств уйдёт на проэктные работы , " кирпичи-краски ". ТРИ ГОДА ждать у моря погоды . Может проще , дешевле и быстрее провести кап. ремонт существующих клиник , провести переподготовку кадров , завезти оборудование и лечить детей , для многих из которых ВРЕМЯ решает ВСЁ . А так опять наступаем на советские грабли компанейщины . Идея красивая , а в результате получим ещё один повод для разочарований .
 

Web

Наш человек
Користувач
Реєстрація
10.03.06
Повідомлення
44
Репутація
0
Вік
39
+5 грн в копилку политикам...
на постройку новой дачи или покупку новой машины...

эхх как умеют играть на чувствах.
 

chief

паятель
Користувач
Реєстрація
16.03.06
Повідомлення
95
Репутація
3
тоже отправил если не в дело то пусть суки подавятся
 

Mishell

Користувач
Реєстрація
14.12.06
Повідомлення
106
Репутація
0
Сегодня на работие обговаривали эту тему. Думаем, вряд ли что получиться из этой затеи. Либо это как всегда затянется на долгие долгие годы :-( А за это время стольким детям смогли бы помочь:-(