ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ за Відчуженою владою міста

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
Ввиду нарастающей актуальности заслуженной критики до Предела, распутсившейся местной власти, создается эта тема. Просьба не устраивать тут чаты с целью закрытия этой темы!

НЕТІШИНЦІВ РОЗВОДЯТЬ, ЯК КОШЕНЯТ...
Чиє свято – День місцевого самоврядування?
Попри те, що в нас, як і в багатьох містах, де-юре існує місцеве самоврядування, де-факто, на жаль, його немає. Нетішин, насправді, в руках куп-ки “сильних” міста нашого, і вони його щороку ділять (шматують) між собою та відбивають атаки спільного ворота – активної частини громади міста, яка не хоче жити за правилами “купки”.
Зовні у нас все ніби благополучно, влада робить вигляд, що турбується про громаду: добудовує мости, ремонтує житловий фонд, освітні заклади, дбає про благоустрій, та все це обгортка від цукерки, яку всередині доїдають ось ці… “жуки”. Ми – їхні заручники, і дивляться вони на нас, як шершні на беззахисний бджолиний вулик.
А яким же мало б бути місцеве самоврядування? За законом, місцеве самоврядування – це гарантоване державою право та реальна здатність територіальної громади – жителів міста – самостійно або під відповідальність органів та посадових осіб місцевого самоврядування вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції і законів України. Первинним суб’єктом місцевого самоврядування, основним носієм його функцій і повноважень є територіальна громада міста.
Як бачимо, всюди фігурує територіальна громада, а вже потім владні органи, які її обслуговують. Описати ж наше реально діюче місцеве самоврядування можна одним словом – бутафорія (ми не говоримо про рядових працівників виконкому та міської ради, які за мізерні зарплати відпрацьовують свій хліб, а про чиновницьку верхівку, яка нині заправляє міським парадом!).
Із системи місцевого самоврядування прибрали неугодного міського голову, адже, виявляється, громада не запитала дозволу у владних старожилів-бюрократів, і обрала “не того” мера. Як бачимо, з народовладдя місцеві можновладці зробили килим, по якому вправно тупцюються. Хто ж розраховуватиметься за ці накилимні танці? Звісно, що нетішинська громада, тобто, ми з вами. Перша плата: у громади забрали ко-мунальне майно (банно-пральний комплекс, автостоянку та громадський туалет, які пустили з молотка податківці за борги ЖКО) вартістю біля 1,4 млн. грн. І якщо міський голова О.Омельчук боролася в судах за повернення цього майна (тому і поплатилася посадою), то секретар міської ради М.Степаненко разом із депутатською більшістю, підконтрольною провладній партії, цинічно віддав у суді громадське майно. Міська рада відмовилась: “від апеляційної скарги на постанову Хмельницького окружного адміністративного суду та в цілому від позову до податкової інспекції про визнання дій незаконними”. Що й казати, недарма громада двічі ініціювала проведення референдуму про розпуск міської ради, і недарма секретар ради М.Степаненко принципово перешкоджає його проведенню, адже він із прибічниками, на відмінну від нас, громади, бореться за своє особисте місто.
Ще один “подаруночок” припасла нетішинцям під ялинку з прийняттям нового бюджету ця чужа містянам влада. Можливо, через безвідповідальність чиновників, а, можливо, за домовленістю майже 6,8 млн. грн. боргів, що: “утворилися внаслідок погодження виконкомом міськради в рішенні №375 від 16.10.09 р. тарифів на житлово-комунальні послуги з водопостачання, водовідведення, транспортування та постачання теплової енергії в розмірі меншому, ніж розмір еко-номічно обґрунтованих витрат на їх виробництво” має сплатити Нетішинська територіальна громада для ВП ХАЕС . Ухвалою господарського суду Хмельницької області від 14 вересня 2012 р. вирішено: “розстрочити подальше виконання рішення господарського суду Хмельницької області на десять років, із обов’язковою сплатою щомісяця 56 817 тис. грн. (у рік – 682 тис. грн.!), починаючи з січня 2013 р. по грудень 2023 р. включно”.
Відповідальності за таке збиткування над громадою ніхто не несе.
Тому нам, громаді, не варто забувати, що саме наша байдужість робить сильними купку князьків-поводирів, які “розводять нас, як сліпих кошенят”!

http://www.neteshyn.com.ua/images/stories/newspaper/Post23.pdf
 

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
Резолюція щодо припинення беззаконня, яке чинять нетішинські владці
На засіданні Громадської ради в листопаді розглядалося питання порушення конституційних прав громадян на свободу мирних зібрань і проведення зборів, що мали місце 25 вересня та 24 жовтня, коли жителям міста, котрі прийшли на зібрання, відмовили в доступі до зали ПК. Зборами одностайно було прийнято рішення направити вимоги депутатам та виконавчому комітету й застерегти сек-ретаря міськради від подальших зловживань своєю посадою.
У резолюції Громадської ради, зокрема, йдеться: “Вимагаємо від органів місцевого самоврядування й керівників ко-мунальних закладів чітко дотримуватися вимог Конституції та законів України.
Комунальні заклади, зокрема, Палац культури, є власністю громади міста, тому вимагаємо їх використовувати виключно в інтересах громади міста.
Сприяти та безкоштовно надавати пристосовані приміщення комунальних зак-ладів для проведення зборів з питань місцевого самоврядування.
Довести до відома керівників комунальних підприємств про їх відповідальність за порушення Конституції та законів України (ст.39 Конституції Ук-раїни, ст.340 ККУ), в разі таких порушень негайно розривати контракт із ке-рівниками комунальних закладів”.
“Проект резолюції підготував член Громадської ради, голова нетішинського міського товариства із захисту прав споживачів “КонтрАкт” Валерій Бойко. І хоча під час голосування ми всі підтримали зміст резолюції, кожен член Громадської ради дав офіційне підтвердження щодо підтримки цього документа. Резолюція надіслана виконавчим органам влади й депутатському корпусу на чолі з секретарем міськради М.Степаненком””, – додала Н.Цюпка

Чи дослухається міська влада до вимог Громадської ради припинити порушувати конституційні права нетішинців? Чи й надалі чинитиме спротив городянам, які намагаються організувати та провести референдум й “імпічментувати” нинішнє депутатське скликання, і зачинятиме в них перед носом двері громадських будівель?..
 

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
Рейдерский захват Сосновым:
Катавасія в середовищі любителів собак

Уже майже три роки організацією по захисту тварин вишуку-ються можливості, щоб побудувати новий собачий притулок. Не так давно справа зрушила з місця – вже виділено земельну ділянку в півгектара та є проект будівництва, до того ж, керівник організації А.Цюпка веде успішні пере-говори з представниками Міністерства екології та природоохоронних ресурсів України про виділення частини коштів для проведення будівельних робіт.
Саме в цей час до організації по захисту тварин виявив бажання вступити скандально відомий у місті Володимир Соснов, що ви-кликало щире здивування в її керівника Антоніни Петрівни: “Володимир Володимирович славиться тим, що береться лише за справи, які б принесли йому дохід. Тому я не розумію його праг-нення приєднатися до нас, адже ми – неприбуткова організація, через це й не поспішали його приймати”.
Зі слів А.Цюпки, В.Соснов вирішив будь-що стати “захисником
тварин”. Мовляв, він домовився з представником спілки тваринолюбів Галиною Гамулою та в обхід статуту, заручившись підтримкою лише чотирьох із шістнадцяти членів об’єднання, вони намагалась виключити А.Цюпку з організації та взагалі змінити її склад. Г.Гамула проголосила себе очільником новоспеченого об’єднання та видала В.Соснову доручення члена тваринозахисної організації. Але ця спроба виявилася нелегітимною, ос-кільки не відповідала статуту “Громадської організації по захисту тварин”, тож на внутрішній раді її члени прийняли рішення виключити Г.Гамулу зі свого складу.
Що викликало такий непідробний інтерес В.Соснова до неприбуткової організації собаколюбів, достеменно невідомо. Але якщо го-ворити про пошуки наживи, то можна припустити, що ласим об’єктом стала земля у півгектара під притулок, або ж апетиту нагнали кошти під його будівництво.
“Я позиватимусь до суду стосовно дій Г.Гамули.
Ще хочу повідомити жителів міста, що в даний час ми не проводимо збір коштів у громадських місцях. Банки, що нині стоять у ма-газинах Нетішина, порозставляли люди, які не є членами нашої організації, тож ми не в змозі контролювати доцільність використання зібраних грошей”, – додала
насамкінець А.Цюпка.
До того ж, австрійці ведуть перемовини про співпрацю саме з Антоніною Петрівною, як керівником місцевої організації по захисту тварин. Тому важко сказати, чи погодилися б іноземці допомог-ти нашому місту вирішити проблему зростання популяції бездомних тварин, якби дізнались, що в самій тваринозахисній організації не можуть поділити місце лідера. Та й будівництвом нового притулку також опікується А.Цюпка, хоча дехто прагне й сам отримати контроль над фінансовими надходженнями від спонсорів.
 

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
Меньше года сидит у руля власти продажный подлец-секретарь степаненко, а столько гадости наделал городу:
’ЖКО насолоджується покровительством теперішньої влади, – перша особа міста М.Степаненко особисто посприяв нинішньому ке-рівнику ЖКО В.Нікітчуку “очиститись” від оголошеної 24 лютого 2012 року міським го-ловою О.Омельчук догани, подавши до суду письмову заяву, в якій повідомлялось, що Нетішинська міська рада повністю визнає заявлені позивачем В.Нікітчуком вимоги і не заперечує проти ухвалення судом рішення про задоволення його позову щодо скасування догани.

Получается никитчук получил законный выговор и только хрюша-степаша незаконно отозвал выговор в суде!
 

Kino

Користувач
Реєстрація
03.03.11
Повідомлення
100
Репутація
26
Apple сказав(ла):
Перша плата: у громади забрали ко-мунальне майно (банно-пральний комплекс, автостоянку та громадський туалет, які пустили з молотка податківці за борги ЖКО) вартістю біля 1,4 млн. грн. І якщо міський голова О.Омельчук боролася в судах за повернення цього майна (тому і поплатилася посадою), то секретар міської ради М.Степаненко разом із депутатською більшістю, підконтрольною провладній партії, цинічно віддав у суді громадське майно. Міська рада відмовилась: “від апеляційної скарги на постанову Хмельницького окружного адміністративного суду та в цілому від позову до податкової інспекції про визнання дій незаконними”.
Так что получается, в суде местный совет дал добро на продажу, которую незаконно осуществляли до получения согласия, а в реальности решения и согласия на продажу на сессиях не было? Попахивает ст.366 УК Украины, поскольку это сделано не в интересах громады.
Apple сказав(ла):
На засіданні Громадської ради в листопаді розглядалося питання порушення конституційних прав громадян на свободу мирних зібрань і проведення зборів, що мали місце 25 вересня та 24 жовтня, коли жителям міста, котрі прийшли на зібрання, відмовили в доступі до зали ПК. Зборами одностайно було прийнято рішення направити вимоги депутатам та виконавчому комітету й застерегти сек-ретаря міськради від подальших зловживань своєю посадою.
Можно узнать реакцию исполкома и местного совета? Что в ответ получила громадская рада?
Apple сказав(ла):
перша особа міста М.Степаненко особисто посприяв нинішньому ке-рівнику ЖКО В.Нікітчуку “очиститись” від оголошеної 24 лютого 2012 року міським го-ловою О.Омельчук догани, подавши до суду письмову заяву, в якій повідомлялось, що Нетішинська міська рада повністю визнає заявлені позивачем В.Нікітчуком вимоги і не заперечує проти ухвалення судом рішення про задоволення його позову щодо скасування догани.
А тут не понятно или Степаненко помог своему любимчику или местный совет уполномочил его это сделать. Не поленитесь прояснить...
 

EXPERT

Користувач
Реєстрація
06.07.09
Повідомлення
190
Репутація
0
Часто звучит громадська рада...
что за зборище болтунов...
напишите фамилии даних лиц громадськой рады... для конретики
 

Kino

Користувач
Реєстрація
03.03.11
Повідомлення
100
Репутація
26
EXPERT сказав(ла):
Часто звучит громадська рада...
что за зборище болтунов...
напишите фамилии даних лиц громадськой рады... для конретики
Исполком принял решение создать раду
"Відповідно статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою розгляду листа громадської ради при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради від 24 січня 2011 року № 5, протоколу установчих зборів з питань утворення громадської ради при виконавчому комітеті міської ради від 11 січня 2011 року".
В ее состав вошли 25 организаций, фамилий точных нет, поскольку новый сайт власти не спешат заполнить как следует и некоторые организации вышли или заменили своих представителей. Вот первоначальный список организаций:

1 Благодійна громадська організація «Екіпаж»
2 ВГО “Антикримінальний вибір»
3 ВГО «Громадський комітет транспортної безпеки»
4 Газета «Вісник малозахищених»
5 ГО «Захист прав людини»
6 Громадська організація «А.Т.О.М.»
7 Громадська організація «Жіноча справа»
8 Громадська організація «З’єднання борців за справедливість»
9 Громадська організація «Інтелектуальний центр»
10 Громадська організація «Каштан»
11 Громадська організація «Пост громадського контролю»
12 Громадська організація «Фронт змін»
13 Громадська організація «Центр реабілітації «Любов»
14 Місцевий осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів-підводників» в Хмельницькій області
15 Міська громадська організація «Громадська організація захисту тварин»
16 Міська громадська організація «Милосердя»
17 Міська організація ветеранів України
18 Молодіжна громадська організація «Твій вибір»
19 Нетішинська міська громадська організація «Нетішинський козачий полк Хмельниччини»
20 Нетішинська міська організація інвалідів «Фенікс»
21 Нетішинське міське товариство захисту прав споживачів «КонтрАкт»
22 Товариство підприємців «Край»
23 Українська православна церква Київського патріархату Параскеви сербської
24 Українська спілка ветеранів Афганістану
25 Хмельницький обласний осередок «Допомога інвалідам Чорнобиля»
 

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
EXPERT сказав(ла):
Часто звучит громадська рада...
что за зборище болтунов...
напишите фамилии даних лиц громадськой рады... для конретики
Вы не правы, там есть не большая часть здравомыслящих людей, но, как говорится, одна личность портит весь коллектив, или как там в пословице... Хотя и их понять можно...
Взять голову Цюпку-свой хлеб она "отрабатывает", так угожает власти, что от нее уже не могут отбится. Наслали соснова, чтобы тот исключил Цюпку из ее же организации. Но свое урвать получилось... Дали 4-ю комнату в общежитии, почти весь первый этаж скоро... Или вспомнить ее агитацию за Олуйка. Или как блокирует решения громадской рады и не отправляет власти и на печать резолюцию, срывает организацию перевыборов громадской рады и т.п. Везде выступает и доносит свою личную точку зрения, но при этом не забывает говрить, что мол ее уполномочила рада, а тень падает на весь состав громадской рады.
 

EXPERT

Користувач
Реєстрація
06.07.09
Повідомлення
190
Репутація
0
Apple сказав(ла):
Вы не правы, там есть не большая часть здравомыслящих людей

не соглашусь ... улыбнуло:

Kino сказав(ла):
4 Газета «Вісник малозахищених»

Kino сказав(ла):
8 Громадська організація «З’єднання борців за справедливість»

Kino сказав(ла):
10 Громадська організація «Каштан»


Kino сказав(ла):
15 Міська громадська організація «Громадська організація захисту тварин»

Kino сказав(ла):
20 Нетішинська міська організація інвалідів «Фенікс»

прикольные оргаинизаци :D :D :D :D
 

Kino

Користувач
Реєстрація
03.03.11
Повідомлення
100
Репутація
26
EXPERT сказав(ла):
прикольные оргаинизаци :D :D :D :D
Две организации Войтко исключили и заменили на другие. К тому же, все познается в сравнении. На сей раз, говорят, Соснов будет пропихивать все свои организации:

схид-захид-сдача в субаренду 300м2. Ему дали коммунальное здание по цене 1 грн. за 300м2, а он сдает по цене 30грн. за 1м2
водный мир-(спасение не утонувших за деньги бюджета)
нетешинские вести-пошлая газетенка
ГО защиты предпринимателей-нет ниодного предпринимателя
ГО по поддержке правопорядка-особенно в компьютерных клубах
«Громадська організація захисту тварин»- забрал у Цюпки
молодые регионы
рога и копыта
и т.п.

Все они полумертвые и созданы для отмывки бабла, которе выделяют на сектор работы власти с ГО. Никто не знает сколько он их наплодил, говорят около десяти, это почти 50% совета!
 

Kino

Користувач
Реєстрація
03.03.11
Повідомлення
100
Репутація
26
Нагнути, залякати – це методи роботи Нетішинської влади​


Завдяки довірі виборців нашого міста у 2010 році до місцевого парламенту прийшло 13 депутатів від ”Фронту змін”. Сьогодні фракція ”ФЗ” нараховує лише вісім обранців. Але на цьому полювання на наших партійців не закінчилося. Різні методи ”роботи” випробовує на депутатах нинішня верхівка влади. Одних залякує, на інших тисне, одним дає за покірність посади, в інших ”за непослух” їх забирає. І процес цей безперервний.

З призначенням П.Скакуна виконуючим обов’язки першого заступника міського голови розпочалися нові методи тиску. Цього разу взялися за бізнес. Першими зазнали поневірянь підприємці, які є депутатами міської ради. Насамперед атаку зосередили на мені та на депутатові від ”Фронту змін” В.Козубському. Мені було відмовлено у продовженні договору оренди мі- німаркету ”Наш край”, а В.Козубському – в продовженні договору оренди земельної ділянки піц кафе ”Шарм”. Підстав відмови названо не було: не хочуть продовжувати, та й годі!

На останній 34 сесії міської ради В.Козубському вдалося відстояти клапоть землі під своїм закладом. Із ”Нашим краєм”, власником якого я являюсь, ситуація складніша. Договір оренди, який щороку автоматично пролонгується, якщо з боку орендаря не зафіксовано порушень, мав би продовжити керівник Торгового центру О.Вознюк. Якщо ж зрадник О.Вознюк, ганебно виключений з партії ”Фронт змін”, без будь-яких на те підстав не продовжив договір оренди, зобов’язати його це зробити мали б депутати міської ради, прийнявши на сесії відповідне рішення.

Але з боку депутатів з цього приводу спостерігаємо лише вперте мовчання. На боці Вознюка і виконавча влада в особі П.Скакуна. Чому в.о. першого заступника кришує керівника Торгового центру, збагнути важко, адже Павло Степанович – не далека від бізнесу людина, як і я та багато інших підприємців, він розпочинав свій бізнес у 90-х роках і, сподіваюсь, добре пам’ятає, якнелегко зароблялися перші підприємницькі гроші.

Той факт, що я та В.Козубський – з ”Фронту змін”, а П.Скакун з провладної Партії регіонів не мав би бути причиною даного тиску. Ми, як партійні опоненти, маємо доносити виборцям свої позиції діями, виступами в пресі й на телебаченні, критикою та ін., нате ми й політики, і основне наше завдання- відстоювати інтереси своїх виборців та всієї громади. Але бачимо протилежне: чиновники шукають у кожного з нас вразливе місце, як от бізнес. Іншим депутатам погрожують звільненням з роботи або перешкоджають кар’єрному зростанню.
ядуха-і-нетішин.gif
Та не тільки з неугодними парламентарями місцева влада чинить розправу. Секретар міської ради М.Степаненко, прикриваючись депутатами, які насправді до таких дій непричетні, відмовив у продовженні договорів оренди земельних ділянок під павільйонами на ”Зеленомуринку” п’ятьом підприємцям. Мотивація – мало платять оренди. Хоча, насправді, сплачують вони, як і за всі павільйони по місту – 10 відсотків від вартості землі. Якщо чиновники рахують, що підприємці ринку мають платити більше, то варто було б спершу прийняти відповідне рішення, що стосується зонування території, як це роблять в інших містах, де периферія платить менше, центр – більше І Т.Д., тоді ніхто не буде проти, бо це дійсно один із способів наповнення бюджету, але робитися це має цивілізовано, а не методом нагибу, мовляв, компенсуйте нашу ”хотілку” – підняття оренди.

Врешті-решт, у таких випадках має бути діалог, а за ним – послідовні дії влади, а не написаний на аркуші паперу одноосібно прийнятий вердикт: ”Міська рада не має наміру продовжувати з вами договір оренди”. Листи такого змісту, надіслані М.Степанен- ком від імені міської ради не що інше, як перевищення секретарем наданих йому повноважень або ж чиновницький ”беспредєл”, який повільно, але впевнено добирається до Нетішина з Донецька.

Не враховують чиновники й того, що кожен павільйон годує, як мінімум, 3-4 сім’ї, в числі яких родина власника та наймані працівники.

Але попри все, у мене, як депутата, і як пересічного мешканця нашого міста є надія, що представники влади припинять бандитські методи керування, займуться наповненням бюджету цивілізованим шляхом, вирішенням господарських проблем Нетішина, а не снуватимуть павутину підступу й розбрату.




http://ngp-ua.info/2012/12/2343
Валерій Преподобний,

депутат Нетішинської міської ради від ”Фронту змін”,​
 
  • Подобається
Реакції: Буйвол

Володька

Користувач
Реєстрація
27.06.12
Повідомлення
16
Репутація
16
http://reyestr.court.gov.ua/Review/27644162

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

"22" листопада 2012 р.Справа № 13/5025/891/12

Господарський суд Хмельницької області у складі судді Танасюк .Є., розглянувши матеріали справи:

За позовом Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 м. Нетішин


до Комунального підприємства Нетішинської міської ради "Торговий центр" м. Нетішин


про - визнання установлення господарських правовідносин між ФОП ОСОБА_1 та КП НМР „Торговий центр" з приводу надання в оренду ФОП ОСОБА_1 майна відповідно до умов договору оренди №01.11.04-002 від 01.11.04р.;

- зобов'язання КП НМР „Торговий центр" продовжити дію Договору оренди №01.11.04-002 від 01.11.04р. на термін, передбачений п.п.12.1. вказаного договору;

- визнання договору оренди індивідуально визначеного нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Нетішин №01.11.04-002 від 01.11.04р. дійсним до 01.02.13р.

И Р І Ш И В :


В позові Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 м. Нетішин до Комунального підприємства Нетішинської міської ради "Торговий центр" м. Нетішин про визнання установлення господарських правовідносин між ФОП ОСОБА_1 та КП НМР „Торговий центр" з приводу надання в оренду ФОП ОСОБА_1 майна відповідно до умов договору оренди №01.11.04-002 від 01.11.04р., зобов'язання КП НМР „Торговий центр" продовжити дію Договору оренди №01.11.04-002 від 01.11.04р. на термін, передбачений п.п.12.1. вказаного договору, визнання договору оренди індивідуально визначеного нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Нетішин №01.11.04-002 від 01.11.04р. дійсним до 01.02.13р. відмовити.


Скасувати заходи забезпечення позову вжиті ухвалою суду від 17.08.12р. у справі №13/5025/891/12.


Суддя О.Є. Танасюк
 

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
Kino сказав(ла):
А тут не понятно или Степаненко помог своему любимчику или местный совет уполномочил его это сделать. Не поленитесь прояснить...
По материалам суда:
24 лютого 2012 року розпорядженням міського голови № 22/2012-рк йому(никитчуку) оголошено догану.

В розпорядженні зазначено, що така оголошена за неналежне виконання посадових обовязків (невикористання у повному обсязі субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження у 2011 році; неналежне утримання вулично-дорожньої мережі міста в зимовий період 2012 року (січень, лютий); несвоєчасну закупівлю пально-мастильних матеріалів для потреб благоустрою міста).
Чтобы уйти от ответственности, никитчук в день получения доганы купил больничный лист. Такую схему он часто практикует, а потом в суде плачится, что мол его наказали незаконно, так как он болел.


Згідно письмової заяви секретаря міської ради, Нетішинська міська рада повністю визнає заявлені позивачем ОСОБА_1 вимоги і не заперечує проти ухвалення судом рішення про задоволення його позову, справу просять розглядати за їхньої відсутності.
Как видете, степаненко незаконно отозвал выговор никитчуку. Тоесть БЮТ прикрывает коррупцию в городе и ЖКХ. Чем выше тарифы ЖКО, тем болше у них откаты.

Спасибо Володьке за сайт хороший, http://reyestr.court.gov.ua/Review/23602487
 
  • Подобається
Реакції: Буйвол

Kino

Користувач
Реєстрація
03.03.11
Повідомлення
100
Репутація
26
Apple сказав(ла):
Как видете, степаненко незаконно отозвал выговор никитчуку. Тоесть БЮТ прикрывает коррупцию в городе и ЖКХ. Чем выше тарифы ЖКО, тем болше у них откаты.
Каким образом им это удается делать? Факты есть?
 
  • Подобається
Реакції: Буйвол

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
Kino сказав(ла):
Каким образом им это удается делать? Факты есть?
Пройдитесь по истории правления БЮТа в городе http://ilink.com.ua/forum/showpost.php?p=509480&postcount=675 (по подсылкам), по результатам выборов, когда в предшествующем созыве БЮТ имел значительное большинство, а после выборов его ряды поредели более чем в два! раза. Сейчас осталось жалких 9 тушек. В следующем созыве будет не более 2-ух и то мажоритарщиков.
Так вот эта компашка постоянно зубами держится за ЖКО. Так было при Мельничуке, так есть сейчас при никитчуке. Очень важен тот факт, что контроль над ЖКО для БЮТа намного важнее их партийной принадлежности и места пребывания (коалиции).

ЖКО- это бездонная дойная корова города. Кто ее доит- тот правит городом. Если проследить по годам все переформатирования в местной власти, то легко заметить, что наш БЮТ на все готов, только не готов отдать кому-либо под контроль ЖКО. Отсюда легко объясняется, почему БЮТ помог снять мэра и помог сделать переворот в городе, а также решение БЮТа сформировать большинство с партией регионов ну и, само собой, понятно зачем степаненко незаконно снял все выговоры никитчука. Все это делается для сохранения за собой контроля над ЖКО.

Изменить ситуацию в свою пользу, могут только жители. Но поскольку средний уровень зарплат в городе значительно больше, чем в других городах, то и пассивность населения у нас на порядок выше. Когда ЖКО достигнет того уровня тарифов, что многим это покажется пределом наглости, тогда и появится прослойка людей, которые возьмут БЮТ с ЖКО за горло и прекратят безумный дерибан колоссальных масштабов. Ежегодно все субвенции порядка 3 млн. грн. транзитом проходят через ЖКО и попадают в карманы БЮТовцев и скакунов. Кроме этого значительная часть бюджета безвозмездно попадает в виде помощи в ЖКО и там растворяется в тех же карманах. В этом году БЮТоголовые и их прихлибатели придумали новые финансовые программы дерибана бюджета, это по благоустройству, «покращенню» в жил.фонде и т.п., цель та же- ЗАРАБОТАТЬ на бюджете жителей через ЖКО. Годовой размер пирога ЖКО составляет около 28 млн. грн. с деньгами, вытянутыми в виде тарифов из карманов жителей.

Вообщем мораль их деятельности проста: под одеялом БЮТа доить город себе на пользу. Эта та же партия регионов только замаскированная в шкуру БЮТа. Жалкие ворюги, их судьба быть всегда ТУШКАМИ, а на публике пиарится на крохах от пирога, которые дают городу, типа что-то делают для города!
 

EXPERT

Користувач
Реєстрація
06.07.09
Повідомлення
190
Репутація
0
где коментарии володьки соснова?
 

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
EXPERT сказав(ла):
где коментарии володьки соснова?
нет и не будет, он весь в "работе". Помогает решалам бюджет "осваивать".
И первые ласточки уже дают свои плоды.

По явному сговору ЖКО и наших "правителей" через суды доят город.

Визнати неправомірною бездіяльність Нетішинської міської ради щодо припиненням права постійного користування земельною ділянкою площею 15000 кв.м., на якій розташована стоянка особистого транспорту в районі АДРЕСА_1(МИЛИЦИИ).

Стягнути з Нетішинської міської ради на користь Комунального підприємства Нетішинської міської ради «Житлово-комунальне об'єднання» 42981 грн., 75 коп. збитків, 32 грн. 20 коп. судового збору і всього, 43013 (сорок три тисячі тринадцять) грн., 95 коп.
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/28472773
Кто помнит, автостоянку у города отобрали незаконно. Потом новый владелец долго не мог через депутатов взять землю автостоянки, а ЖКО продолжало платить аренду. Автостоянку можно было вернуть, но пришли степаши-хрюши и в судах отказались от защиты интересов города. Теперь "узаконивают" свои делишки за счет бюджета.
 
  • Подобається
Реакції: Буйвол

Kino

Користувач
Реєстрація
03.03.11
Повідомлення
100
Репутація
26
Apple сказав(ла):
Если проследить по годам все переформатирования в местной власти, то легко заметить, что наш БЮТ на все готов, только не готов отдать кому-либо под контроль ЖКО. Отсюда легко объясняется, почему БЮТ помог снять мэра и помог сделать переворот в городе, а также решение БЮТа сформировать большинство с партией регионов ну и, само собой, понятно зачем степаненко незаконно снял все выговоры никитчука. Все это делается для сохранения за собой контроля над


Вообщем мораль их деятельности проста: под одеялом БЮТа доить город себе на пользу. Эта та же партия регионов только замаскированная в шкуру БЮТа. Жалкие ворюги, их судьба быть всегда ТУШКАМИ, а на публике пиарится на крохах от пирога, которые дают городу, типа что-то делают для города!

О том, что Союз БЮТа и ПР существует можно проследить по деятельности Лотела, который принадлежит "почетному" гражданину Нетешина, главе фракиции БЮТ в обласной раде Гладуняку Василию, бывший мэр города.

Если при Омельчук О.И. Лотел критиковал на всю власть, то сейчас сплошные комплименты. На сайте власти специально скрывают информацию о собственнике Лотела, поскольку это проясняет информацию о существовании местного Союза ПРиБЮТа. Но есть госреестр всех СМИ Украины, который свидетельствует, что Лотел на все 100% принадлежит покровителю местных БЮТовцев Гладуняку В.И.? кстати именно после приезда в город Гладуняка и после собрания фракции БЮТа с Гладуняком, на следующий день был обезглавлен город, что дало возможность создать ныне действующий союз!
 
  • Подобається
Реакції: Буйвол

Apple

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
237
Репутація
18
Kino сказав(ла):
На сайте власти специально скрывают информацию о собственнике Лотела, поскольку это проясняет информацию о существовании местного Союза ПРиБЮТа. Но есть госреестр всех СМИ Украины, который свидетельствует, что Лотел на все 100% принадлежит покровителю местных БЮТовцев Гладуняку В.И.? кстати именно после приезда в город Гладуняка и после собрания фракции БЮТа с Гладуняком, на следующий день был обезглавлен город, что дало возможность создать ныне действующий союз!
Лотел мелкая разменная монета, есть факты пострашнее, свидетельствующие, что и БЮТ нашей области также сотрудничает с властью, хотя для прикрытия называют себя оппозицией http://ye.ua/news/news_7867.html. Гладуняк во всю продолжает открыто строить свое Межгорье и против него нет ни одного уголовного дела! - сегодня это не реально, если бы он был оппозиционером.

http://www.narodnavolya.org.ua/inde...icle&id=140:2009-02-09-12-21-00&catid=52:news

http://2000.net.ua/2000/derzhava/ekspertiza/78751

Поэтому-то он сотрудничает с властью, чтобы не лишиться "чесно" заработанного, поэтому он слил Нетешин партии регионов и достойно может нести имя почетного Предателя Нетешина! Ну конечно реализовали все это наши местные депутаты-тушки БЮТа, которые в подчинении того же Гладуняка .

Кто-то упрекнет, мол фактов не достаточно и они слишком старые. Тогда посмотрите как удачно другой областной депутат от БЮТа, которого выбрали Нетешинцы, Вознюк Сергей выигрывает у власти тендеры на 20 млн. грн.

http://ye.ua/news/news_10738.html

кто забыл что за депутат, посмотрите тут:

http://oblrada.km.ua/menu/podmenu/59

Делаем выводы, если на уровне области Гладуняк слил БЮТ, то местных БЮТовцев тем более положит под ПР, хотя они сами изначально не сопротивлялись.
 
  • Подобається
Реакції: Буйвол