Пляж на Варшавці

Ambrozu

Користувач
Реєстрація
29.08.08
Повідомлення
6
Репутація
7
В п"ятницю коллега по роботі святкував день народження в дерев"яному будиночку,що найближче до вишки.Поруч бігала велика кудлата собака.Коли вона забігла в двір,під вишкою пролунав постріл і пес зі скавулінням пронісся повз нас,забіг метрів 20 за дитячу площадку і через хвилин 20-30 мук подох. Хлоці,що лазили до вишки(мабуть охорона),були якісь неадекватні,хоча і не п"яні.Це відбулося проиблизно через пів години,як на пляж приїзджала швидка,що забрала хлопчика років12-ти з розпанаханною ступнею(його вже прооперували,так як травма була серйозною).Хто буде відповідати за свавілля на пяжі?За порядок?За бите ско у воді?За п"яні матюки біля дитячого майданчика(та й на весь пляж)?Купи сміття,що вихідними не вивозиться? P.S. Сьогодні дохлого пса відволокли через дорішку,під дерево і тепер ще більше відпочиваючих "насолоджуються"природними ароматами.
 

B_DaviS

Користувач
Реєстрація
26.06.07
Повідомлення
205
Репутація
1
Ambrozu,
да мы видели эту собаку. Явно она там не первый день лежит,я обратила внимание. Обидно что пляж превращают в гадюшник. Хотя на счет стекла то люди тоже хороши. Многие сами срут и не убирают за собой.
 

El-ninYO

Користувач
Реєстрація
17.12.08
Повідомлення
115
Репутація
0
Так там же пАН сОСНОВ барином числится!!!!)))) ( сам себя назначил!) И Сыдор меньший на чёто претендует..... Вот пусть они и убирают. Всё равно скоро загородятся и платный пляж сделают...)))
 

Ambrozu

Користувач
Реєстрація
29.08.08
Повідомлення
6
Репутація
7
Проблему частково вирішено-пса закопано під тим же деревом.Може арендатор скоро вирішить там(на пляжу) і скотомогильник відкрити?? ...А санепідемстанція мовчить.....