Але + здача на права це якраз та сума.qwer_su сказав(ла):покажами мені скутера за 340-480грн
а ти ще приплюсуй росходніки і кап ремонт то буде як машинаfrequenz сказав(ла):Але + здача на права це якраз та сума.
Цікаво як вони визначають об"єм двигунаStreit сказав(ла):вартість експертного дослідження та визначення об'єму двигуна, загалом, становить 217, 12 грн.
а як вираховують скіки кубів води влазить в ємкість 1м:1м:1м? то це аналогічно. Мозгами те буматиDANKOS сказав(ла):Цікаво як вони визначають об"єм двигуна "на глаз, тестером,контролькою,чи може ще якийсь прилад є в наявності???
Береш ямаха р1 і всё нікого не бачиш і тебе ніхто не бачитьStreit сказав(ла):Я хочу купить себе двухколесного друга но я не знаю какой лучше взять
Buhgalter сказав(ла):Береш ямаха р1 і всё нікого не бачиш і тебе ніхто не бачить
Це якщо у тебе є дані: 1мх1мх1м (В даному випадкуТехнічні дані про транспортний засіб), а якщо їх немає? Як взнаєш там 50,...80 чи 90? Розбирати дозволиш? Чи на слово повіришBuhgalter сказав(ла):а як вираховують скіки кубів води влазить в ємкість 1м:1м:1м? то це аналогічно. Мозгами те бумати
Так що "бумай", якщо....qwer_su сказав(ла):продавався мотоцикол 750куб, що саме більше сподобалось в обяві це один розділ наявність документів - талон до 50куб
А более подробную информацию. Потому как я так и не понял.Buhgalter сказав(ла):Streitкитай 200кубиків знаю є дефіант тіки в ньому вібрація а так їздить можна і дуже терплячий
Если ты будешь заливать жидкость в цилиндр - она у тебя потечет в выхлопную трубу или в картер - в зависимости в каком положении будет поршень - так что этот вариант проверки отпадает!!!Buhgalter сказав(ла):а як вираховують скіки кубів води влазить в ємкість 1м:1м:1м? то це аналогічно. Мозгами те бумати
жижики в певазі 4х тактні до увагиvet@ll сказав(ла):Если ты будешь заливать жидкость в цилиндр - она у тебя потечет в выхлопную трубу или в картер - в зависимости в каком положении будет поршень - так что этот вариант проверки отпадает!!!
Тобто якщо є талон то реєструвати не треба?Реєстрація обов'язкова.!Серж! сказав(ла):102,25+217,12=319,37грн Регистрация вашего двух колесного друга. Это ваше решение или ездить с талоном и копией паспорта или вываливать 320 грн на какую-то регистрацию.............