Страйкбол

TwiSt

Користувач
Реєстрація
23.07.06
Повідомлення
91
Репутація
0
Да...
Постріляли ми на славу...
Особливо посв*ята мені сподобалася, так смачно ми їх стріляли)))
Такої ще не бачив)

П.с: Чекаю фото та відео також...
 

isa

Користувач
Реєстрація
16.08.07
Повідомлення
27
Репутація
0
Вік
43
Pashok сказав(ла):
Погодні умови видались задовільними ... до прибуття транспорту...
.... в спину[/B]. (відео з посвяти і колективні фото чекаємо з нетерпінням від Шепетівських козаків)

все що було далі - історія замовчує.....

....

Прям хроника с фронта :) тьфу-тьфу-тьфу . И вовсе не в спину - чуток ниже :D
 

TwiSt

Користувач
Реєстрація
23.07.06
Повідомлення
91
Репутація
0
isa,
Треба було б позичити їм ракушку))))
 

Pashok

"ZапретнаяZона" г.Нетешин
Користувач
Реєстрація
12.06.06
Повідомлення
204
Репутація
0
12.04.2009

в Неділю, 12 квітня 2009р, відбудеться тренувальна гра команди, орієнтовно на полігоні піонер лагерю, біля Голубих Озер. збори на 10:00 біля "замку" між Будівельників 2, 4, 6. (14-и поверхівки біля Універмагу")

з собою мати гроші на бензин водію (гривень 15), і на те, щоб купити щось перекусити собі.

п.с.: слідкуйте за темою, можливо час зборів зміниться.
 

Pashok

"ZапретнаяZона" г.Нетешин
Користувач
Реєстрація
12.06.06
Повідомлення
204
Репутація
0
Гри не буде, через несприятливі погодні умови!
 

Pashok

"ZапретнаяZона" г.Нетешин
Користувач
Реєстрація
12.06.06
Повідомлення
204
Репутація
0
S.T.A.L.K.E.R. Другий епізод - "Сектор 7" 13-14червня 2009р.

Нещодавно наші бійці з команди "Zапретная Zона" побували на Airsoft-версії (Airsoft - Страйк-болл) вже всесвітньо відомої комп"ютерної гри S.T.A.L.K.E.R., що проводилась поблизу міста Радивилів, Рівненської області, на стороні угруповування "СВОБОДА". в грі приймало участь 19 команд з усіх куточків західної України та столиці, а саме:
«10 легіон» (Рівне)
«Корч» (Хмельницький)
«Запретная зона» (Нетішин)
«Сфінкс» (Львів)
ДРГ «Призрак» (Броди)
«Bleak Eagls» (Луцьк)
«Гюрза» (Львів)
«Kaіmans» (Хмельницький)
«Пересвет» (Рівне)
«Wervolfs» (Шепетівка)
«Venom» (Тернопіль)
ЗУБР (Луцьк)
Магніт і Ко. (Тернопіль)
S.A.W. (Львів)
«StarkonShooters» (Староконстянтинів)
Радіон і Ко. (Київ)
«Recon Racсoons» (Львів)
«ElitteGruppen» (Кам’янець Подільський)
«BLACKWATER» (Хмельницький)
і декілька позакомандників.

Бойові сторони присутні на грі: СВОБОДА. ДОЛГ. Сталкери. Український військовий прикордонний спецназ. Найманці. А також рольові персонажі, які ідеально виконували свої ролі і прекрасно вписувались в ігровий сценарій.
 

Pashok

"ZапретнаяZона" г.Нетешин
Користувач
Реєстрація
12.06.06
Повідомлення
204
Репутація
0
S.T.A.L.K.E.R. Другий епізод - "Сектор 7". 6-7 червня 2009р.

сторони гри та їх поведінка, виписка зі сценарію:
ДОЛГ – Воєнізоване угрупування яке складається із колишніх професійних військових із чудової підготовкою та навичками. Сповідують і дотримуються суворої дисципліни і порядку як в кращих армійських підрозділах світу. Закликають до боротьби із Зоною та її породженими монстрами, щоб не допустити її розповсюдження в більших розмірах, усі знайдені артефакти віддають науковцям, які інколи можуть у вдячність надати якісь корисні речі ДОЛГовцям, або ж заплатити коштами за особливо цінні екземпляри. Підтримують нейтральні відносини із сталкерами та найманцями. Сталкери поважають ДОЛГ за те, що ті винищують монстрів, та за хорошу винагороду при спільних виконаннях місій.
Завдяки спільній меті, не допустити розповсюдження Зони і сховати її секрети від світової спільноти, мають хороші відносини із військовими, які часто-густо таємно фінансують операції ДОЛГа, а також надають їм сучасні взірці зброї. Ніколи між собою не воюють, у дуже рідких випадках можуть вступати в тимчасовий союз.
Найзапекліші вороги ДОЛГа це анархісти із угрупування СВОБОДА, через різні моральні принципи та ідеології стосовно Зони. При зустрічі із одне з одним «розмова» ведеться за допомогою автоматів та гранат на повне винищення, без жодних полонених!



СВОБОДА – Угрупування повних анархістів і пофігістів, які не підкоряються нікому і авторитетів не мають, окрім власного командування, дотримуються ідеї про розголошення таємниць Зони усьому світу, та вільного права на вивіз корисних артефактів. Кого лише не має в їхніх рядах: іноземні військові які звільнились із своїх армій заради наживи Зони, найманці із приватних армій та головорізи, націоналісти різних країн та націй, та багато інших, одним словом всі ті для кого сполучення слів – «СВОБОДА-НАЖИВА-АНАРХІЯ» є одним синонімом справжньої свободи. Живо торгують і збирають артефакти.
Завдяки тому, що контрабандою виносять із Зони дорогоцінні та неймовірних властивостей артефакти, мають підтримку збоку впливових та багатих кланів поза Зоною, що дозволяє їм оснащуватись передовими технологіями в озброєнні та екіпіровці.
Найзапекліші вороги свободівців це ДОЛГ, із якими в них постійні військові конфлікти як по ідеології так і через території впливу, а відповідно і додаткового прибутку. В дуже натягнутих відносинах із військовим контингентом, які часто переростають у військове протистояння і як правило з вини вояків.


ВІЙСЬКОВИЙ КОНТИНГЕНТ – Представляє інтереси держави на території Зони. Браві вояки, відчайдушні, хоробрі….і гинуть часто причому даремно, через неадекватні накази командування із Київа… ну а коли держава піклувалась про своїх солдат, коли на кону власні політичні цілі? Але попри все це, можуть «порвати» кого завгодно і в будь-який спосіб, останнім часом правда ситуація із не потрібними смертями серед солдат покращилась завдяки новому командуванню, та введенню у частину військових підрозділів СпН, особливо після того як на блок посту біля с.Опарипси було забрано державний прапор, тоді державні мужі зрозуміли, що потрібно щось міняти.
Займаються зачистками Зони, супроводжують наукові експедиції, охороняють різні важливі стратегічні пункти. Із залученням СпН проводять глибокі експедиції в глиб Зони, інколи із «багажем» науковців.
Стабільний союз підтримують із угрупуванням ДОЛГ, із іншими мають досить натягнуті відносини, особливо із групою СВОБОДА та найманцями. При зустрічі із представниками інших угрупувань, часто можуть вітатись пострілами, а тоді дивитись на труп і думати із ким то вони так привітались. Артефакти збирають лише з трупів вбитих ними бійців.
Рядовим платять мало, тому хабарництво в рядах армії процвітає.


НАЙМАНЦІ – Саме загадкове угрупування Зони. На контакт не йдуть ні з ким. Вийти на них можна лише через певних людей, тоді вони можуть взятись за виконання замовлення, але ціни в них кусаються, але й ефект як правило завжди позитивний. Оскільки бережуть своїх бійців, за безнадійні завдання якщо і беруться, то рідко і за баснословні гроші. Склад угрупування не відомий, як і не відомо, де їхня база та їх командири. Але зважаючи на те, що малими силами можуть зробити будь-де переворот, це свідчить про висококваліфіковану їхню підготовку, але хто саме в їх складі не відомо.
Сталкерів вважають ніким і нічим, і при зустрічі їх постійно відстрілюють, на контакт не йдуть з ними. Стосовно інших угрупувань то тримають із ними офіційно нейтральні відносини, але реально в стані конфлікту із усіма, але всі ці «усі» не люблять зв’язуватись із ними, оскільки це може бути гори трупів, а результат ніякий. Адже не даремно на Зоні ходять різні прикмети – «Якщо побачив найманця – скоро будуть трупи».
Найбільш оснащене і озброєне угрупування, яке постійно володіє, останніми технологічними речами та наворотами. На полі бою не залишають навіть власних вбитих соратників, тому їх і важко ідентифікувати.
Збором артефактів ціленаправлено не займаються, як прийдеться так і буде.



СТАЛКЕРИ – Вільні ходоки і шукачі пригод, та мисливці за багатствами. Кожен сам собі хазяїн. Основні їх завдання це: 1)збір артефактів та продаж , 2)наймана робота, 3)просаджувати все в барах. Часто приєднуються на тимчасові «роботи» до ДОЛГА чи СВОБОДИ за хабар, за цінні речі, гроші тощо. Обидва угрупування цінує сталкерів, оскільки часто завдяки саме їм вдається стримувати атаки ворога, або просто ж використовувати як «гарматне м’ясо» в ризикованих справах, задля збереження власних бійців. Сталкери діють розрізненими кланами по 3 чи 4 бійця, а часом і по 2, підкоряючись лідеру клана.
Головний ворог сталкерів це угрупування найманців, чому така ситуація, достеменно не відомо. Але при зустрічі одне із одним вітаються через приціли пострілами… скільки вже їх в такій боротьбі загинуло… Ну і не варто скидувати з рахунків головних ворогів сталкерства і не тільки - монстрів.
Головним постачальником завдань, а відповідно і грошей є бармени, замовники, або туристи які прижають в Зону як на сафарі.

добавлено через 8 минут
опис деяких цікавих ігрових моментів зі слів бійця по імені KVER, з нашої команди "ЗЗ" (Запретная Зона):
роль свободы в этой игре вообще была уникально невезучей . По выданной карте мы видели, что наша база на самом краю зоны и когда на первых-же минутах игры я увидел сталкеров, идущих сзади - сразу подумал: раз обходят нас сзади, значит это неспроста... и кажется именно Я выстрелил первым ( откуда я мог подумать, что они только вышли в зону со своей базы? откуда я вообще мог знать что у них будет БАЗА?) - так мы поссорились с группой магнита... второй группе сталкеров изначально был выдан от нас кредит деньгами что-бы что-то для нас сделали, но чем этот договор закончился мне до сих пор неизвесно... когда стало понятно, что географически нам выгодно сотрудничать именно со сталкерами, нашу слабовато укреплённую базу уже штурмовали военные+долг, а мы в свою очередь почти в полном составе выполняли квест по "контролю большой територии ЛЭП до назначенного времени" находящююся на другом конце зоны, где не встретили ни одного противника, и тупо тусовались до назначенного времени, а пока возвращались- базу уже взяли и мы отбивая её у противника положили весь наш немногочисленный состав... кто-то из наших тогда пошутил, что наш квест скорее всего имел смысл увести силы из лагеря, для последующего его штурма... :)
 

Pashok

"ZапретнаяZона" г.Нетешин
Користувач
Реєстрація
12.06.06
Повідомлення
204
Репутація
0
S.T.A.L.K.E.R. Другий епізод - "Сектор 7" 13-14червня 2009р.

і пару фоточок з самої гри:
 

Pashok

"ZапретнаяZона" г.Нетешин
Користувач
Реєстрація
12.06.06
Повідомлення
204
Репутація
0
S.T.A.L.K.E.R. Другий епізод - "Сектор 7" 13-14червня 2009р.

і ще =)
 

Brig

Користувач
Реєстрація
13.08.06
Повідомлення
48
Репутація
0
Да!!!!!!!!!!!! Гра була дійсно чудовою, особливо нічні походи до баз противника )))))))):D
 

isa

Користувач
Реєстрація
16.08.07
Повідомлення
27
Репутація
0
Вік
43
Оце діло Brig *OK*

Команда :) - активней - а то потом ушами хлопаем на игре .
 

Mikhey

Користувач
Реєстрація
01.07.07
Повідомлення
36
Репутація
0
Там написано такое

При этом "тварям" выгодно бить своих, предпосылкой к этому будет служить правило, сокращающее им срок отсидки за каждого убитого из числа "тварей"...

вопрос каким образом будет сокращаться время
вот я убил 10 творей на сколько сильно моё время сократится
и до какого времени оно будет сокращаться до "маклауда"?
 

W@RRiOR

Користувач
Реєстрація
22.03.06
Повідомлення
51
Репутація
0
сценарий класный, но тварей надо реально на много меньше брать хотя бы на 3 игрока 1 тварь....
насчёт уменьшения времени... эт спорный вопрос....
у тварей тут должен быть больше спортивный интерес.... уж как-то лучше ся чувствуешь когда знаешь что сам половину команды в тварей обратил.. потому и хочется тварей мочить, что б себе больше жертв осталось..... =)) ИМХО..
 

Brig

Користувач
Реєстрація
13.08.06
Повідомлення
48
Репутація
0
Зделать бейджики. За каждых 3 шкурки твари на минуту меньше сидишь. И так будет видно скока настрелял и какой твой улов ))))

Или можна так за каждых 5-10 шкурок тварь имеет параво завербовать себе напарника, до первого попадания. А дальше все сначала.
Обозначение твоего клана можно зделать например повязка на правой ноге
 

Dim@

Користувач
Реєстрація
30.07.08
Повідомлення
7
Репутація
0
http://drumbumbum.io.ua/album291322
фото з Дубенського форту де доблесні бійці в зелених беретах показали зіграність команди.
 

Mikhey

Користувач
Реєстрація
01.07.07
Повідомлення
36
Репутація
0
Прикольные фотки а чего наши парней там мало
 

isa

Користувач
Реєстрація
16.08.07
Повідомлення
27
Репутація
0
Вік
43
Бо ми шпіьони :)
 

Mikhey

Користувач
Реєстрація
01.07.07
Повідомлення
36
Репутація
0
Смотрел читал на Эирсофте про Метро аж завидно стало что там меня не было понял что круто там было