"СВИНЯЧИЙ" ГРИП

vk713

Користувач
Реєстрація
23.01.08
Повідомлення
270
Репутація
3
Я не про паніку, але володіти інформацією вважаю за необхідне.

В Україні кількість жертв грипу і ГРВІ сягнула 30 осіб
У трьох Західних областях України зафіксовано 30 летальних випадків в наслідок захворювання на грип та гострі респіраторні захворювання. З них двоє дітей.
Станом на 16 годину 29-го жовтня на Західній Україні грипу та гострих респіраторних захворювань стали 30 осіб, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

За даними МОЗ, на Івано-Франківщині у період з 19 по 29 жовтня зафіксовано 6 смертей. Всього ж в області зареєстровано 1469 хворих. З них - 23 вагітні жінки і 461 дитина.

Наразі у лікарнях Івано-Франківщини 269 осіб, 197 з яких - діти. У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії перебуває 10 дорослих і 5 дітей.

У Львівській області померло 12 осіб, у тому числі 1 дитина. Всього ж в області зафіксовано 9154 хворих (6197 дорослих і 2957 дітей). З них госпіталізовано 137 дорослих і 166 дітей. У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії наразі перебуває 12 осіб, у тому числі 3 вагітні жінки.



ДИВИСЬ ТАКОЖ


29.10.2009
Грип і респіраторні захворювання: пам'ятка з профілактики від МОЗ
На Тернопільщині жертвами захворювання стали 12 людей. Хворими вважаються 27 300 осіб. Даних про те, скільки з них дітей, а скільки дорослих - немає.

На стаціонарному лікуванні перебувають 383 людини, з них 134 - діти. У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії знаходяться 34 особи.

Водночас, за даними 5 каналу у списку уражених областей з'явилися Рівненщина та Чернівецька область: у кожній з них померло три особи.

Однак у МОЗ повідомили, що інформації про ці області в них немає.

http://life.pravda.com.ua/problem/4ae9d2a74ba02/
http://glavred.info/archive/2009/10/28/084219-0.html
http://life.pravda.com.ua/problem/4ae9c09ad27b7/
 

vk713

Користувач
Реєстрація
23.01.08
Повідомлення
270
Репутація
3
З’явилися чутки, що Тернопіль закрили для пересування через епідемію. ДАІ і залізниця все заперечують
29 Жовтня 2009 09:00

Інформація про закриття чи обмеження виїзду з Тернополя не відповідає дійсності. Про це заявили співробітники міського вокзалу і обласного Управління ДАІ, коментуючи чутки про начебто обмеження чи повне закриття виїзду з Тернополя. Повідомив УНІАН.
«Всі потяги рухаються згідно з графіком. Проводиться висадка і посадка пасажирів у звичайному порядку», - сказав співробітник залізничного вокзалу в Тернополі.

Черговий обласного Управління Державної автомобільної інспекції повідомив, що дороги з міста не перекриваються, а також спростував інформацію про наявність будь-яких вказівок про здійснення таких заходів.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я сьогодні повідомило, що у Тернопільській області від вірусної пневмонії померли 10 осіб. Попередньо встановлено такий діагноз у 95 осіб, з них 25 хворих (17 дорослих та 8 дітей) підпадають під важкий перебіг захворювання, тобто перебувають на керованому диханні, і стан їхній важкий.
http://galinfo.com.ua/news/58365.html
А що говорять про це це тернопільчани

демян 28/10/09 19:51 (Ukraine, )
сьогодні був в тернополі в місті справді паніка

Тернополянка 28/10/09 17:46 (Ukraine, Ternopil)
Народ,и вам не стыдно.У нас паника,люди умирают молодые,беременные.Какая нам сейчас нафиг разница кто какой политик.Все сволочи кого ни выбери.Только что узнали что из города никого не выпускают,едет киевская милилия.И это без б,работаю в солидной конторе.
http://glavred.info/archive/2009/10/28/084219-0.html
 

Spanish Fly

Користувач
Реєстрація
11.11.06
Повідомлення
235
Репутація
7
Для того , аби уникнути ускладнень від грипу, в перший же день, коли у вас зявилась температура, викликайте лікаря. Всі, хто намагався вилікуватися сам, не вижили. Ходіть з марлевою повязкою, аби не заражати інших.
 

vk713

Користувач
Реєстрація
23.01.08
Повідомлення
270
Репутація
3
Додам до попередньго посту Spanish Fly , що цей грип вражає перш за все легені, як і сумнозвісна "іспанка". І переважно молодь, про що і свідчить статистика.
 

Кошка в коробке

Злая
Користувач
Реєстрація
04.02.09
Повідомлення
221
Репутація
0
чисто моя думка
Свинний грип, нічим не відрізняється від інших вірусних захворювань. Симптоми - різке підняття температури, головні болі, кашель, блювання, діарея, насморк....
Не можу зрозуміти, чому так людей лякають цим грипом?????? Кожного року вірус мутує. Кожного року помирає багато людей, (особливо дітей і людей похилого віку) від вірусних інфекцій. Проблема ще в тому, що в багатьох людей ослаблений імунітет.
Те що пишуть в інтернеті і розповідають по новинах, зовсім в це все не вірю!!! Там пишуть, що померло скільки то, по телевізору зовсім інше, і кому це вигідно... Там кажуть, що не було смертей...
І ні в одному випадку не був виявлений вірус A/H1N1, люди які померли від пневмонії, то не грип A/H1N1, іноді не можуть встановити від чого людина померла (чи просто не хотіли, а можливо замовчували)....І блін добиває те, що не можуть виявити цей штам вірусу в хворих, а вже всі говорять про Свинячий грип, що там померло 7 там 11 чол....а можливо то якесь нове захворювання :-\
Я так зрозуміла, що людей забирають в лікарню, там лікують від грипу, а насправді там є щось інше...зараз повно інфекцій всяких.
В мене колись була важка форма грипу, темп. 40-41 (лежала як труп) сама дивуюсь як воно все пройшло без наслідків, і не лікувалась нічим, тільки пару раз якісь таб. мамка давала, щоб температуру знизити, ну майже помогало....
Головне не треба панікувати, ну якщо і з"явиться температура, то звернутись в лікарню... Потрібно більше часу проводити на свіжому повітрі (бажано не в людних місцях), пити багато рідини (чай з лимоном, медом) займатись спортом...


і ще вичитала, що грип A/H1N1, виявили 20 років назад. Свиней заразили люди, а не свині людей.. В одних джерелах пишуть що є вакцина проти цього грипу, в інших - немає. Пару місяців назад, по телевізору показували препарати від грипу, які коштували 400 грн., і люди купляли, зараз щось не видно їх (хтось мабуть заробив на цьому багато грошей).... :D За офіційними даними в Україні померло 2 людини, від цього вірусу (також десь вичитала)..
Хай якось розберуться, що і до чого, і потім людям розповідають, а то навішали лапши, уже не розібрати де правда а де брехня.... :-p
 

дорогушенька

Користувач
Реєстрація
13.08.09
Повідомлення
9
Репутація
0
панику искусственно создают те, кто хочет втюхать нам вакцину от этого гриппа.тут больше разговоров, чем болезни.
 

Kotja

Користувач
Реєстрація
01.10.06
Повідомлення
151
Репутація
8
Послухала щойно новини. Хотіла почути як захиститися від такої хвороби. Міністерство радить не ходити в людні місця, часто мити руки з милом, не торкатися обличчя брудними руками, при чханні чи смарканні прикривати обличчя одноразовими хустинками і одразу ж їх викидати. Якось малувато, як на мене, порад проти такого захворювання... Може ще хтось щось вичитав, вислухав, видивився?
Доречі симптоми там точнісінько як у звичайного грипу: головні болі, підвищення температури до 38 градусів і вище, біль у м"язах, нежить, біль у горлі....
А ще додали, що наші лікарі абсолютно підготовані до боротьби з цією хворобою.... Тільки от не дуже мені, чомусь, в це віриться....
Ніхто не знає, чи збирається влада оголошувати щось типу карантину?
 

Kotja

Користувач
Реєстрація
01.10.06
Повідомлення
151
Репутація
8
А, іще потрібно уникати поцілунків і обіймів. Ось так от.
 

The-motor

Користувач
Реєстрація
02.04.08
Повідомлення
14
Репутація
0
Свинячий не свинячий, завжди люди хворіли і помирали.
Маєте міцне здоров'я бережіть себе, хворієте сидіть в дома.
В наші дні в людей слабенький імунітет..
Тяжко пережити дітям та людям похилого віку..
 

FOXXX

МЕДВЕД
Користувач
Реєстрація
09.03.06
Повідомлення
214
Репутація
0
Вік
46
В Украине ежегодно свыше 100 тысяч новых случаев инсульта. 50% людей умирает на протяжении первого года после болезни. А тут грипп...
 

Dj MInas

Користувач
Реєстрація
26.01.09
Повідомлення
47
Репутація
1
вот сообщили только что по интере что свинячий движует во всю..=-O
 

grim

Користувач
Реєстрація
24.01.09
Повідомлення
39
Репутація
5
в Нетышині вже 1 людина під підозрою на свинячий грип!
В Острозі 3 людини загинуло (попередньо від свинячого грипу)
 

Spoch

Користувач
Реєстрація
18.03.06
Повідомлення
849
Репутація
57
Вік
46
Карантин: в 9 западных областях закрываются все учебные заведения и отменяются массовые мероприятия (обновлено)

трех областях (Ивано-Франковской, Тернопольской, Львовской) превышен эпидемический порог, в соседних областях (Закарпатской, Черновицкой, Ровенской, Хмельницкой, Винницкой, Волынской) также есть случаи заболеваний гриппом А/H1N1.

Закрытие всех учебных заведений
Отмена всех массовых мероприятий
Введение специального режима, предусматривающего ограничение перевозок людей из этих регионов в другие области Украины
"Во всех эти 9 областях вводится карантин",- заявила премьер.

Юлия Тимошенко отметила ,что введение карантина означает закрытие всех учебных заведений в этих регионах сроком на три недели.

http://korrespondent.net/ukraine/events/1013207
 

Кошка в коробке

Злая
Користувач
Реєстрація
04.02.09
Повідомлення
221
Репутація
0
grim сказав(ла):
в Нетышині вже 1 людина під підозрою на свинячий грип!
В Острозі 3 людини загинуло (попередньо від свинячого грипу)
і ще скажи що це точна інформція :cool: , хтось десь сказав і ти сюда пишеш... Наприклад я ще не чула , що є люди які дійсно заразились свинячим грипом, от вірусними інфекціями то да.....
 

Spanish Fly

Користувач
Реєстрація
11.11.06
Повідомлення
235
Репутація
7
Кошка в коробке,
це точна інформація
 

Знахарь

Користувач
Реєстрація
28.03.07
Повідомлення
1 165
Репутація
20
Рано чи пізно в світі появиться епідемія якогось вірусу(і не так важливо як він буде називатися), з якою не зможе справитися медицина, це тільки питання часу ...буде природний відбір, і явно люди з слабким імунітетом сильно постраждають.
Так що вихід один :займайтеся спортом, їжте більше фруктів, овощів, і взагалі придержуйтеся здорового образу життя...і тоді вас ніякий вірус не візьме!
 

Кум

Користувач
Реєстрація
20.05.06
Повідомлення
346
Репутація
21
Хто знає, де можна купити марлеву повязку?