Холодна вода в дитячих садочках

Фиалка

Користувач
Реєстрація
06.05.11
Повідомлення
38
Репутація
5
Хто знає, чому в дитячих садочках діти змушені мити руки тільки холодною водою? (Можливо, щоб не обпектись гарячою? Але вода біжить з крану дуже холодна.) Невже в теперішній час не можна щось придумати- якусь пропорційну подачу гарячої і холодної води? Ми ж розплачуємось за це хворобами наших дітей.
 

Фиалка

Користувач
Реєстрація
06.05.11
Повідомлення
38
Репутація
5
Шановні батьки!
Давайте разом вирішимо цю проблему, надворі ХХІ століття, а тут ще діє радянська застаріла система.
В кого є пропозиції як технічно можна вирішити питання, пишіть відгуки в цій темі.
Давайте зробимо перебування наших дітей в садочках ще приємнішим і безпечнішим.
 

Vizavi

Користувач
Реєстрація
30.07.09
Повідомлення
60
Репутація
1
Давайте зробимо перебування наших дітей в садочках ще приємнішим і безпечнішим.
- для цього холодна вода не є злом;)
Навпаки добре, що холодна - бо коли дитина замерзає в ручки, то ні в якому разі не можна мити їх теплою, чи навіть гарячою водою
Та й холодна вода є закалкою певним чином - вони ж не повністю в ній купаються, а тільки руки миють.

Щоб діти менше хворіли - то це проблема відповідальності батьків - не вести дітей з ознаками хвороби - мокрий кашель, прозорі соплі по коліно і т.п - вони і свою дитину мордують і інших заражають. Також багато батьків полюбляють по декілька кофт та носків на дитину навдягати і це все підвязати шарфиком (в Європі, США, Канаді - шарфики заборонені - як небезпека для дитини і плюс це гарна закалка - дитина просто може бути у гольфику - шиї комфортно і не перегрівається) - звичайно дитина на прогулянці чуть пробіжить, стає мокрою і тоді захворювання не оминути (та й поки вона почекає в роздягалці, як інших дітей одягнуть - то теж добряче впріє). Є що в групу, де +25, можуть одягнути колготки, кофточку і зверху жилеточку=-O
 

Фиалка

Користувач
Реєстрація
06.05.11
Повідомлення
38
Репутація
5
Я повністю з Вами згідна про загартовування.
Але згадайте щорічні відключення гарячої води - тоді з крана біжить не холодна, а льодяна вода, від якої аж руки зводить. Тут теж така ситуація. І діти з групи, де +25 ідуть в туалет мити руки холодною водою.
А про те, щоб менше хворіли - зараз хворіють всі: і загартовані і незагартовані - вірусні інфекції (складається враження, що ті віруси створюються і випускаються в повітря на замовлення фармацевтичних фірм, котрі зараз найбільше процвітають).