Очі у мене не сліпі і вуха не глухі. І я добре чув і бачив, як ваш "батя" крив людей матом біля Горині. І, здається мені саме у вашій присутності, пані Аню, я спілкувався з паном Євгеном, який підтвердив, що ви повністю залежні від влади і частенько лягаєте під неї, зокрема з клоунадою при відкритті цнапу.
А тепер по вашим пунктам:
Ваша "охорона" - зайва повністю, а місцями ще й злочинна. Так само, як робота наших так званих "правоохоронних органів". Ви, як і вони "герої" толпою на одного. Зокрема у ніч з неділі на понеділок ваші "козаки" причипилися до одинокого перехожого в центрі міста, який спокійно йшов додому.Назвали його тітушкою та нанесли тілесні ушкодження. Тримали за руки, а мусор, палицею розбив йому обличчя до кості. А от коли гопота трусить малолєток біля ночніка, то ви разом з мєнтами стоїте в стороні, біля зупинки таксі, і робите вигляд, що не бачите. Та й коли ваші знайомі розпивають алкогольні напої біля ночніка ви з ними чемно здороваєтесь. Це тільки те, що я бачив на свої очі, і те, що знаю! Нажаль не маю гарної камери, аби у ночі знімала.
А яким, вибачите, місцем ви до бойового гопака? Гопаком займаються зовсім інші люди, які до вашого "козацьтва" не мають ніякого відношення.
http://vk.com/club24264911
Гуртками і співом у Нетішині займаються безліч людей, та ніхто, крім "козаків" не б"є себе у груди про роботу для міста і лампаси на штани не нашиває.
див п.3, доречі на день інваліда не раз кошти на роботі здавав. можу вже лампаси одягати?
А можна прізвища дітей, що у ціх таборах відпочивали? Особливо у Німеччині????
http://vk.com/topic-24264911_28341212 Цей ви також організовували?
див п.3, З канадськими волонтерами я познайомився ще у 2000-у році, коли одна з канадійок жила у нашій сім"ї. А ще своїми руцями з своєї цегли та свого цементу зробив спуск для калясок у своєму під"їзді. То що мені тепер? Своє фото до нього причипити?
Так, так, так. Особливо підприємцям допомагаєте витрачати їхні кошти, коли ходите й просите у них допомогу.
Я вже 10 років маю постійні зв"язки з садочками і зі школою. З тих пір, як мої діти почали їх відвідувати. І не раз особисто приймав участь уремонтах чи іншій допомозі, як і тисячі батьків Нетішина.
Перелік співочих колективи Нетішина Вам повідомити? Чи "козаки" єдині? Чи той, хто не співає Любе (дійсно "козацькі" пісні), для вас не співаки? Доречі на різних заходах свого часу (з 1-го по 5-й клас) і я співав. Я вже можу називатись козаком?
Я? Боже збав. Він би в мене напевно до цього часу поперек горла стояв би.
А ще у перших рядах на відкритті цнапу. Для вас, на скільки розумію, ці свята рівноцінні. І там і там перші. Ось тільки про святкування суто козацьких свят у місті я чомусь не чув. Напевно знову я глухий і сліпий))).