"каждая лягушка хвалит свое болото"mkv сказав(ла):И все таки учителя нашой школы - наилучшые
а я чогось завжди думав, що пензлик в НВКcr[A сказав(ла):sty]Пензлик Рулить=)
Он и так в НВК. Видно Красти темы попутал)NoMoneyNoCrysis сказав(ла):а я чогось завжди думав, що пензлик в НВК
він приходить в 4 школу викладати креслення....NoMoneyNoCrysis сказав(ла):а я чогось завжди думав, що пензлик в НВК
0_оVedmedJke сказав(ла):він приходить в 4 школу викладати креслення....
Скажите ето нашим министрам и депутатам ето - мож польза будет) А если тема не устраивает - не мешайте другим общаться.Dana_Super сказав(ла):Діти, діти, як вам не соромно???!!! Ганьба за таку тему!
До чого тут депутати взагалі неясно!!! Якби ви були мудрими, то такої теми навіть не створювали б!!!mkv сказав(ла):Скажите ето нашим министрам и депутатам ето - мож польза будет) А если тема не устраивает - не мешайте другим общаться.
Пусть попробуют))) Я например не против.Dana_Super сказав(ла):ПРикольно було б, якби вчителі сіли на форум і теж створили таку тему, тільки про учнів, і тут їх обсуждали (а той Петров з такого-то класу, такий-сякий=))
можуть всі, але воно їм просто непотрібно, дай мудрі(більшість) вони.Но не уверен, что все учителя могут написать своё мнение про школьников
Что правда - то правда, не спорю.Вадім сказав(ла):можуть всі, але воно їм просто непотрібно, дай мудрі(більшість) вони.
Но всегда найдутся недалёкие (извините меня за это, учителя), которие считают нужным пообсуждать и понаразказывать про ученеков (я сам тому свидетель).