Чесне слово, довго сміявсяFIFAyer сказав(ла):Шахтар грає на мега рівні, рве всіх опонентів
Якщо не важко наведи приклад їхньої мега гри, окрім матчу з Селтіком????????
Чесне слово, довго сміявсяFIFAyer сказав(ла):Шахтар грає на мега рівні, рве всіх опонентів
Я мав на увазі гру в Українському чемпіонаті, а не на Європейській арені. Хотя і в Європі Шахтар завжди краще виступає!Fishman сказав(ла):Якщо не важко наведи приклад
Просто, я рахую, гра ШД в ЧУКр ніколи не була показником!!!FIFAyer сказав(ла):Я мав на увазі гру в Українському чемпіонаті,
Воно так, рівень ЧУ далекий до ідеалу, але навіть пригадай недавній час, коли Шахтар клепав в ЧУ матач, за матчем, а динамо по 0-1, єлі виповзали, зато очна зустріч і перемога Динамо.Fishman сказав(ла):Просто, я рахую, гра ШД в ЧУКр ніколи не була показником!
+ сюда поражение от Днепра 1-4 (или 1-3 непомню...)FIFAyer сказав(ла):а динамо по 0-1,
Бл*н... чот я немного загнул...GANGSTER сказав(ла):вместо роста наблюдаем сплошную деградацию...
GANGSTER сказав(ла):Когда Шахтёр попадая в одну из наипростейших груп (если не сказать в найпростейшую!) даже не виходит в Кубок Уефа (ето при том што он бил обязян виходить в ЛЧ!). Вспомните прошлий сезон 2006-2007... Там у Шахтёра била посложнее группа... Вивод - вместо роста наблюдаем сплошную деградацию... а жаль...
Fishman сказав(ла):GANGSTER,
А вот та сама гра в ЛЧ і інших єрокубках і є тим самим лакмусовим папірцем, яка і показує справжній рівень команд нашого чемпіонату!!!!! Вми мене звісно вибачайте, але не пройти навіть в КУЄФА з тієї групи в яку попав ШД в осени минулого року - ось справжній рівень ЧУ, а тещо вони ( ШД і Дк ) штампують перемоги в ЧУ, то чесно кажучи, якщо вже в чемпіонаті не перемагати, вибачте мене в чемпіонат люксембургу ласкаво просимо .
...а ти згадай скільки гравців втратив Шахтар за останні півтора року...Тимощук...Маріка....Елано...Матузалем...всі основні гравці...а хто прийшов? Лукарелі - "деревяний", те саме стосується і Гладкого, якого ви всі тут хвалите, не буде з нього сильного нападника,ні обводки , ні техніки, та й швидкість в таких роках повинна бути набагато потужнішою,одне в чому йому повезло так це гольове відчуття...короче, грати йому тільки в чемпіонаті України, в єврокубках йому робити нема що...лише Ілсіньо та Кастілльо - дійсно класні придбання, але і їм потрібний час щоб зігратися......Fishman сказав(ла):Вми мене звісно вибачайте, але не пройти навіть в КУЄФА з тієї групи в яку попав ШД в осени минулого року - ось справжній рівень ЧУ,
...в прошлом розыграше ЛЧ в полуфинал вышли три английские команды МЮ, Челси и Ливерпуль...вот когда и у нас Днепр, Шахтер и Динамо дойдут до полуфинала ЛЧ, то и украинцы будут больше радоватся победам в своем чемпионате...miwania сказав(ла):Слышал от коментатора что в Англии (точно не помню но вроди от там) болельщики больше радуються за победу в чемпионате страны чем лиги чемпионов.
*BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*. но только на счет Тымоши(Тимощук) Лутческу отказался и призидент клуба впарил его за 22 млн. евро. А Кастильо за платил за себя 2.5 мле. евро. Вообщем это не важно. но после потери Матузалема тогда Шахтер конкретно присел. И неплохо Рината Ахметова кинули.Знахарь сказав(ла):...а ти згадай скільки гравців втратив Шахтар за останні півтора року...Тимощук...Маріка....Елано...Матузалем...всі основні гравці...а хто прийшов? Лукарелі - "деревяний", те саме стосується і Гладкого, якого ви всі тут хвалите, не буде з нього сильного нападника,ні обводки , ні техніки, та й швидкість в таких роках повинна бути набагато потужнішою,одне в чому йому повезло так це гольове відчуття...короче, грати йому тільки в чемпіонаті України, в єврокубках йому робити нема що...лише Ілсіньо та Кастілльо - дійсно класні придбання, але і їм потрібний час щоб зігратися......
... і після цього говорити, що Шахтар мусив легко проходити Селтік, Бенфіку...це ж смішно...Шахтарю повезло що вони взагалі в Лігу пройшли...
так є в 00.00 грає црвена звезда-спартакmiwania сказав(ла):Люди сегодня есть футбол ?? кубок 1-го Канала
ти шо так гнать, для цверни треба було виграти в 3 і більше м*ячаZoMbI сказав(ла):відчуваю фінал буде Шахтар-Спартак
Не знаю звідки такий рахунок, но ти один м"яч згубив десьYaris сказав(ла):Црвена Звезда" Белград – "Спартак" Москва – 1:5 (0:3)
огоFishman сказав(ла):Спартак не стал особо церемониться с Црвеной Звездой и отгрузил сербам пять мячей, получив в ответ два.
Таким образом москвичи стали вторыми в группе.
Спартак - Црвена Звезда 5:2
Голы: Прудников 26, Динеев 42, Павленко 45, Дзюба 65, Павлюченко 70 - Баркос 58, Молина, 87
Не знаю звідки такий рахунок, но ти один м"яч згубив десь
А шо тут думати на вулиці всі люблять грати я впевнений, але подивитися як грають профі теж невимовне задоволенняAleg сказав(ла):Я людей не понімаю як мона дивитися футбол по теліку понімаю грати на вулиці.
Смотря які профі будуть грать3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):А шо тут думати на вулиці всі люблять грати я впевнений, але подивитися як грають профі теж невимовне задоволення
Так воно і є в фіналі встічаються Шахтарь СпартакZoMbI сказав(ла):відчуваю фінал буде Шахтар-Спартак