Чесне слово, довго сміявсяFIFAyer сказав(ла):Шахтар грає на мега рівні, рве всіх опонентів

Якщо не важко наведи приклад їхньої мега гри, окрім матчу з Селтіком????????

Чесне слово, довго сміявсяFIFAyer сказав(ла):Шахтар грає на мега рівні, рве всіх опонентів

Я мав на увазі гру в Українському чемпіонаті, а не на Європейській арені. Хотя і в Європі Шахтар завжди краще виступає!Fishman сказав(ла):Якщо не важко наведи приклад
Просто, я рахую, гра ШД в ЧУКр ніколи не була показником!!!FIFAyer сказав(ла):Я мав на увазі гру в Українському чемпіонаті,
Воно так, рівень ЧУ далекий до ідеалу, але навіть пригадай недавній час, коли Шахтар клепав в ЧУ матач, за матчем, а динамо по 0-1, єлі виповзали, зато очна зустріч і перемога Динамо.Fishman сказав(ла):Просто, я рахую, гра ШД в ЧУКр ніколи не була показником!
+ сюда поражение от Днепра 1-4 (или 1-3 непомню...)FIFAyer сказав(ла):а динамо по 0-1,

Бл*н... чот я немного загнул...GANGSTER сказав(ла):вместо роста наблюдаем сплошную деградацию...
 .
 . 
 GANGSTER сказав(ла):Когда Шахтёр попадая в одну из наипростейших груп (если не сказать в найпростейшую!) даже не виходит в Кубок Уефа (ето при том што он бил обязян виходить в ЛЧ!). Вспомните прошлий сезон 2006-2007... Там у Шахтёра била посложнее группа... Вивод - вместо роста наблюдаем сплошную деградацию... а жаль...
Fishman сказав(ла):GANGSTER,
А вот та сама гра в ЛЧ і інших єрокубках і є тим самим лакмусовим папірцем, яка і показує справжній рівень команд нашого чемпіонату!!!!! Вми мене звісно вибачайте, але не пройти навіть в КУЄФА з тієї групи в яку попав ШД в осени минулого року - ось справжній рівень ЧУ, а тещо вони ( ШД і Дк ) штампують перемоги в ЧУ, то чесно кажучи, якщо вже в чемпіонаті не перемагати, вибачте мене в чемпіонат люксембургу ласкаво просимо.

...а ти згадай скільки гравців втратив Шахтар за останні півтора року...Тимощук...Маріка....Елано...Матузалем...всі основні гравці...а хто прийшов? Лукарелі - "деревяний", те саме стосується і Гладкого, якого ви всі тут хвалите, не буде з нього сильного нападника,ні обводки , ні техніки, та й швидкість в таких роках повинна бути набагато потужнішою,одне в чому йому повезло так це гольове відчуття...короче, грати йому тільки в чемпіонаті України, в єврокубках йому робити нема що...лише Ілсіньо та Кастілльо - дійсно класні придбання, але і їм потрібний час щоб зігратися......Fishman сказав(ла):Вми мене звісно вибачайте, але не пройти навіть в КУЄФА з тієї групи в яку попав ШД в осени минулого року - ось справжній рівень ЧУ,
...в прошлом розыграше ЛЧ в полуфинал вышли три английские команды МЮ, Челси и Ливерпуль...вот когда и у нас Днепр, Шахтер и Динамо дойдут до полуфинала ЛЧ, то и украинцы будут больше радоватся победам в своем чемпионате...miwania сказав(ла):Слышал от коментатора что в Англии (точно не помню но вроди от там) болельщики больше радуються за победу в чемпионате страны чем лиги чемпионов.
*BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*. но только на счет Тымоши(Тимощук) Лутческу отказался и призидент клуба впарил его за 22 млн. евро. А Кастильо за платил за себя 2.5 мле. евро. Вообщем это не важно. но после потери Матузалема тогда Шахтер конкретно присел. И неплохо Рината Ахметова кинули.Знахарь сказав(ла):...а ти згадай скільки гравців втратив Шахтар за останні півтора року...Тимощук...Маріка....Елано...Матузалем...всі основні гравці...а хто прийшов? Лукарелі - "деревяний", те саме стосується і Гладкого, якого ви всі тут хвалите, не буде з нього сильного нападника,ні обводки , ні техніки, та й швидкість в таких роках повинна бути набагато потужнішою,одне в чому йому повезло так це гольове відчуття...короче, грати йому тільки в чемпіонаті України, в єврокубках йому робити нема що...лише Ілсіньо та Кастілльо - дійсно класні придбання, але і їм потрібний час щоб зігратися......
... і після цього говорити, що Шахтар мусив легко проходити Селтік, Бенфіку...це ж смішно...Шахтарю повезло що вони взагалі в Лігу пройшли...

так є в 00.00 грає црвена звезда-спартакmiwania сказав(ла):Люди сегодня есть футбол ?? кубок 1-го Канала
ти шо так гнать, для цверни треба було виграти в 3 і більше м*ячаZoMbI сказав(ла):відчуваю фінал буде Шахтар-Спартак
Не знаю звідки такий рахунок, но ти один м"яч згубив десьYaris сказав(ла):Црвена Звезда" Белград – "Спартак" Москва – 1:5 (0:3)

огоFishman сказав(ла):Спартак не стал особо церемониться с Црвеной Звездой и отгрузил сербам пять мячей, получив в ответ два.
Таким образом москвичи стали вторыми в группе.
Спартак - Црвена Звезда 5:2
Голы: Прудников 26, Динеев 42, Павленко 45, Дзюба 65, Павлюченко 70 - Баркос 58, Молина, 87
Не знаю звідки такий рахунок, но ти один м"яч згубив десь
 так что без коментариев на эти слова.
 так что без коментариев на эти слова.А шо тут думати на вулиці всі люблять грати я впевнений, але подивитися як грають профі теж невимовне задоволенняAleg сказав(ла):Я людей не понімаю як мона дивитися футбол по теліку понімаю грати на вулиці.
Смотря які профі будуть грать3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):А шо тут думати на вулиці всі люблять грати я впевнений, але подивитися як грають профі теж невимовне задоволення
Так воно і є в фіналі встічаються Шахтарь СпартакZoMbI сказав(ла):відчуваю фінал буде Шахтар-Спартак