вот про тугоплавкий я і кажу, в мене мягкий припой сразу начинає зверху обгоряти прямо на паяльніку, корочкою покривається сірою, а під цьою корочкою нормальний припой, але коли начинаєш лудити проводки, то і припой, і ця корочка липне на проводок, і виходить фігняЦе як обгоряє на паяльніку?
Ну я брав для себе припой в "Оселі", тугоплавкий, але 60 ватткою яка в мене паяти нормально.
хм...а чому підставки пишеш з великої букви =)где купить Бирдекели???
де можна купити жосткий припой для пайки, а то паяльнік 40W і вже який припой не пробував всі обгоряють на паяльніку, паяти не возможно?
ну як не багато))))я ж не один раз паяти буду, мені просто треба найти, де таке є, шоб знати де купляти)проволоку в середині з каніфоллю ПОС-61 - пробував? якщо не багато треба, то можу дати
сорі...я в свій час в монтажі такою паяла..тому вдома є (з метр виділю), а де в нас продається не цікавиласьну як не багато))))я ж не один раз паяти буду, мені просто треба найти, де таке є, шоб знати де купляти)
самые страшные слова в этом предложении "паялА" и "выделю")))сорі...я в свій час в монтажі такою паяла..тому вдома є (з метр виділю), а де в нас продається не цікавилась
та нє скільки ти б не виділила всеодно з часом треба буде купляти, мені бажано найти де такий продається)))сорі...я в свій час в монтажі такою паяла..тому вдома є (з метр виділю), а де в нас продається не цікавилась
а ти грамотєй краще підсказав би шось, а не вийо...самые страшные слова в этом предложении "паялА" и "выделю")))
я грамотейка тогда) и даже не знаю как паяльник выглядит! поэтому и страшные)та нє скільки ти б не виділила всеодно з часом треба буде купляти, мені бажано найти де такий продається)))
а ти грамотєй краще підсказав би шось, а не вийо...
без коментарівя грамотейка тогда) и даже не знаю как паяльник выглядит! поэтому и страшные)