Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
Приклади, будь-ласка! Наведіть фактологію, адже це просто слова ... Точніше не слова, а просто чергова порція бруду на ВО "Свобода".
Ви побачили бруд у критиці? Ваше право. Та бажання забруднити не було ніякого. Щодо фактології? Ви хочете сказати, що не співпрацювали до, під час, та після виборів з ОО Батьківщина? І на мітинги за підтримку Сабія з ними не ходили? І спільних заяв від місцевих депутатів не робили?
Стосовно втручання ВО "Свобода" до справ БЮТ/ФЗ, то пропоную наступну аналогію: що ви зробите, коли до Вас прийде додому стороння людина і розпочне рухати меблі, перетворюючи ванну у дитячу, а кухню переноситиме у спальню?
Аналогія недоречна. Пропоную іншу. Якщо б місцеві депутати від Свободи, Батьківщини та Удару працювали на одному підприємстві і випускали б один вид продукції, кожен у своєму цесі з своїм керівником... І от депутати від Батьківщини відверто саботують роботу або роблять її неякісно, що в свою чергу унеможливлює випуск продукції і зводить діяльність цеху Свободи нанівець... Ви б не так само сиділи б і казали б, що то їхній цех і їхня справа? І навіть не намагалися б зустрітись з керівником їхнього цеху і вказати на недоліки їхньої роботи?
Проблеми ОО - це їх проблеми! Саме тому ВО "Свобода" не об"єдналась з ОО, адже як можна об"єднуватись з силою, у якої зрада це загальнодержавний тренд. Звісно, там є нормальні здорові люди, але ложка дьогтю у тій бочці трохи завелика ...
Дивно, а я думав, що проблеми в ОО перш за все впливають на звичайних виборців. І Свобода, як сьогоднішні соратники ОО з спільною метою, могли б вказати на їхні конкретні проблеми та помилки.
Та начхати на рейтинги! Я роблю свою роботу не за рейтинг. Але тепер моя черга Вас розчаровувати: Ви - це далеко не всі. І якщо Ви, теоретично, не проголосуєте за Свободу, а замість Вас проголосують двоє інших - то місцева Свобода робить все вірно, адже кількість прихильників виросте удвіччі (хоча, звісно, "з Вами" могла б бути утриччі більшою).
Пане Сергію, Ви ж розумна людина, і розумієте, що переважна більшість місцевих депутатів стали такими лише завдяки бренду політичної сили. Так що навіть якщо прихильників Свободи стане більше це не завдяки діяльності її місцевих депутатів, а завдяки авторитету партії. Та от який буде результат, якщо свободівців стане не 5, а 10??? Буде вдвічі більше запитів від свободи які не виконуються? Думаю, що наврят це задовільнить нетішинців.
Очільник місцевої Свободи регулярно звітує про діяльність депутатів у міській раді. Ви не задоволені? Перепрошую, а де можна прочитати Вашу відозву на його звіт? Ніде? Отже знову слова? Чи "голову у пісок" це єдиний аргумент?
Так не задоволений і неодноразово висловлювався щодо цього на сторінках цього форуму. Неодноразово писав, що діяльність місцевого депутата не закінчується лише на створені популістичних запитів до органів влади, виконати які здебільше неможливо через брак коштів. Є ще робота у комісіях, робота з виборцями. Робота з колегами у інших фракціях по їх переконанню та підтримці запропонованих рішень. Та нажаль будь-яка критика сприймається вами як критика опонентів а не виборців.
Вам не подобається очільник місцевої Свободи? То які проблеми? Якщо Ви сповідуєте націоналістичну ідеологію, є свідомим українцем - приєднуйтесь! Проявіть свій хист, працездатність, доведіть, що Ви кращий і очолюйте місцеву організацію - а, ставший вже колишнім, очільник першим віддасть за Вас свій голос.
Я не знаю, який Марчук очільник місцевої Свободи. Я критикую його не за діяльність у партії, а за роботу депутата. Та й взагалі окрім недолугої, на мою думку, діяльності в міськраді та від виборів до виборів про місцеву Свободу нічого не чув і ніде їх не бачив. Так що навіть якби мав бажання приєднатись, то не знаю ні де ні до кого.