- Повідомлення
- 79
- Репутація
- 0
Дорогенький мій... А що для тебе не оцТой? Щось не подобається? Щастя, здоров*я...Lestat сказав(ла):3 школа оцТой!!!Гнать етих учителей...☺ и ваще тема тупая
Дорогенький мій... А що для тебе не оцТой? Щось не подобається? Щастя, здоров*я...Lestat сказав(ла):3 школа оцТой!!!Гнать етих учителей...☺ и ваще тема тупая
Лилия сказав(ла):Боднар Наталія Олександрівна
моя класна керівничка.Прикольна тьотяP.Sawyer сказав(ла):моя думка:
сама найкраща вчителька 3-ої школи - Антоніна Миколаївна Бражук.
ІМХО
Чогось в тебе в профілі пише 4 школа і в других темах ти писав шо ти учишся в 4,а тута уже скзав 3!!!Так в якій ти учишся???^_[Серий сказав(ла):_^]Я учусь в 3шк на економі4ному факультеті!Кл.керівник в мене Білоус В.М Мужик він грозний...на уроці в нього всі сидять тихо...бояться...зато теми пояснює класно!Він викладає математику в старших класах..
Це точно!!!!!!!!!!!!!!*THUMBS UP *THUMBS UP *THUMBS UP *BRAVO* *YAHOO* *OK* *DRINK*DUDEK сказав(ла):Орлюк Олександр Іванович ЛУЧШИЙ !!!!!!!! і НАТАЛЯ Олександрівна Боднар !!!!! І ПензлиК !!!!!!!!!
100% вона ужас! Але Олександер Йосопови4(Пензлик) - The Best.DUDEK сказав(ла):А чому ми говоримо тільки про найкращих? Давайте і про поганих вчителів!
Сама погана вчителька- це Галина Іванівна (в народі просто "Галинка") ,вчителька історії .