6-30 не впевненийB_DaviS сказав(ла):Люди допоможіть..завтра біля 10 години ранку є маршрутки на Рівне???..Я думаю можливо зміни є в розкладі?..Підскажіть будь-ласка
В ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ!зранку... 5.00. 6.40 від готелю Горинь.masik сказав(ла):Підкажіть рух автобусів на Хмельницький і бажано звідти.
А то мені найближчих 4 роки туди їздити
Я також ним їздила десь пів року, і збираюсь їздити ще 5 років, бус класний, і подобається те, що він не заїжджає на станції і швидко їде.Раджу ним їздити, особисто мені подобається, можна і рано в понеділок їздити ))))masik сказав(ла):Я їздила бусіком о 6.15 з Нетішина (відправляється із зупинки навпроти Універмагу)
І назад поверталась ним же о 13.20 (відправлявся із автостоянки "Ізіда", що на Речовому ринку)
+ те, що можна подзвонити водієві і замовити місце, і + в тому, що він не заїжджає на автовокзали.
8-00 Нетішин-Кузнецовск,через Ровно,а також Сарни,щодня!vasik сказав(ла):Підскажіть будь-ласка на скільки йде автобус на Сарни.і чи взагалі вони туду ходять!Бо я їхав на Рівне а потім на Сарни, то щоб не пересідати може хто знає чи ходять туди автобуси...буду вдячний
а зв1дки відправляються в 14.00 і в 13.30 !?[_С_т_А_С_о_Н_] сказав(ла):В Київ Їдуть буси в 14:00 відправляється в 13:30 можна занімать місця .. і ще є в 23:30 ))