Томат Наргіза

Fisher33

Користувач
Повідомлення
1
Репутація
0
Я вирощував Томат Наргіза минулого сезону і можу поділитися своїм досвідом. Це гібрид, який справді вартий уваги: кущі добре формуються, потужні, не надто вибагливі до умов вирощування. Особливо мене порадувала врожайність – плоди зав’язувалися рівномірно, а самі томати виросли великими, соковитими та насичено-червоного кольору. Смак відмінний: солодкуватий, із легкою кислинкою, завдяки чому підходять і для свіжих салатів, і для домашніх заготовок. Ще один важливий плюс – стійкість до хвороб. У моєму випадку практично не було проблем із фітофторозом, хоча інші сорти постраждали. Плоди добре зберігалися після збору, не тріскалися і довго залишалися свіжими, що теж зручно.

Хочу підкреслити, що велике значення має якість насіння. Я купував у професійному агромаркеті Pomidorka – там завжди можна знайти оригінальне насіння і при потребі отримати консультацію. Це набагато надійніше, ніж брати у випадкових продавців.

На мій погляд, Томат Наргіза підходить як для досвідчених городників, так і для початківців, адже він невибагливий і стабільно дає гарний урожай.

А які у вас враження від цього гібриду? Чи пробували вирощувати його у теплиці чи у відкритому ґрунті?