Басейн м. Нетішина

• Автор теми Автор теми L.Raisin
  • Дата створення Дата створення

L.Raisin

Користувач
Повідомлення
3
Репутація
0
Хто відвідує підскажіть будь ласка, що необхідно, щоб записатися на вільне відвідування (без тренерів, просто прийшов поплавав і пішов =)). Яка оплата (чи є для студентів знижки)? І який графік для вільного відвідування - з якої години до якої?
Дякую.

наскільки мені відомо то зараз пропуска на відвідування басейну видають лише працівникам ХАЕС
оплати вже давно немає, робиш медичну довідку і плаваєш

Тобто якщо я не працівник ХАЕС і знайомих, які змогли б зробити пропуск немає, то поплавати в басейні я не зможу?

виходить так.
З початку осені видавали перепустки всім, а на прикінці жовтня сказали що тільки працівникам

зрозуміло. дякую.

Iдеш в лiкарню ,платиш в касci грошi,дають бумажку яких врачiв нада пройти i все....йдеш робити пропуск(цiна 60чи то 66гр...десь так)

Вільне відвідування нікому на даний час не дають,лише 2 рази в тиждень можна поплавати.

нічого подібного не працівники ХАЕС теж можуть відвідувати басейн якщо є місця і як було сказано вище 2 рази на тиждень

Вільне відвідування лише для оперативного персоналу ХАЕС,іншим-2 рази на тиждень!

а якщо взагалі не з Нетішина, а з Острога, є якісь шанси дитину влаштувати на секцію з плавання?
Нам потрібно за медичними показниками плавати. Дитині 10 років.