- Повідомлення
- 577
- Репутація
- 59
З законами ми можемо не погоджуватись, можем висловить своє "Фе", но все рівно якщо їх запровадятьбільшість буде їх дотримуватись.ОбиВанКеноби сказав(ла):Тоді навіщо взагалі ця тема?
Якщо замовник економить на податках, то він і буде економить на зарплатні. В мене друзі викококваліфіковані спеціалісти з червоними длипломами працюють на зарплатню 2000 грн., то на яку зарплатню може надіятись зварювальник з дипломом ПТУ?ОбиВанКеноби сказав(ла):Це взагалі якась нісенітниця) З/п може відрізнятися в залежності від замовника робіт і тільки.
Якщо він працює на дядю то легко, платить 50 грн, а сам отримує 200, тільки не кажіть, що потрібно іти в бізнес чи працювать на себе, так як в бізнесі сильні задавлять слабких, от слабки після провалу і починають спиватися, і що нам їх в цьому винить?ОбиВанКеноби сказав(ла):Ну як можна заробити на працівнику який встановлює віндовс за 50грн, зварює трубу за 150, малює картини за 5000?
Згідний, що про вибір роботи це не по темі, а от про Африки відповім по темі.ОбиВанКеноби сказав(ла):В нас тема про алкоголь і папіроси до чого вже тут автомати?
Війна вб'є швидше ніж цигарки чи алкоголь. Якби там дійсно хотіли жити то сіли б за стіл переговорів і вирішили б свої проблеми, однак вони продовжують воювати.ОбиВанКеноби сказав(ла):Без зброї на війні не виживеш, а з шкідливими звичками навпаки швидше згиниш. Африканці хочуть жити, а наші вмерти.
А тепер відповім про шкідливість алкоголю і цигарок. Я знаю декілька людей які випивали, курили і доживали до 80-90 років. Часто бачив іде п'яний додому пару раз впаде, но встане і дальше йде, а от якщо тверезий так упаде то може і не встати. На мою думку якщо йде людина з пляшкою пива по вулиці, якщо вона не порушує громадській спокій,то в цьому немає нічого поганого.