Санні біч - однозначно рулить ))
Так вдалося цього літа побувати на курорті Сонячний берег -один із найпопулярніших курортів Болгарії, тут і море і гори, і неймовірні краєвиди, гарний пляж і чиста вода. Щодо розваг то тут їх теж досхочу - атракіони, дискотеки, екскурсії, аквапарки та ін. Думаю кожен там найде своє. Із відпочиваючих там можна зустріти від малечі до стареньких пенсіонерів із різних країн.
Що до екскурсій то майже кожне місто має свою багату історію, і надбання багатьох культур, і екскурсій тут пропонується дуже багато, що правда деякі із них мають історичний характер, інші для розваг. Так наприклад їздли наші в Долину троянд, підіймалися на гору Шипка, каталися на човні по річці Ропотамо, взагалі то були всі задоволені. Я ж особисто вибрав собі дещо іншу програму - Аквапарк в Несебрі (одного дня явно було мало), Морська рибалка з пікніком, Позашляхові пригоди (їздили на джипах по горах, відвідали мис Еміне, катання на квадроциклах і конях, обід, звісно купалися в морі ), Болгарське село (відвідали ресторан з традиційною болгарською кухнею, скажу чесно якщо у вас слабкий шлунок то краще утриматися від вживання таких страв як Таратор, а то деякі відпочиваючі 5 днів після того не могли харчуватися, а так вино в необмеженій кількості, конкурси і розваги, танці на вугіллі - взагалом гарно проведений час). також пропонуються морські прогулянки хочеш на цілий день, хочеш на заході сонця))
Що до ресторанів то там їх теж безліч і кожен може запропонувати страви на будь який смак, чи то вегетаріанська кухня, чи то традиційна Балканська, чи сучасна Європейська, і порівняно дешево, оскільки порції такі що одному важко подужати, так само і на рахунок випивки, як і коктейлів так і елітного алкоголю - реально дешево. На рахунок маркетів то тут застережі що назва Супермаркет - це як у нас гастроном, тобто ніби все є але ціни трошки завищені, але можна знайти дійсно дешеві магазини(як ми називали їх - для місцевих), а для Шопінгу навіть спеціальні тури організовують на цілий день, але я особисто сам їздив до Бургаса (35 км) і там блукаючи по вулицям дійшов до торгового центру Карефур (саме туди возять на шопінг туристів), я нічого не купував, просто погуляв)) . Готелі ну ту не знаю що сказати я жив у Меридіані 4* кімнати пристойні, кормлять як на убой, басейний вайфаї і ще там всякі штуки якими успокаюють туристів все присутнє)). Взагалі відпочинок дуже сподобався, і як що спитають чи я туди ще поїду, то я довго не думаю))
може кого що цікавить звертайтеся з радістю поділюся