zenia
Користувач
- Повідомлення
- 133
- Репутація
- 4
і що там дивитися?...взагалі при чому тут Суркіс чи Ахмєтов??...чи якщо Ворскла приймає в наступному турі Шахтар, то це означає, що їм можна на полі витворяти що хочеш?Ozzy сказав(ла):Раджу подивитись, особливо тим хто кричить що "суркіс все купив"
можливо й так...але я не можу зрозуміти чомуOzzy сказав(ла):полтава зливає для шахти от і все
да щоб попасти в ЛЧ Шахтар ніякими методами не брезгує)))))...я представляю, що буде творитися в матчі Шахтар - Динамо)))...той суддя за один матч може реально мультимільйонером статиOzzy сказав(ла):Знахарь,
бабло
арбітр відробляє)Знахарь сказав(ла):да щоб попасти в ЛЧ Шахтар ніякими методами не брезгує)))))...я представляю, що буде творитися в матчі Шахтар - Динамо)))...той суддя за один матч може реально мультимільйонером стати
Чи то шуби кончились чи то в Годуляна якісь проблеми... Шось динама сьогодні якесь не дуже було))Ozzy сказав(ла):арбітр відробляє)
Я ще ніколи такого не бачив, щоб арбітр так нахабно команду вбивав...Ozzy сказав(ла):арбітр відробляє)
так їх на одного меньше було)))AdMiRaL_DyPa сказав(ла):Шось динама сьогодні якесь не дуже було))
я до речі не заздрю Ваксу...в його підїзді 100% живе хоча би один вболівальник ДинамоOzzy сказав(ла):зараз рінатка всім шуби дарить, і ваксу, і ворсклі, і козлику (чи як там того рагуля, який в луцьку судив)