B
от наших клубов на евроарені кайф сложно получить....[blood сказав(ла):]всегда смотрю с удовольствием его по телевизору..)))каййффф))
Ну чого ти так, може хтось полюбляє трохи "садо - мазо" =-OYaris сказав(ла):от наших клубов на евроарені кайф сложно получить....
Теж дуже захоплююсь футбол почав подобатись коли наша збірна попала на Чемп 2006[blood сказав(ла):]не знаю,как вы,а я люблю футбол))всегда смотрю с удовольствием его по телевизору..)))каййффф))
Вчера новый главный тренер киевского "Динамо" Юрий Семин был уже в Москве. У наставника, как он признался, уже забита голова проблемами новой команды и формированием тренерского штаба. "В субботу поговорил с Лужным, - рассказал Семин. - Очень хочу, чтобы он работал в моем тренерском штабе. Кто еще? Пока окончательно этот вопрос не решен. Но я сделал предложение Сергею Овчинникову, бывшему вратарю "Локо". Он взял пару дней на размышления. Из Москвы привезу не больше одного помощника. Окончательно определимся с этим вопросом до 15 декабря. Накануне я прилечу в Киев".Fishman сказав(ла):Доречі чули що Суркіс сказав, що ніякої кадрової чистки в ДК не буде
Перемены коснуться не только главной должности в команде, а и руководящего звена клуба: Леонид Буряк с Нового года больше не будет занимать должность спортивного директора, а Йожеф Сабо, покинувший должность главного тренера в связи с инфарктом, не вернется ни в тренерский штаб, ни в кресло вице-президента, которое он занимал прежде. Все функции этих чиновников будут переданы генеральному директору Резо Чохонелидзе.Fishman сказав(ла):на увазі. Про усіляких Сабо, БУряків і т.д.
Це все я знаю, просто я дивився в неділю інтерв"ю ІМС в програмі "Гол" і він сказав, що кадрової чистки в ДК не буде. Про Сабо він сказав, що після одужання вони йому знайдуть посаду в клубі, що б він міг кормити свою родину , а що до Буряка, то він висловився - пропозицій по ньому від інших клубів не має, то він вирішив йому знайти роботу в юнатських командах(звєз.......ць юнатському футболі=-O ).Yaris сказав(ла):Перемены коснуться не только главной должности в команде, а и руководящего звена клуба: Леонид Буряк с Нового года больше не будет занимать должность спортивного директора, а Йожеф Сабо, покинувший должность главного тренера в связи с инфарктом, не вернется ни в тренерский штаб, ни в кресло вице-президента, которое он занимал прежде. Все функции этих чиновников будут переданы генеральному директору Резо Чохонелидзе.
Ото вже насміявся, скажіть мені хто бачив що ДК грає в атакувальний футбол(про ШД не скажу нічого бо вони дійсно час від часу пробували в нього грати(Мілан) )Знахарь сказав(ла):Сейчас понабрали што кроты што Дыня папуасов и решили поиграть в другой футбол "атакующий" типа...
Хто таких лабухів туди пустить.Yaris сказав(ла):скоро кубок першого каналу...а ж нехочу шоб туди їхало динамо....
Коли починається? І якшо знаєш то напиши які клуби будуть боротися за цей "престіжний" трофей? казали шо з кожним роком будуть завлекати все нові і нові клуби такій як Реал, Барселона та інші.Yaris сказав(ла):скоро кубок першого каналу...а ж нехочу шоб туди їхало динамо
Їх пустять справжні унікалиXMan сказав(ла):Хто таких лабухів туди пустить.
зенит(росия), спатрак(росия), шахтар,динамо, + ше з ізраілю пару командVadya сказав(ла):якшо знаєш то напиши які клуби будуть боротися за цей "престіжний" трофей? казали шо з кожним роком будуть завлекати все нові і нові клуби такій як Реал, Барселона та інші.
...і якщо ти небачив...то в магазині продаються окуляри, з великими лінзами...Fishman сказав(ла):хто бачив що ДК грає в атакувальний футбол
да да давно пора_NgArT_ сказав(ла):О боже мій невірю своїм очам.Давно пора їх виставлять особено цого марковича.він вопше ніякий.І ше остаєця одне купить лучих іграків шоб неполучилось так як з цими деякими.