А ти чо так говориш? =-O ! нінадо так говоріть......Twisted сказав(ла):ШАХТАР ЧЕМПИОН ПО НЫРЯНИЮ В БЕТОН.
vk713 сказав(ла):Динамо 3-0 Таврія. Тепер чекаємо наступний матч Динамо По ідеї повинен бути важкий для Динамо.
QUOTE=vk713]Сообщение от FIFAyervk713 сказав(ла):Динамо виграє в наступному турі незалежно від суперника.
Даю 70%, якби Шахтар виграв в Чорноморця, давав би 95%. Така система
гри (приблизно) в Динамо. Ти що, не просік? Як тільки виграють з великим ражунком - на наступний матч виходять 11 Шацьких(піжони) і
як результат максимум нічия. Бувають вийнятки, але переважно так як я сказав
vk713 сказав(ла):Сообщение от GANGSTER
за Сьоміна команда значно прибавила в грі!
Ну в чому вона вже так додала? Як грали без самовіддачі, так і грають.
Де гра на випередження? Де боротьба за кожний м'яч? Де гра до кінця матчу? Пам'ятаєш удар головою в падінні Рігейро? А захисники де?
З такою грою в Європі немає що робити. Хіба, що ставити рекорди по
кількості програних підряд матчів. Правда час є. Побачимо.
vk713 сказав(ла):Сообщение от GANGSTER
А чого варта перемога над Дніпром у першому весняному матчі...
Не роби висновки про команду на підставі зіграних(виграних) кількох
матчів. А тим більше про Динамо.
vk713 сказав(ла):Сообщение от Lezha_gangstar
Ха... Не збулись, твої прогнози
А сама гра яка? А рахунок - ти ж сам знаєш - повезло Динамо. В другому
таймі аутсайдер домінував на половині поля фаворита в чемпіони.
Коротше: ти вгадав рахунок, я гру.))
МИРОН сказав(ла):Це ще одна причина посередньої гри Динамо. Адже судді переважно
за Динамо, бо підпорядковані ФФУ, а це Суркіс.
Знахарь сказав(ла):Сьомін найкращий тренер Східної Європи
У всіх стартуючих команд в ЛЧ є шанси боротися за вихід в наступне коло. Але тільки шанс.Знахарь сказав(ла):так що до Сьоміна ніяких претензій...дуже класний тренер...в ДИНАМО ВСІ ШАНСИ ЩОБ В НАСТУПНОМУ СЕЗОНІ БОРОТИСЯ ЗА ВИХІД З ГРУПОВОГО ТУРНІРУ ЛЧ...
vk713 сказав(ла):Сообщение от 3o3o 3aP}|{aBeJIu
Журналісти дуже пишуть шо матч Динамо - Металлург Д. має бути дуже динамічним, головний матч туру, але як для мене то Металугр зараз слабенько грає що підтверджує остання поразка в минулому турі
А що ми скажемо після матчу? По результату останньої гри Металурга стверджувати нічого не можна, як виявилось
FIFAyer, далі будемо обговорювати гру Динамо, чи погодишся на мою точку зру? Зараз, це не команда, це набір високооплачуваних (для України) гравців, вірніше членів команди. А Сьомін, пастух, який хоче це стадо нормально функціонувати. Але це довга і клопіпка робота. І проблем в нього тьма!vk713 сказав(ла):Сообщение от FIFAyer
Оце систему склав!!!
Побачим чи справдиться в наступному турі!
Справдиться, якщо не по рахунку, то по грі точно - 100%
Провидець )vasik сказав(ла):Шось мені інтуіція підсказує шо Шахтёр виграє,
бо Динамо неможе навіть мач контролювати,
але хто його знає все може бути....
я тоже так думаю, поставте себе на його місце... всі хто його критикує...!!!Lezha_gangstar сказав(ла):Такшо судья відпрацьовав цей матч на 99%......
неправильно він якразто і робив, тупим роздаванням карточок гравців не заспокоїш, а навпаи ще більше розізлиш (згадайте російського арбітра який судив матч португалія-голандія, теж тоді красавєц карточки роздавав наліво і направо і що з того вийшло?!)Arkhangel7 сказав(ла):а арбітр правильно робив, гравці хоть почали боятись(обачніш грали), бо там би без травм непішли команди
Гравці повинні знати, поважати, правила гри і лояльно відноситись до суперника під час матчу, а не після - під час обміну футболками.Arkhangel7 сказав(ла):а арбітр правильно робив, гравці хоть почали боятись(обачніш грали), бо там би без травм непішли команди
Цілком згоден, не потрібно зважати на авторитети команд: в Європі це на користь нашим клубам.Lezha_gangstar сказав(ла):Такшо судья відпрацьовав цей матч на 99%......
та29-й тур. 11 мая
Металлург З - Днепр
Карпаты - Черноморец
Кривбасс - Арсенал
Харьков - Шахтер
Металлург Д - Металлист
Динамо - Ворскла
Нефтяник-Укрнефть - Закарпатье
Заря - Таврия
30-й тур. 18 мая
Закарпатье - Заря
Ворскла - Нефтяник-Укрнефть
Металлист - Динамо
Шахтер - Металлург Д
Арсенал - Харьков
Черноморец - Кривбасс
Днепр - Карпаты
Таврия - Металлург З
3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):хм даний результат не особливо віддаляє Динамо від участі в ЛЧ.
что тех 2-гр. надо было на 20-30 гр)FLEX сказав(ла):4о я був впевнений що ШАХТАРЬ вийграє.Я даже поспорив з одним пацаном на 2 грн. що Шахтар вийграє.
заміть повині , а вони цедзип поважали однеодногоvk713 сказав(ла):Гравці повинні знати, поважати, правила гри і лояльно відноситись до суперника під час матчу, а не після - під час обміну футболками.
4 хв 1:0 Нінкович гарненько простреливДинамо - Ворскла
щож між лідерами боротьба продовжується, так само і Нафтовик із шкури лізе щоб не вилетіть в нижчий дивізіонДинамо Киев 2:1 Ворскла
ФК Харьков 0:3 Шахтер
Карпаты 2:0 Черноморец
Кривбасс 0:0 Арсенал Киев
Металлург Д. 1:1 Металлист
Металлург З. 0:0 Днепр
Нафтовик 3:2 Закарпатье
Заря 2:3 Таврия
В этом я очень сомневаюсь.Потому что селекционери ищут игроков не в УКРАИНЕ а где-то в Бразилии и т.д.roma-ua сказав(ла):Динамо Киев 2:1 Ворскла.А другий гол забив молодий Ярмоленко.В другому таймі В динамо грали Зозуля,Морозюк,Ярмоленко.Скоро Динамо буде повністю українською командою КЛАСНО!!!!!!!!