ALik
Користувач
- Повідомлення
- 920
- Репутація
- 0
ХаХ так він ж знав на шо він іде!! знав шо у нас реально за чемпіонство боряться тільки 2 команди.. знав що у лізі шансів мало буде!
програний матч інтеру у себе дома за 3 минути? чи для барси теж не помню за скільки минут, перший матч з Рубіном то їм повезло бо ті розтірялись і незнали що робити, напомню що вони новачки у лізі а шо зробили! чого тільки стоїть пермога на Ноу Камп, і непотрібно казати що їм повезло...
ладно ми збиваємся з теми я говорив про Газаєва і У.П.Л.
і скажу я ще раз що якщо у ближайший час він сам не піде з клуба то його винудять піти як не вболівльники так Суркіс точно, з такими результатами у Ч.У. недумаю що хтось з вище перечислених буде довольний!
P.S. мда.. неочікував, Волинь 0-2 Таврія
мені цікаво шо ж він аж такого показав у лч?Знахарь сказав(ла):Газаєв сильний тренер, що він і доказав в матчах ЛЧ
програний матч інтеру у себе дома за 3 минути? чи для барси теж не помню за скільки минут, перший матч з Рубіном то їм повезло бо ті розтірялись і незнали що робити, напомню що вони новачки у лізі а шо зробили! чого тільки стоїть пермога на Ноу Камп, і непотрібно казати що їм повезло...
ладно ми збиваємся з теми я говорив про Газаєва і У.П.Л.
і скажу я ще раз що якщо у ближайший час він сам не піде з клуба то його винудять піти як не вболівльники так Суркіс точно, з такими результатами у Ч.У. недумаю що хтось з вище перечислених буде довольний!
P.S. мда.. неочікував, Волинь 0-2 Таврія