Чемпіонат і кубок України по футболу

SLAVIK

Користувач
Реєстрація
30.11.09
Повідомлення
142
Репутація
0
Прем'єр-ліга відсторонила Юрія Максимова від гри з "Динамо"

Головний тренер "Кривбасу" Юрій Максимов дискваліфікований на гру 8 туру чемпіонату України проти київського "Динамо".

Про таке рішення Прем'єр-ліги повідомляє офіційний сайт криворізького клубу.

Санкції було вжито через те, що у перерві поєдинку "Металіст" - "Кривбас" Максимов в некоректній формі висловив своє невдоволення діями арбітра в першій половині гри, за що до кінця матчу був вилучений за межі технічної площі.
 

DevL_MayCRy

Користувач
Реєстрація
21.11.08
Повідомлення
195
Репутація
0
Одного гола Шахтеру хватает :D :D :D

Очередная минимальная победа Горняков - очередные три очка в копилку донецкой команды.

Отчет о матче читайте на нашем сайте позже.

Шахтер - Ильичевец 1:0
Гол: Виллиан, 61

Шахтер: Пятов, Срна, Ракицкий, Чигринский (Кучер, 41), Шевчук, Степаненко, Фернандиньо, Жадсон (Тейшейра, 59), Виллиан, Коста, Эдуардо (Адриано, 56)

Ильичевец: Бажан, Савин, Яценко (Самусевас, 46), Тищенко, Путивцев, Яворский, Козориз, Кравченко (Мельник, 54), Ярошенко, Кривошеенко, Антонов

Предупреждения: Эдуардо, Срна - Кравченко, Тищенко, Путивцев

шо з них в ЛЧ буде еслі вони вже скільки турів в УПЛ більше одного мяча родити не можуть?? =))) ужжас, неякі...
 

Z0mb1e

Sports BoY
Користувач
Реєстрація
29.12.07
Повідомлення
296
Репутація
0
Вік
27
DevL_MayCRy сказав(ла):
шо з них в ЛЧ буде еслі вони вже скільки турів в УПЛ більше одного мяча родити не можуть?? =))) ужжас, неякі...
це стабільність... перемоги є? є... все, тут питань бути не може.
 

DevL_MayCRy

Користувач
Реєстрація
21.11.08
Повідомлення
195
Репутація
0
Z0mb1e сказав(ла):
якраз то це - не стабільність, а случайність, ти подивись за їхньою грою як вони ці голи всі ледь заштовхують. такшо не спіши з висновками, побачим як вони цю стабільність в ЛЧ продимонструють...
 

DevL_MayCRy

Користувач
Реєстрація
21.11.08
Повідомлення
195
Репутація
0
Заря 5:3 Таврия
Тарас Лазарович, '27
Виталий Виценец, '57
Алексей Полянский, '61
Никита Каменюка, '82
Тарас Лазарович, '85
'23 Руслан Платон,
'39 Лаки Идахор,
'59 Лаки Идахор,
 

DevL_MayCRy

Користувач
Реєстрація
21.11.08
Повідомлення
195
Репутація
0
Днепр снова проиграл дома

Днепр - Металлург Д 1:2
Голы: Коноплянка, 66 - Танаса, 58, Мгуни, 77

Днепр: Каниболоцкий, Лобжанидзе, Мандзюк, Чеберячко, Денисов, Кравченко, Федорчук (Калиниченко, 84), Шахов (Лепа, 88), Коноплянка, Гоменюк, Гладкий

Металлург Д: Непогодов, Мариу Сержиу, Аделейе, Воловик, Шина, Прийма, Годин (Морозюк, 67), Лазич (Мгуни, 77), Соарес, Мхитарян, Танаса (Дашян, 89)

Предупреждения: Кравченко, Коноплянка - Шина, Мариу Сержиу


Карпаты обыграли Волынь

Карпаты - Волынь 1:0
Гол: Зенев, 63

Карпаты: Руденко, Федецкий (Петривский, 85), Чечер, Милошевич, Авелар, Худобяк, Ткачук, Годвин, Гурули (Кополовец, 44), Зенев, Батиста (Гудыма, 61)

Волынь: Недилько, Бутко, Омоко, Ващук, Гринченко, Бута (Симинин, 65), Пичкур, Стевич, Женюх (Гошкодеря, 46), Рачич (Майкон, 27), Павлов

Предупреждения: Милошевич, Кополовец


Генрих Мхитарян: Взял себе 22-й номер

Свежеиспеченный футболист донецкого Шахтера Генрих Мхитарян пообщался с пресс-службой "горняков".


- Какие эмоции ты испытываешь после того, как подписал контракт с Шахтером?

- Для меня это очень серьезный шаг. Важная ступень на пути моего совершенствования, пути к большому футболу. Донецкий Шахтер, несомненно, сильная команда, и для меня будет очень важно побороться за место в стартовом составе.

- Участие Шахтера в Лиге чемпионов было решающим фактором при подписании тобой контракта или только отчасти?

- Конечно, дело не только в ней, но Лига чемпионов очень важна. Наверное, каждый игрок мечтает когда-то в своей карьере принять участие в матчах такого уровня, мечтает выйти на поле под гимн Лиги чемпионов… Но играть в этом турнире не только приятно, но и, думаю, достаточно тяжело.

- Чего в целом ожидаешь от стартовых матчей в футболке "горняков"?

- Ожидания у меня большие. Конечно, нельзя быть на сто процентов уверенным в том, что если ты перешел в Шахтер, то сразу и постоянно будешь играть в основном составе. Нужно, в первую очередь, хорошо себя показать на тренировках, чтобы завоевать место в "старте".

- В новом клубе у тебя будет большая конкуренция…

- Конечно, я понимаю это. Но я всегда готов бороться и выдерживать конкуренцию, потому что это пойдет на пользу и мне, и команде. Мои партнеры по Металлургу, может быть, немного расстроены в связи с моим уходом, но я благодарен им за то, что они пожелали мне удачи в новом клубе и, можно сказать, в новой "футбольной жизни".

- С номером в новой команде уже определился?

- Да, уже взял себе 22-й!
 

DevL_MayCRy

Користувач
Реєстрація
21.11.08
Повідомлення
195
Репутація
0
Премьер-лига объявила тендер за право транслировать матчи УПЛ

Вчера состоялось общее собрание руководителей клубов украинской Премьер-лиги.

Основным вопросом на повестке было урегулирование взаимоотношений между клубами относительно формирования единого пула лицензионных и рекламных прав. Несмотря на свою актуальность собрание посетило всего три президента: Олег Бабаев (Ворскла), Александр Красильников (Севастополь) и Вадим Рабинович (Арсенал). Все остальные клубы прислали своих представителей. Никто не приехал только от Кривбасса.

В итоге на заседании было принято решение до 20 октября провести между телеканалами открытый тендер за право транслировать матчи Премьер-лиги. Как отметил Виталий Данилов, за это проголосовали 14 представителей клубов, Арсенал воздержался, а от Кривбасса никого не было.
 

AdMiRaL_DyPa

Користувач
Реєстрація
03.07.07
Повідомлення
409
Репутація
1
Маркевич: "Г. Суркис кроме Динамо ничего не видит"

Заява пана Маркевича у попередньому інтерв'ю щодо відсутності перспектив у збірної викликала бурхливу реакцію в Україні.

Тоді він сказав, що не бачить майбутнього у збірної, хоча пізніше намагався спростувати, що робив таку заяву. Переслухавши власні слова знову, пан Маркевич, з яким розмовляв Фідель Павленко, визнав, що та фраза таки лунала, і його слова були подані Бі-Бі-Сі коректно. Тренер пояснив, що саме він мав на увазі.

- Я мав на увазі, що в таких умовах працювати нереально. А вони це вихопили… Вони працюють там на одне, щоб валити людей. Вони всі знають, до кого це відносилось.

- Справа в тому, що мене як просто пересічного вболівальника цікавить ваша думка як фахівця, що треба для того, щоб збірна була успішною.

- На мою думку, головне, щоб не заважали тренерам працювати. Це найголовніше. Більше нічого не треба. Ті, хто чує ці слова, знає, до кого це відноситься.

- Ви були першим тренером, який не мав, так би мовити "київського коріння", чи "Динамо київського коріння". Ви не протримались і півроку. Чи має хтось взагалі шанс не з групи довкола Динамо Київ успішно працювати у збірній?

- Ніяких шансів. Такого в історії не було, і я дійсно був першим. Мене не хотіли з самого початку. Григорій Михайлович Суркіс не хотів з самого початку. Тепер вже можна сказати, що на тому, щоб я був тренером збірної настояв Ігор Коломийський. Їм прийшлось десь з тим змиритись. Вони чекали мого провалу і не дочекались. Розумієте, тут є деякі нюанси, про які я не хочу говорити, але я дійсно побачив, що не хоче мене Григорій Михайлович. Нехай скаже правду. Втім, він сказав після мого призначення, що він хотів іншого тренера. Просто нехай зараз скаже, що "так, я не хотів". Він мене тепер "баластом" обізвав, але я тоді не знаю, хто тоді він, якщо я – "баласт"?

- Ви знаєте, ось це слово "баласт" з'явилося після нашого з вами інтерв'ю, коли українські ЗМІ поширили цей сенсаційний заголовок, що ви не вірите у збірну. Чому у вас склались такі непрості стосунки з Григорієм Суркісом? Де коріння?

- Це давно вже тягнеться. Ще як я працював у Карпатах. Розумієте, він крім київського Динамо нічого навкруги не бачить. І це найстрашніше – тільки київське Динамо. Тільки хтось стає на ноги і одразу… Карпати стали на ноги у 1999 році. Команда йде на третє місце, а мене звільняють з роботи. Я навіть не знав, "звідки ноги ростуть". Але мене тоді не було кому захистити. Вони тоді приїхали, розпродали команду. Головне було мене усунути, ну й усунули. Тут у мене є захист, тому мене і не можуть рушити. Я буду в Металісті працювати, скільки мені Бог дав. І все, неможливо командам на ноги стати. Ось та сфабрикована справа з тим договірним матчем. Ви знаєте, те все настільки примітивне, настільки "білими нитками обшите"…

- Але з іншого боку, ви кажете, що командам не дають стояти на ногах: Шахтар зараз міцно стоять на ногах і кияни пасуть задніх у порівнянні з Шахтарем?

- Шахтар так, зараз і наш президент міцно стає на ноги, і це не зовсім всім подобається, особливо, самі розумієте кому. А зараз, якщо ще будуть судити, як судять, подивимось, де буде київське Динамо.

- Запрошення П'єрлуіджі Коліни бути наглядачем над українським суддівським корпусом. Ви думаєте, що це допоможе вирішити проблему корупції в українському футболі, і в суддівстві зокрема?

- Мені здається, що вже бояться судді. Чи ти судиш Шахтар, чи Динамо, раз і все… Я за це двома руками. Нехай так і далі. Судді помиляються і далі, і в наш бік, і проти нас, але це вже двосторонній рух, а не в один бік. Суддівство стало на голову вищим.

- Чемпіонат України – це, звісно, цікаво для українських вболівальників, але, напевне, їх зараз більше цікавить перспектива на ЄВРО-2012. Це, можливо, вперше і востаннє Україна отримає такий турнір. Збірна вже у фінальній частині без кваліфікаційних змагань. Якими ви бачите її майбутнє і перспективи?

- Знаєте, є гарні гравці. Я не можу сказати, що їх є багато, чесно. Я зараз стикнувся, що є проблема з правим захисником. Дай Бог, щоб Шевченко до того часу міг, тому що зараз без нього я ні Динамо не уявляю, ні збірної, тому що він – лідер. Той же Алієв, та й Мілевський додасть, і Гусєв. Тобто є така "обойма" - 15-18 футболістів, але треба, що Бог їх милував від травм. Тобто можна зліпити.

- Але окрім футболістів, які виходитимуть на поле, що треба збірній?

- Збірній треба, щоб тренер сам вирішував всі проблеми. Сам виставляв склад, щоб не було диктату, щоб не заважали роботі тренера. Якщо цих всіх речей не буде, то, я впевнений, тренерський склад справиться. Якщо далі буде ця війна, якісь конфлікти інтересів, які будуть впливати на команду, то тоді нічого не буде.

- На вашу думку, що є причиною, стількох багатьох конфліктів довкола-футбольних у футболі: політика, гроші, амбіції?

- Мені важко сказати. Ви знаєте, я не хочу в ті дебрі лізти. Я знаю, що повинно бути по-іншому. Це я точно знаю. Вистачить вже. Я то все бачив і бачу. Я сподіваюсь, що це все закінчиться, тому що далі так не можна. Я думаю, що не може бути президент Федерації і співвласник Динамо однією людиною. Це має бути нейтральна людина. Можливо нехай також хтось приїде з-за кордону. Нейтральна людина, причому багата людина, якій не потрібні гроші. Просто людина, яка захоче допомогти українському футболу, ось і все.

Рыкуна зовут в Ворсклу

Уже экс-плеймейкер Металлиста Александр Рыкун может продолжить карьеру в команде Николая Павлова.

32-летний игрок покинул харьковский клуб, получив статус свободного агента, и сейчас в родном Днепропетровске самостоятельно поддерживает форму. В интервью газете Команда Рыкун рассказал, что инициатива ухода из Металлиста исходила от тренера Мирона Маркевича. "Мы поговорили с тренером, и он сказал, что не видит меня в команде".

Впрочем, завязывать с футболом Рыкун не собирается. Тем более у него есть предложения о продолжении карьеры. "На эту тему мы разговаривали с Николаем Павловым, который сразу предложил мне перейти в Ворсклу. Но данный вопрос пока находится в стадии обдумывания. Я не привык все так быстро решать. К тому же сейчас пауза в чемпионате, есть время подумать".

Сам игрок считает, что еще два года точно сможет играть на высоком уровне. "Я бы хотел спросить – как можно 12 лет отыграть в элитном дивизионе в таком состоянии, какое мне пытаются приписать? Но так уж устроена наша футбольная жизнь: нет Рыкуна – значит с ним что-то случилось..."
 

NoMoneyNoCrysis

FC CHELSEA FAN
Користувач
Реєстрація
02.12.08
Повідомлення
2 739
Репутація
2
Артем Милевский подписал новый контракт с киевским "Динамо".

Президент киевского "Динамо" Игорь Суркис заявил, что форвард Артем Милевский подписал новый контракт с клубом до 1 августа 2013 года.

"Мы, разумеется, заключили контракт на более выгодных для футболиста условиях. Он заслужил это своей игрой и, надеюсь, будет оправдывать наше доверие и впредь. Прошлогодние успехи немного вскружили ему голову, а роившиеся вокруг него в последнее время сплетни и слухи, связанные с вероятным уходом из Динамо, просто не позволяли играть в полную силу. Надеюсь, теперь он наконец выбросит из головы все, что ему мешало, и станет тем Милевским, которого мы знали прежде", – цитирует Суркиса "Спорт-Экспресс"

"Рад, что продлил контракт с клубом, с которым добивался и надеюсь добиться впредь самых ярких успехов в своей карьере", – сказал Милевский.
 

NoMoneyNoCrysis

FC CHELSEA FAN
Користувач
Реєстрація
02.12.08
Повідомлення
2 739
Репутація
2
Артём Милевский: "Рад, что продлил контракт с "Динамо".

Форвард киевского "Динамо" Артём Милевский, продливший контракт с клубом, поделился впечатлениями в интервью "СЭ".

- Рад, что продлил контракт с клубом, с которым добивался и надеюсь добиться впредь самых ярких успехов в своей карьере.
 

frequenz

In vino veritas
Користувач
Реєстрація
07.11.08
Повідомлення
1 263
Репутація
0
Жеребьевка Кубка Украины
Сегодня состоялась жеребьевка 1/16 Кубка Украины

Сегодня в Доме футбола состоялась жеребьевка 1/16 финала Кубка Украины, которая не обошлась без неожиданностей. Так, уже на этой стадии встретятся «Металлист» и столичный «Арсенал». «Днепр» ждет приезда действующего обладателя трофея симферопольскую «Таврию». «Шахтер» в родных стенах сыграет с «Кривбассом».

Жеребьевка 1/16 финала Кубка Украины:

«Металлист» - «Арсенал» Киев
«Днепр» - «Таврия»
«Шахтер» - «Кривбасс»
«Металлург» Запорожье - «Ильичевец»

ПФК «Александрия» - «Металлург» Донецк
«Титан» Армянск - ПФК «Севастополь»
«Крымтеплица» - «Динамо» Киев
«Сталь» Алчевск - «Арсенал» Белая-Церковь

«Черноморец» - «Ворскла»
«Прикарпатье» - «Заря»
ФК «Полтава» - «Оболонь»
«Сталь» Д. - «Феникс-Ильичевец»

«Едность» - «Нефтяник-Укрнефть»
«Кремень» - «Шахтер» С.
«Горняк-Спорт» - «Карпаты» Львов
«Карпаты» Яремча - «Волынь»
 

frequenz

In vino veritas
Користувач
Реєстрація
07.11.08
Повідомлення
1 263
Репутація
0
Оболонь - Шахтер - 1:0
Статистика матча


«Оболонь» - «Шахтер Д» - 1:0

Гол: Павел Худзик, 52.
«Оболонь»: Александр Рыбка, Александр Мандзюк, Сергей Сибиряков (Антон Шевчук, 94), Вадим Панас, Вадим Сапай, Валентин Слюсар, Владислав Лупашко, Евгений Лозинский, Игорь Пластун, Павел Кутас, Павел Худзик.
«Шахтер Д»: Андрей Пятов, Александр Чижов, Виллиан, Дарио Срна, Дуглас Коста, Марсело Морено (Луис Адриано, 46), Разван Рац, Тарас Степаненко, Фернандиньо (Томаш Хюбшман, 26), Генрих Мхитарян (Эдуардо Да Силва, 62), Ярослав Ракицкий.
Предупреждения: Александр Рыбка, 37. Павел Худзик, 77. Вадим Сапай, 75. - Дуглас Коста, 10. Фернандиньо, 11. Виллиан, 77.

Удары (в створ): 6 (2) - 7 (3).
Угловые: 5 - 10.
Офсайды: 0 - 1.
 

NoMoneyNoCrysis

FC CHELSEA FAN
Користувач
Реєстрація
02.12.08
Повідомлення
2 739
Репутація
2
Фернандинью может больше не сыграть в нынешнем сезоне.

Хавбек донецкого "Шахтёра" бразилец Фернандинью может больше не сыграть в нынешнем сезоне. Об этом после матча с "Оболонью" сообщил главный тренер донецкого клуба Мирча Луческу.

"Нечего здесь комментировать. Да, "Оболонь" заслужила победу, но сломали ногу Фернандиньо, вылетел он, скорее всего, до конца сезона, а судья в этом моменте дал штрафной в другую сторону. Поэтому комментировать нечего", - приводит слова Луческу Football.ua.

от шо значить людина з нетішина на матчі була,і ногу для фернандіньйо зламали і шахтар програв =))
 

Знахарь

Користувач
Реєстрація
28.03.07
Повідомлення
1 165
Репутація
20
NoMoneyNoCrysis сказав(ла):
от шо значить людина з нетішина на матчі була,і ногу для фернандіньйо зламали і шахтар програв =))
і що ж тут радісного?...що Шахтар перед іграми в Лізі Чемпіонів залишився без свого найкращого гравця?
 

ALik

Користувач
Реєстрація
25.03.09
Повідомлення
929
Репутація
0
Знахарь сказав(ла):
без свого найкращого гравця?
думаю в шахтарі він вже давненько не кращий, появились багато нових гравців які можуть обходитись і без нього, ну і замінити його!
 

Z0mb1e

Sports BoY
Користувач
Реєстрація
29.12.07
Повідомлення
296
Репутація
0
Вік
27
Знахарь сказав(ла):
і що ж тут радісного?...що Шахтар перед іграми в Лізі Чемпіонів залишився без свого найкращого гравця?
Думаю на його місце піде або Жадсон, або Мхітерян.
 

NoMoneyNoCrysis

FC CHELSEA FAN
Користувач
Реєстрація
02.12.08
Повідомлення
2 739
Репутація
2
Виталий Кварцяный: "Сердце легче переносит тонну горилки, чем одну игру "Волыни".

Главный тренер "Волыни" Виталий Кварцяный прокомментировал итог матча 9-го тура чемпионата Украины с "Севастополем" (1:0).

"Сердце легче переносит тонну горилки, чем одну игру "Волыни" дома. Концентрация на всю игру в нашей команде отсутствует, а это очень плохо. Но, с другой стороны, парни с большой ответственностью подошли к этому матчу. Я им сказал, дороги назад нет, за вами престиж клуба, должны умереть, но выиграть.

Где я нашел новых игроков румын? Где-то там, в руинах Бухареста. Это парни с хорошей футболной биографией, но все равно моей установки не исполнили. Хотя, думаю, они адаптируются", – цитирует тренера официальный сайт "Волыни".
 

frequenz

In vino veritas
Користувач
Реєстрація
07.11.08
Повідомлення
1 263
Репутація
0
Z0mb1e сказав(ла):
Думаю на його місце піде або Жадсон, або Мхітерян.
Може нового гравця Бруно Ренана будуть награвати? Я дивився його відео, то він і в отборі і в переході в атаку дуже добре працює. Якраз ті функції, що і Фернандіньйо.