Я мав на увазі спотивні штани, кофточки ,красовки.Мені наприклад подобається спортивний стиль одягу,а внас є пару магазинів но ціни астрономічні.Mendor сказав(ла):мені здається, що в спортивних магазинах купують речі для того щоб займатися спортом, а не стильно виглядати, може ти мав на увазі стильно виглядати на стадіоні... хз
TipyLya_number1 сказав(ла):Мені не подобається скоріш не в місті а в його жителях те що вони не шанують нетішин і ще більш забруднюють його невже тяжко підійти до смітника і викинути ту пляшку, не треба викинути її в клумбу чи на газон
IRiN сказав(ла):Немає місць де можна було б нормально розважитись (наприклад розважального центру, де можна було б занятися багато чим);
Йдеш по вулиці й бачиш багато знайомих (яких би не хотілося бачити), бо місто дуже маленьке;
Приходь до мене, я тебе розважу_НаТаФка_ сказав(ла):В нашому місці нема де розважитись!
_НаТаФка_ сказав(ла):Вже більшість говорили,але я тож скажу.В нашому місці нема де розважитись!:-( Коли йдеш десь гулять, не знаєш куди піти, куди дітись...мені здається, що навіть коли була Юність можна було прийти...попригать,побіситись...
![]()
zZzara сказав(ла):Очень не нравится, когда приезжаешь на Голубые озёра или на земснаряд, или же просто выходишь к речке, а там - и бутылки битые, и пластиковые, и пакетики из-под всякого барахла...![]()
Нет. Большинство моих знакомых вывозят из лесу кроме "своего" мусора еще то, что валялось, когда приехали. Но вот остальные... Ума не приложу, каким местом они думают.
Неужели потом приятно приезжать в помойку? И если уж притащили с собой необъятные торбы съестного и спиртного, то так ли тяжело забрать с собой и выбросить весь мусор?
Короче. Огромная просьба! Берегите то, что у нас есть! Вернее почти уже заканчивается![]()
З.Ы. В среду наблюдала "картину маслом" на пляже: мужик мылся в озере с МЫЛОМ! Просто кОшмар. Противно.