Я мав на увазі спотивні штани, кофточки ,красовки.Мені наприклад подобається спортивний стиль одягу,а внас є пару магазинів но ціни астрономічні.Mendor сказав(ла):мені здається, що в спортивних магазинах купують речі для того щоб займатися спортом, а не стильно виглядати, може ти мав на увазі стильно виглядати на стадіоні... хз
TipyLya_number1 сказав(ла):Мені не подобається скоріш не в місті а в його жителях те що вони не шанують нетішин і ще більш забруднюють його невже тяжко підійти до смітника і викинути ту пляшку, не треба викинути її в клумбу чи на газон
IRiN сказав(ла):Немає місць де можна було б нормально розважитись (наприклад розважального центру, де можна було б занятися багато чим);
Йдеш по вулиці й бачиш багато знайомих (яких би не хотілося бачити), бо місто дуже маленьке;
Приходь до мене, я тебе розважу_НаТаФка_ сказав(ла):В нашому місці нема де розважитись!
_НаТаФка_ сказав(ла):Вже більшість говорили,але я тож скажу.В нашому місці нема де розважитись!:-( Коли йдеш десь гулять, не знаєш куди піти, куди дітись... мені здається, що навіть коли була Юність можна було прийти...попригать,побіситись...
zZzara сказав(ла):Очень не нравится, когда приезжаешь на Голубые озёра или на земснаряд, или же просто выходишь к речке, а там - и бутылки битые, и пластиковые, и пакетики из-под всякого барахла...
Нет. Большинство моих знакомых вывозят из лесу кроме "своего" мусора еще то, что валялось, когда приехали. Но вот остальные... Ума не приложу, каким местом они думают.
Неужели потом приятно приезжать в помойку? И если уж притащили с собой необъятные торбы съестного и спиртного, то так ли тяжело забрать с собой и выбросить весь мусор?
Короче. Огромная просьба! Берегите то, что у нас есть! Вернее почти уже заканчивается
З.Ы. В среду наблюдала "картину маслом" на пляже: мужик мылся в озере с МЫЛОМ! Просто кОшмар. Противно.