Золоті слова..._Oftimus_Prime_ сказав(ла):Да. В нетешине совсем деватся некуда. Как сказал Pashok то приступности в нашем городе приличное число. Так же не нравится то что обещали зделать танс клуб после закрытой Юности так и нет. А ещё вырыли кокую то яму и сказали что ето каток. Какой каток ведь ничего ближайший год даже и не намичается никоких дел над ним. Так же не нравится то что реально не где прилично компанией посидеть кроме "Белиссимо" и "Челентано". Уважаемый мэр нашего города прошу сделайте что то для молодёжи. please
Я мав на увазі спотивні штани, кофточки ,красовки.Мені наприклад подобається спортивний стиль одягу,а внас є пару магазинів но ціни астрономічні.Mendor сказав(ла):мені здається, що в спортивних магазинах купують речі для того щоб займатися спортом, а не стильно виглядати, може ти мав на увазі стильно виглядати на стадіоні... хз
TipyLya_number1 сказав(ла):Мені не подобається скоріш не в місті а в його жителях те що вони не шанують нетішин і ще більш забруднюють його невже тяжко підійти до смітника і викинути ту пляшку, не треба викинути її в клумбу чи на газон
IRiN сказав(ла):Немає місць де можна було б нормально розважитись (наприклад розважального центру, де можна було б занятися багато чим);
Йдеш по вулиці й бачиш багато знайомих (яких би не хотілося бачити), бо місто дуже маленьке;
Приходь до мене, я тебе розважу_НаТаФка_ сказав(ла):В нашому місці нема де розважитись!
_НаТаФка_ сказав(ла):Вже більшість говорили,але я тож скажу.В нашому місці нема де розважитись!:-( Коли йдеш десь гулять, не знаєш куди піти, куди дітись...мені здається, що навіть коли була Юність можна було прийти...попригать,побіситись...
![]()