LED сказав(ла):
прийде на роботу вніч не виспаний, бо поряд цілий день калатають різного фасону бубена і він не зміг поспати.
Щодо безпеки на АЕС, то я повністю згідний, але це не повинно означати, що в місті треба зупинити життя, тому, що відпочиває оперативний персонал, тимбільше, з огляду на те, що існують зміні, то виходить що працівники одної обо двох змін повинні відпочивати, і фактично цей відпочинок розписаний на сутки. Тобто ні вдень, ні вночі неповинно бути аніякого шуму! Також зрозуміло і те, що завдяки таким думкам, деякі працівники станції рахують себе елітою в нашому місті, (тіпа: що ви там, вчителі, торгаші, та решта...., ось ми-то люди, ми для вас світло даємо, ми то, ми сьо, а ви так-собі, ходите....)
Доречі, це ще одне, що мені НЕ подобається в нашому місті! Ось і Ви в своїх постах, приводитЕ в приклад тільки оперативний персонал, і мабуть анітрішки не задумались, що ці дзвони можуть "заважати" або навпаки, тим-же водіям, лікарям, ....., від яких теж деколи залежить життя та безпека інших людей! Але ці лікарі, водії,
а також і дехто з оперативників ХАЕС ...., живуть у селах, де церковні дзвони є невід'ємною частиною життя, і я впевнений, що вони ніколи навіть близько не проходили біля такої думки, яка виникла у Вас, бо :МИ-Ж ЕЛІТА, МИ ПРАЦІВНИКИ АТОМНОЇ СТАНЦІЇ
LED сказав(ла):
а не з точки зору заробити побільше грошей і продавати ікони із ліком януковича в церкві та за свічки дерти 4грн. як в Київі.
З приводу діянь праведних чи ні, я свою думку написав, вона повністю співпадає з Вашою, але це зовсім не відноситься до безпеки станції.
LED сказав(ла):
Дзвонити треба, але на великі церковні(державні) свята, а не по сто раз і під заказ на дні народження
Це так прописано в церковних канонах, чи це Ви собі вирішили такі правила встановити?
LED сказав(ла):
Як тільки по вині не виспаного оператора на ХАЕС станеться хоч маленький викид ви ж перший кричатимете закрити ХАЕС, а ХАЕС то фактично тут не причому.
До недавнього часу, як Ви самі сказали, цих дзвонів не було, і невже вся робота станції проходила без внештатних ситуацій, навіть з провини "невідпочившого" оперативника? Звісно, це людська натура, звинувачувати всіх і вся тільки не себе! ВІДТЕПЕР ПРОВИНУ ЗА ВСІ НЕГАРАЗДИ НА СТАНЦІЇ МОЖНА ПЕРЕКЛАСТИ НА ЦЕРКОВНІ ДЗВОНИ!!!*THUMBS UP *THUMBS UP *THUMBS UP