LED сказав(ла):
не зустрічав я вчителів ну і більшість водіїв, які працюють по ночам, ну а нажаль працівникам ХАЕС доводиться
АДМІНИ, в першу чергу прошу пробачення у вас, даний мій пост-дійсно повний оффтоп, але пост пана LED, на мою думку - це просто цинічна зневага до людей, які
не працюють на ХАЕС>
Ця людина,
мабуть, не бачила вчителів, які перевіряють домашні завдання дітей по ночах, віддаючи свій вільний час, ця людина,
мабуть, ніколи не замовляла вночі таксі, ця людина ,
мабуть, ніколи не бачила вночі проїжджаючі фури далекобійників, ця людина,
мабуть, ніколи не бачила пожежні машини посеред ночі, ця людина,
мабуть, не бачила машин швидкої допомоги, які працюють цілодобово, ця людина,
мабуть, ніколи не бачила пілота літака, який перед ночним рейсом іде до церкви, і вважає за щастя, якщо під час його присутності задзвенять церковні дзвони! Мені здається, що ця людина рахує, що вночі працює тільки ХАЕС, а всі решта - сплять і,
мабуть, ця людина ніколи не була присутня при відмові церковного настоятеля задзвонити у дзвони на весіллі, або на похоронах, аргументуючи це тим, що відпочивають: ЕЛІТА НЕТІШИНА, ОПЕРАТИВНИЙ ПЕРСОНАЛ ХАЕС.
(...r...g...dd.n.c..s...h...e.66.mmm.......) Можете мене забанити за цей "МАТЮК", але в даній ситуації, я конкретно побачив людину, яка рахує
деяких працівників ХАЕС "вищими" над рештою(з його слів НЕРОБ(бєздєльников)) жителів Нетішина.
LED сказав(ла):
Тобто замурувати вікна, інакше як поряд з церквою жити, менше ніж 50м
Таке вдчуття, що спілкуюсь з людиною з 19-того століття (це щодо звукоїзоляції), можете і замуровати, але краще поставити склопакети, воно дешевше обійдеться, свтліше в кімнаті буде,(для дітей, яким загрожує нервовий зрив, світло - це шлях до сцілення), ну якщо щоб недай-боже ніколи не бамкало, то раджу двокамерний склопакет, щоб надійніше...
LED сказав(ла):
Чи може далі будемо сліпо виконувати всі старі традиції і когось приносити в жертвоприношення, спалювати на вогнищах і т.п.
...Шикарне порівняння з церковними дзвонами...
LED сказав(ла):
Порядок, режими, дозволи встановлює місцева влада, так мені там пояснили.
Де пояснили?, якщо в місцевій владі - в якому кабінеті?
LED сказав(ла):
Так, переселіться за міст, поближче до церкви і тоді науково ми за вами понаблюдаємо, може ще які відкриття зробимо.
Як я зрозумів, ми мешкаємо приблизно в одному мікрорайоні, і "силу" дзвонів відчуваємо однаково, причому не тільки МИ, а ще, як мінімум, по 5-6 будинків, як по вул. Набережній, так і по вул. Будівельників. Ви-ж не живете за мостом, то навіщо мені таке пропонувати?. Доречі, що біля старої церкви(з дзвонами), так і недалеко від нової(теж з дзвонами) даааавним-давно мешкють Нетішинці. Сходжу-спитаю, чи часом, не попав-хто з їхніх родин на "дурку" завдяки церковним дзвонам? Особливо прискіпливо проведу розслідування біля старої церкви, а-то після Ваших слів аж страшно стає, а вдруг в сосідніх зі старою церквою хатах, причому точно не в звукоізольованих бункерах, (повірте, дзвонили там завжди,) виросли психічно неврівноважені люди, які становлять загрозу суспільству?
LED сказав(ла):
Для вас читання корану і дзвони те саме.
Абсолютно вірно: як читання Корану супроводжується завиванням(найщиріші вибачення за цей вислів перед мусульманами!), так і дзвонять не "від потолка", а під час молитви(чи читають молитву під час передзвонів)!!! І ЄДИНЕ ЩО МОЖЕ СТАТИ ПЕРЕПОНОЮ ДЛЯ ДЗВОНІВ, ЦЕ ЇХ ВІДСУТНІСТЬ, що і було до недавнього часу у новому храмі!
Прошу пробачення як в адмінів, так і в оппонента по розмові, але просто нагоріло! ЗВИНУВАЧЕННЯ, БЕЗПІДСТАВНА КРИТИКА.....
На мою думку, провиною у наших негараздах,є настрій, з яким ми ці негаразди сприймаємо та долаємо.
Бажання, обов'язково знайти та чекати щось погане, навіть під час приємної події, колись приведе нас до "точки неповернення" . І цю "точку неповернення" буде створено ТІЛЬКИ завдяки нашим негативним діям та думкам!