Допомога для військових з сша

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Реєстрація
27.10.10
Повідомлення
246
Репутація
109
Останнім часом все частіше доводиться відповідати на запитання стосовно доставки вантажів/посилок/передач з гуманітарною допомогою для потреб наших військових у війні на Сході.

Будь-ласка, якщо Ваші близькі/родичі/друзі проживають у США/Канаді і бажають приєднатися до українських визвольних змагань проти московитського окупанта і надати нашим військовим БУДЬ-ЯКУ* допомогу надайте їм для пересилання наступну поштову адресу у США:

SportInside LLC
(UA8854)
78 McCullough Dr.
New Castle, DE
19720


Алгоритм:
1. відправляється посилка на вищевказану адресу;
2. на поштову скриньку sergiy.ryzhuk[dog]mail.ru надсилаєте лист з ОБОВ"ЯЗКОВИМ ВКАЗАННЯМ tracking number (номеру посилки);
3. отримуєте від мене на e-mail підтвердження про обробку Вашої посилки;
4. відслідковуєте у цій темі звіт про отримання Вашої допомоги**.
5. в цій же темі відслідковуєте фотозвіт про факт передачі Вашої допомоги безпосередньо для військових.


* - друзі, і на мій превеликий жаль також, ЗАБОРОНЕНІ ДЛЯ ПЕРЕСИЛАННЯ предмети військового призначення, тобто ніяких прицілів, приладів нічного бачення, тепловізорів, будь-якої зброї. Але взуття, одяг, білизна і т.п. - будь-ласка. Так, уся допомога вручну під безперервним відеоспостереженням перепаковується, тому на щасливий випадок не розраховуйте - все заборонене БУДЕ ВИЛУЧЕНО.

** - вся гуманітарна допомога буде передана в офіс "Народовладдя" (м.Нетішин) для подальшої передачі українським військовим.
 
  • Подобається
Реакції: leja