Допоможіть обрати велосипед

Frost

Користувач
Реєстрація
30.09.06
Повідомлення
276
Репутація
5
Вік
38
Дуже хочу придбати велосипеда в районі 3000-4000 грн, можливо і дорожче. В основному планую їздити по місту, також в Остріг, Кривин, Межиричі, інколи далекі поїздки такі як Рівне. Хочу щоб він легко їздив, не ламався і не гнувся, а якщо зламався то безпроблемно ремонтувався (щоб не було проблем із запчастинами). Тобто максимально універсальний. Мій зріст 182 см. вага 65 кг. Які там рами є колеса, що краще що гірше, а то я дерев'яний в цьому питанні. :-[

Допоможіть хто розбирається, де і як обрати велосипеда, на що звертати увагу, купляти нового чи підтриманого. Які "підводні камні" велосипедів. Дякую тим хто відгукнеться!!!
 

Вкладення

  • велик дерево.jpg
    велик дерево.jpg
    55 КБ · Перегляди: 57

romamil

Користувач
Реєстрація
27.08.09
Повідомлення
41
Репутація
0
вел

http://agbike.spb.ru/select/type.html
в залежності де ти хочиш їздити: асфальт, ліс, ...

добавлено через 4 минуты
в рівному є непоганий магазин, там не дуже дешево, але там можуть підсказати, розказати, підібрати. Ось їх адреса, можеш написати туди, там є форум, підкажуть(я коли купляв велік , то так зробив)
http://rivelo.com.ua/
 

Hupia

Користувач
Реєстрація
25.09.08
Повідомлення
10
Репутація
0
якщо тобі їздити так як ти кажеш то тобі один варіант - шосейний велосипед. друге діло що більшість непрофі його недолюблюють за певні незручності (жорстке сідло, вузькі шини і тд) але для поїздок в острог і дальше це буде найкращий варіант.. хоча з нашими дорогами бери все таки кросс чи гібрид. я на гібриді нормально за шосерами катав. він і надійніший, і безпечніший. на рахунок фірми то найкраще взяти бергамонт. німецька якість, перевірена часом. це з власного досвіду. кращого велосипеда ніж бергамонт кростек не пробував. тоді він коштував 7000 зараз не знаю бо вийшли нові моделі. і бери краще новий якщо у велосипедах ти як кажеш деревяний
 

Alex////

Користувач
Реєстрація
28.10.09
Повідомлення
4
Репутація
0
Купляй велосипед тільки з алюмінієвою рамою,і хорошими V-brake тормозами а не дисковими.Не купляй оцих "чугунных" ardis,romet і тому подобних.