Несомненно может. Например я дружу не только с парнями но и с девушками и не вижу в этом ничего плохого, ведь люблю я только одну и она это знает.sss сказав(ла):Может ли существовать Дружба разного пола?
просто не нужно давать повода на большее. И знать с кем дружить. Буквально с первых минут знакомства можно понять сможет ли этот человек (противоположного пола) с тобой просто дружить.sss сказав(ла):C этим я с тобой полностью соласен, но не все же зависит от тебя...
Дружба може бути але деколи вона переходить у кохання.EHEP сказав(ла):а в мене от найкращий друг - дівчина... я колись з її сестрою зустрічався, а зараз ми з нею дружимо, дуже-дуже сильно... вона просто класний друг - і все!!!
та і ДРУЖИТИ з особою протилежної статі навіть цікавіше...
говоріть шо хочете, а хлопець і дівчина можуть дружити...
Та не завжди таке буває, ось у мене наприклад є друг, ми з ним однакового віку і нічого страшного, ми з ним гуляємо, спілкуємось,і довіряю я йому багато чого, та і взагалі мені з ним легко , ізза того,шо зараз рідко де найдеш дійсно кльового друга серед хлопців, а він ось такий мені трапивсь, і дружимо ми з ним...оййй, та років 7 чи 6 уже, хоча по посту Віки, я навіть незнаю шо буде там в майбутньому, але покишо мені і так добреSancko сказав(ла):Дружба може бути але деколи вона переходить у кохання.
если не будет общение,доверия,подержки-тогда не будет дружбыAmericano сказав(ла):если они друг другу несимпатичны их не будет тянуть общатся.