гиг. але є одне АЛЕ.Нежный ветер сказав(ла):Ну, значит, я бы точно с тобой встречаться не стал
Видел я подобное. Не знаю только, насколько это близко к твоему случаю, но...
Что ты имеешь ввиду?Forever_Autumn сказав(ла):гиг. але є одне АЛЕ.
мої друзі завжди розуміють і поважають мій вибір без лишнього слова![]()
Ви не допускаєте варіанту навпаки?...однобоко якось.Солонuй_звуk сказав(ла):Я так розумію, мова йде про такі стосунки, коли в хлопця нема дівчини, а в дівчини нема хлопця. Тоді, я вважаю, такої (тільки!) дружби бути не може. Якщо достатньо довго так "дружить", то стосунки перетечуть в більш високі почуття (в основному) зі сторони хлопця і і банальне використання зі сторони дівчини (дівчатам так дуже комфортно, ніяких зобов"язань).
Кхм...прочитайте уважно мій пост.Солонuй_звуk сказав(ла):Цитата:
Сообщение от Forever_Autumn
Всяке буває.
Тобто Ви вже можете припустити, що такої дружби не може бути?
Были девушки, которые вроде как дружили со мной, а потом - бац, получите и распишитесь... Такое неприятно для обоих, но для того кто любит, конечно же это и вовсе удар.Солонuй_звуk сказав(ла):Однобоко, зате справедливо. Я ж хлопець, як я можу робити висновки висновки? Якщо Ви вважаєте, що буває і навпаки, то доказуйте, я вислухаю.
Тут, согласен. Тоже имел возможность убедиться на личном (и не только) опыте.Солонuй_звуk сказав(ла):Якщо достатньо довго так "дружить", то стосунки перетечуть в більш високі почуття (в основному) зі сторони хлопця і і банальне використання зі сторони дівчини (дівчатам так дуже комфортно, ніяких зобов"язань).
Это будет доказано, только когда не обернется тем, что обычно.Маринчик сказав(ла):є! є дружба між дівчиною і хлопцем! є! я в це вірила, вірю і буду вірити, бо це доказано МНОЮ!!!
молодчина так держать я за тебяМаринчик сказав(ла):є! є дружба між дівчиною і хлопцем! є! я в це вірила, вірю і буду вірити, бо це доказано МНОЮ!!!
шо ти несеш? ідіот...Нежный ветер сказав(ла):А с уверенностью, сказать, что не обернется можно только после смерти одного из вас.
то ти неправий. якшо в тебе не було дружби з дівчиною, або якшо вона закінчилась чимось "таким", то це означає, що у всіх та ж історія і всіх чекає те ж саме. не розписуйся за всіх.Нежный ветер сказав(ла):Это будет доказано, только когда не обернется тем, что обычно.
Отнюдь...Маринчик сказав(ла):то ти неправий. якшо в тебе не було дружби з дівчиною, або якшо вона закінчилась чимось "таким", то це означає, що у всіх та ж історія і всіх чекає те ж саме. не розписуйся за всіх.
Это ты думаешь, что знаешь)))Маринчик сказав(ла):це ти не знаєш, шо у мого друга в голові, а я знаю, бо він МІЙ ДРУГ.
falconna сказав(ла):Ваще че-то все на тему секса съезжают))
...
И вообще... у меня тут вопросик возник... Если с другом переспать - он что, от этого перестанет быть другом? :\
Вот как раз и проверяется...falconna сказав(ла):Разве дружба проверяется тем, куда человек смотрит и хочет он тебя или нет? А как же взаимопонимание, взаимовыручка, доверие?
Нежный ветер сказав(ла):Дружеского секса - нет))).
Нежный ветер сказав(ла):При дружбе не должно быть частых мыслей сексуального характера по отношению "к другу"...
гм.. а откуда обратные?falconna сказав(ла):Это откуда такие аксиомы? о_О