А я її підтримую необов"язково мати почуття з дівчиною шоб просто гуляти і розважатись на повну якщо б в мене були почуття з кожною дівчиною з якою я дружу це була б катастрофа !!!_KaCta_ сказав(ла):А я вірю і знаю шо дружба є між хлопцем і дівчиною!!!Це нормально і не завжди це переростає в шось більше...нате воно і називається дружбою)))Можна просто дружити,спілкуватись,розважатись і прицьому не потрібно мати якісь там любовні почуття)))А переростає тіки тоді ця дружба в любов чи симпатію,коли обидві сторони цього хочуть,і наполегливо до цього ідуть))))
А я незгодний, бо дружба може бути частіше ніж нам здаєтьсяakvar сказав(ла):Дружби бути не може, це неприродньо.
якщо твоя девушка чи твій хлопець тобі довіряє, то вона(він) не буде й ревнувати.HappY сказав(ла):якщо дуже хароша дружба то твоя девушка чи твій хлопець може тебе ревнувати тебе до твого друга чи подруги!!
Мда...*Неприродньо*?????:-|akvar сказав(ла):Дружби бути не може, це неприродньо.
так це зовсім наче він казав про тих в кого є повір це дуже трудно3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):тю! хай ревнує, що з того??
а якщо у мене немає дівчини, так шо і дружити не можу?
я цілком погоджуюсьSTRAYK сказав(ла):но когда между парнем и девушкой сушествует понимание,тогда иметь друзей очень просто)
до одного місця тута твое поніманіє я тобі можу навести 1000 прикладів зворотьнього. коли друг чи падружка обняли тебе чи дета в щоку поцілували а він(вона) вже дуюця біжить собі вени рі3ать бо всё ізмінив паследне це про емоSTRAYK сказав(ла):Трудно....но когда между парнем и девушкой сушествует понимание,тогда иметь друзей очень просто)