Это если видеть в девушке объект, а не другаFURIOUS сказав(ла):А КАК ТОКО НАПИЛИСЬ ИЛЬ ЕЩЁ ЧТО ТО ПИПЕЦ ОТНОШЕНИЯМ
Т.Е. ДРУЖЕСКИМ
Сама себе противоречишь.Тому я не дуже вірю у дружбу між дівчиною і хлопцем, це трапляєтсья лише у деяких випадках.
вот по этому как раз все и считают что таковой дружбы нет! она есть просто очень редко!SweeTbaby сказав(ла):отя конечно есть понимающие половинки...но это опять таки РЕДКОСТЬ.
Чого ти зразу так думаєш шо це про себе я ?? Я кажу те шо я думаю, і це не означає шо я пишу по собі, чи собі протиречу!JohnSparrow сказав(ла):Тому я не дуже вірю у дружбу між дівчиною і хлопцем, це трапляєтсья лише у деяких випадках.
baby сказав(ла):После встречания дружбы не бывает......
согласна на все 100%_lola_ сказав(ла):І ще, бути чи не бути дружбі після близьких стосунків - залежить від того, наскільки ви були близькі духовно (я не про релігію, якщо хтось так подумав). От це я знаю точно. Бо далеко не кожні стосунки можуть цим похвалитись. Якщо зустрічались, було кохання, і навіть якщо були близькі фізично, але не було тієї самої спорідненості душ, - тоді, мабуть, справжньої дружби й не вийде.
_lola_ сказав(ла):Я вже казала, що все залежить від того, як розійтись. Якщо в обох вже все перегоріло, то до чого там потім можна вертатись - я не розумію.
Koшe4ka сказав(ла):Мы не общались и не виделись 2 месяца.Я успокоилась,хорошенько подумала,что и как и почему...