А тебе хто зловить????? Можеш розбитись))))Знахарь сказав(ла):...я буду знизу ловити...
А тебе хто зловить????? Можеш розбитись))))Знахарь сказав(ла):...я буду знизу ловити...
....будемо надіятися на краще...FIFAyer сказав(ла):А тебе хто зловить????? Можеш розбитись))))
Ми ше в пятницю договорились, так шо.....Yaris сказав(ла):п.с зараня треба домовлюватися.....
А слабо листівочки зробити і по почтових ящиках розкидати???Lezha_gangstar сказав(ла):Команда молоді вас офіційно запрошує на матч століття!!!
...ветеранів буде 4 чоловіка (це точно), якщо Зозо Заржавелі прийде...FIFAyer сказав(ла):Бачу ветеранів буде мало, комусь з молодняка треба буде допомагати старічкам.
+1 кеди будуть такы як личить ветерану ))FIFAyer сказав(ла):Я кеди я так і не купив, буду в старих бігати.
а шо ж давно пора тряхнуть старіной )Знахарь сказав(ла):Зозо Заржавелі
Бен Ладен вода с неба будет капать, так что я думаю на следующих выходных поиграем.BEN LADEN сказав(ла):Ех... жаль-жаль... буду надіятись на те шо буде дощ (шоб матч перенесли на наступні вихідні), хочецця тож побігать, але завтра нівКАКУ неполучаєцця :-(
я тоже хочу на наступних десь в суботу, або завтра трохи пізніш...miwania сказав(ла):Бен Ладен вода с неба будет капать, так что я думаю на следующих выходных поиграем.
Куда дощ, ти шо!!!! Чого людям плани перебивать??? В тебе не виходить, так на слідуючий раз вийде, а вкогось в кого завтра виходить, слідуючий раз не зможе прийти - це життя: всім не вгодиш!BEN LADEN сказав(ла):Ех... жаль-жаль... буду надіятись на те шо буде дощ
Всьо ти мене вивів з себе... я заре підшаманю і завтра буде дощ)))FIFAyer сказав(ла):Куда дощ, ти шо!!!!
а ти видно постарався йде справді дощ!!...BEN LADEN сказав(ла):Всьо ти мене вивів з себе... я заре підшаманю і завтра буде дощ
Нема дощу,неякі щаманські штучки не помогли...Yaris сказав(ла):а ти видно постарався йде справді дощ!!...
Який дощ ти шо смієшся*ROFL* .Yaris сказав(ла):а ти видно постарався йде справді дощ!!...
в мене на енегретиків капає...=)Lezha_gangstar сказав(ла):Який дощ ти шо смієшся .
Погодка супер... Тока аби вітера не було, було б все
А в мене сніг іде . То шо народ ідем? -погодка просто жесть. Токо чур пенсіонери за вітром грать будуть.Yaris сказав(ла):в мене на енегретиків капає...=)
я, Знахарь і Lezha_gangstar це вже точно за решту не скажу але мені всеодно просто хочу мячика побуцатиFIFAyer сказав(ла):То шо народ ідем