- Повідомлення
- 687
- Репутація
- 4
- Вік
- 36
Привет Пипл.. я не против был бы сходить но увы вчера в 21-00 -21-30 приехал. Вообще НИНАЛ( А где вы хотите с встретиться??
Угу что мало то мало...:-( (засобирается 7 человек и я иду. а то так сидеть сам понимаешь...FIFAyer сказав(ла):miwania,
Привіт. З приїздом. Та сходить можна куди хош(Ліга, Княжий Двір, навіть Белісімо, короче де телик є і де футболчік включить можуть). Та проблема в іншому - піпела мало для двіжняка!!!
Я за! Тільки давайте вирішимо коли - щоб всім получилось і прийшло побільше народу!Yaris сказав(ла):на вихідних збираетесь побігать в футбол????
Якщо в мене вийде то я прийду обов"язково....Yaris сказав(ла):на вихідних збираетесь побігать в футбол????
Давайте всі зберемося в суботу ветерани і ми...Yaris сказав(ла):можна в суботу, можна днем в неділю...
Пацани можна з вами?Yaris сказав(ла):на вихідних збираетесь побігать в футбол????
То можна в неділю!!! Так самоYaris сказав(ла):можна всім, але шось мало бажаючих, думаю в суботу не буде нічо, там 8 березня...
Давате хоть на 11,NIKITOSss сказав(ла):кароче...одним словом...я пропоную в суботу на 12.....
Lezha_gangstar сказав(ла):Стадіон: Stadio de lia NETISHINO Olimpico....