...гра була сьогодні доволі цікава...жорстка...дуже багато грубості(мене раза чотири збивали...я вже не кажу про Васіка...на якому фолили найбільше), дійшло навіть до того, що одног хлопця виносили з поля(з розбитим носом)...але й разом з тим мені дуже сподобалася...ніхто не хотів поступатися...
Починали ми грати таким складом : Лазер, Аматор, (вибачайте якщо щось напутав, просто я ще мало кого знаю), Васік, Жека, ну і я...протистояла нам команда Яріса...починали ми грати в "рослабон", не напрягаючись...але коли грати почали на рахунок, команду якби підмінили...Васіка неможливо було зупинити...Аматор в свої 12 років, тянув такі мячі, що Шовковський і до 40 ні одного такого не зловить...добре грав Лазер...паси він дійсно такі віддавав, як "лазером"..і того рахунок 5-1
...і це при тому що ми грали в меньшості....при рахунку 3-0 в гру за команду Яріса ввійшов Зозо Заржавелі...але це їм не допомогло...
Після цього почалося ще жорсткіше змагання...на "манєж" прийшла ще одна команда...але про цю гру якось іншим разом...