Надіюсь шо мячики будуть. Може на всяк випадок візбму свій, хотя він у мене не дуже._AMATOR_ сказав(ла):Мячиків буде як мінімум два МІЙ і ЗОМБІ це точно!!!!
Так шо договорились на 11-00.
Надіюсь шо мячики будуть. Може на всяк випадок візбму свій, хотя він у мене не дуже._AMATOR_ сказав(ла):Мячиків буде як мінімум два МІЙ і ЗОМБІ це точно!!!!
як то кажуть бажання є чи будуть завтра сили бо сьогодні дав жару( в плані бухла) то незнаю чуть шо то підкочусь але не сильно розраховуйте.FIFAyer сказав(ла):3o3o 3aP}|{aBeJIu,
Т вже сьогодні своє відіграв? Чи маєш бажання ще побігати?
Дивись сам. Але було б кому підстрахувати пенсіонера, а то молодьож вкатає в газон!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):але не сильно розраховуйте.
ну звичайно молодь у нас перспективна у футболі шаритть Особливо було 2 хлопця шшшееет незнаю навіть як звати то кажу нерви попортили; питали тут мене чи завтра будуFIFAyer сказав(ла):Але було б кому підстрахувати пенсіонера, а то молодьож вкатає в газон!
Я полюбому прийду...FIFAyer сказав(ла):Народ погодка супер. Надіюсь всі хто підписався шо прийдуть, дійсно прийдуть
Я тож прийду точно !!!!!FIFAyer сказав(ла):Народ погодка супер. Надіюсь всі хто підписався шо прийдуть, дійсно прийдуть.
Я тож прийду дома нема шо робить!!!FIFAyer сказав(ла):Народ погодка супер. Надіюсь всі хто підписався шо прийдуть, дійсно прийдуть.
Да. Вони і прошлий раз так грали!lazer сказав(ла):На манежі на пів поля???
Та даже єслі мужики будуть можна з ними поіграть якщо їх мало буде,FIFAyer сказав(ла):Там щас мужики грають, но вони вроді до 11(прошлий раз були). Але вони грають на пів поля, так шо поми порозминаємось вони і уматають