Lezha_gangstar
Користувач
- Повідомлення
- 149
- Репутація
- 0
Після матчу, прийдеш і поспиш....Yaris сказав(ла):поспати не дадуть......=(, лан прийду.....
Після матчу, прийдеш і поспиш....Yaris сказав(ла):поспати не дадуть......=(, лан прийду.....
Нєе, мяч у Володькі в кабінеті такшо треба десь шукати наче:-( *SORRY* *PARDON*vasik сказав(ла):То завтра на 10.00.
Лежа ти візьмеш мяч?
якшо бити не будете то прийду робити всеодно нічогоLezha_gangstar сказав(ла):А треба вислухати їх думку (ВЕТЕРАНІВ)
АУ ви де....???
Ви згодні ???
Та ми з таких гравців пилинки здуваєм, а ти ше кажеш бити...3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):якшо бити не будете то прийду робити всеодно нічого
...в цій темі більше ми заблукали зі своїми іграми...а чувак нормально написав...хоча наша форумівська команда "порве" і Шахтар і Динамо разом взятих...головне шоб Зозо кєди нормальні купив...Lezha_gangstar сказав(ла):Цей пост треба создавати в темі *НАШ ФУТБОЛ*, а не тут..
kolya сказав(ла):Щоб не створювали теми на кожний футбольний клуб і на кожного гравця створюю дану тему щоб кожен писав про свою улюблину команду футбольного гравця тренера ітд.
помиляєшся тут тоже можна, це ж фан-клуб...Lezha_gangstar сказав(ла):Ти чо заблудився ???
Цей пост треба создавати в темі *НАШ ФУТБОЛ*, а не тут..
А іще одне ми тебе тоді набєм, якщо ти не прийдеш:-p !!!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):якшо бити не будете то прийду робити всеодно нічого
а він купив бампи, можна грать в ЛЧ.....=)Знахарь сказав(ла):хоча наша форумівська команда "порве" і Шахтар і Динамо разом взятих...головне шоб Зозо кєди нормальні купив...
Нам монажна окрему тему вивести, щоб не засоряти цю!Знахарь сказав(ла):в цій темі більше ми заблукали зі своїми іграми.
ай зараз буде як було колись 150 тем, і так хоть трохи збили до кучі, там Євро почнеться ще треба буде тему сворювати, якщо тут модератори дозволяють то пишем тут шож ми не фан-клуб чи шо часом про відомих часом про нас невідомихFIFAyer сказав(ла):Нам монажна окрему тему вивести, щоб не засоряти цю!
А модераторам не всеодно? Тема процвітає, активно поповнюється новими постами, що ще треба!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):модератори дозволяють то пишем
Ну ладно я свій візьму,...Lezha_gangstar сказав(ла):Нєе, мяч у Володькі в кабінеті такшо треба десь шукати наче
Но я може завтра сходжу заберу, але всеодно треба ще один на всякій випадок...
ВО! Людина серйозно поставилась до своїх обовязків. Називається- добровольно - принудітєльно!Lezha_gangstar сказав(ла):а то хто не прийде буде......
Не дарма ми його вибрали організатором матчу...FIFAyer сказав(ла):ВО! Людина серйозно поставилась до своїх обовязків. Називається- добровольно - принудітєльно!
А хто шось має проти, тому я злість свою викажу на футбольном полі.......:-pLezha_gangstar сказав(ла):А іще хочу добавить, щоб всі були в 10 год, або трохи пізніше, а то хто не прийде буде......