Знахарь
Користувач
- Повідомлення
- 1 062
- Репутація
- 20
Ветерани сьогодні взагалі не грали...я наприклад простояв всі ігри...сил не було навіть на те щоб пару метрів пробігти...vasik сказав(ла):Ветерани непогано грали але їм не повезло
Ну в слідуючий раз повезе...
...одне чим ветерани сьогодні запамяталися, це тим що не могли мяч за середину поля вивести...lazer сказав(ла):а ветерани обще супер чуть быльше фарту і нам булоб пі.....ц !!!
...від вашої команди я ждав набагато більшого, для Нікітоса ви попадали постійно....і це при тому, що в вашій команді Васік, Лєжа Гангстер, да і чувак з шарфіком непогано на "кєди" давав....одним словом позор...з таким складом ви мали всіх виносити на "ура"...Yaris сказав(ла):наша команда я, васік, лежа і богдан, рвали всі команди.........
...це завдяки тому, що на полі зявилася нова команда "люди в чорному"...Lezha_gangstar сказав(ла):Сьогоднішні матчі напевно найкращі були за всі попередні розом взяті...
Кого би я сьогодні відзначив, так це безумовно Нікітоса...давно я не зустрічав таких класних гравців...не знаю, але в минулих іграх, він так не грав...думаю з сильними партнерами він грає слабше, а коли сьодні грав за слабу команду, то проявив себе як справжній лідер...ніхто сьогодні навіть близько не грав так як Ярік...
Розчарував своєю грою Лєжа Гангстер...замість того, щоб повести команду за собою, він навпаки ще більше усугубляв гру, постійним своїм "скигленням" на партнерів...якщо і далі буде продовжувати в тому ж дусі, то з видів спорта йому більше підійдуть шахмати...а футбол це в першу чергу командна гра, і тут главне дисципліна в команді...
Васік тоже грав неважно...часто передержує мяча...грати треба на швидкості...це одна із головних особливостей подальшого прогресу...
Ярісу не хватає техніки...сила є...швидкість тоже...а от з технікою проблеми...
А так ігри були слабенькі...ну й ще раз повторю, що лише команда Нікітоса грала в бистрий, технічний, атакувальний футбол...