Знахарь сказав(ла):
Кого би я сьогодні відзначив, так це безумовно Нікітоса...давно я не зустрічав таких класних гравців...не знаю, але в минулих іграх, він так не грав...думаю з сильними партнерами він грає слабше, а коли сьодні грав за слабу команду, то проявив себе як справжній лідер...ніхто сьогодні навіть близько не грав так як Ярік...
Ще смотря як ігра піде,ти казав дисципліна в команді,це правильно коли гравець зробив помилку треба на нього кричати,а як сам ошибеться то нічо...:-(
Знахарь сказав(ла):
Розчарував своєю грою Лєжа Гангстер...замість того, щоб повести команду за собою, він навпаки ще більше усугубляв гру, постійним своїм "скигленням" на партнерів...якщо і далі буде продовжувати в тому ж дусі, то з видів спорта йому більше підійдуть шахмати...а футбол це в першу чергу командна гра, і тут главне дисципліна в команді...
Да не спрорю трохи не пасувався,і були помилки але ж виправлявся...
Знахарь сказав(ла):
Васік тоже грав неважно...часто передержує мяча...грати треба на швидкості...це одна із головних особливостей подальшого прогресу...
Я грав в кедах в мене ігра не пішла,бо я не привик в кедах грати,
ошибки були,але коли сам стоіш в защіті і йдуть 2 гравці цоьму не завадиш,а вийдеш в перед обірвешся сил вже нема бо вітпрацьовував в захисті:-(
Знахарь сказав(ла):
А так ігри були слабенькі...ну й ще раз повторю, що лише команда Нікітоса грала в бистрий, технічний, атакувальний футбол...
Як спочатку грали не спорю погано,но як потім грали що той нікітос не встигли вийти щот вже 2:0 то цього ти не пишеш:-( ,ми ще б грали але вже сил не хватало вигравати...