ну то прийдеш на 12 нічого страшного я думаю так шоб в 10:30-11:00 почали збиратися бо там мужики ще грають зранку то треба так шоб ми прийшли а вони пішли.lazer сказав(ла):Давайте на 12 00 бо інакше в мене не получиться!!!
жаль не буде вистачати приколів!! І авто голів!!Yaris сказав(ла):я не прийду завтра, я захворів =(
ти пришо? про тей прикол шо я тобі мячем в глаз засадив????laim сказав(ла):жаль не буде вистачати приколів!!
чисто случайно мяч вдарили в ногу ..laim сказав(ла):І авто голів!!
А я думав ти прикалуєшся!!!Yaris сказав(ла):ти пришо? про тей прикол шо я тобі мячем в глаз засадив????
чисто случайно мяч вдарили в ногу ..
Я тож наверно не прийду бо шось погода така мокро не дуже хочиться йтиYaris сказав(ла):я не прийду завтра, я захворів =(
еххх а нам не сказали :'(FIFAyer сказав(ла):Походу наші Лінковці сьогодні бігають на ура, проходив біля манєжу бачив їх!
FIFAyer сказав(ла):Мля народ хто мені скаже на шипах на манєжі мона грати, чи за того, шо шипи не будуть вгружати буде галімо.
Наскіки я помню хтось бігав на шипах!!!! Дайте знать бо ше ніколи не пробував!!!
Походу наші Лінковці сьогодні бігають на ура, проходив біля манєжу бачив їх!
Чим копи, відрізнються від бутсів просвяти мене?? Вопрос знятий, пройшов курс навчання по Міранді.Bogdan сказав(ла):ЯКщо копи то нормально, можеш вдягатИ!!!
я бігав на шипах, одне скажу класно!... нога не скользить, шипи не вгружають.... вобшем класно....FIFAyer сказав(ла):Може ше хто бігав на шипах напишіть!
а в бампах как?? все равно что на коньках на льду??Yaris сказав(ла):я бігав на шипах, одне скажу класно!... нога не скользить, шипи не вгружають.... вобшем класно....
нічого подібного класно бігатиmiwania сказав(ла):а в бампах как?? все равно что на коньках на льду??
cам то поняв шо сказав? як на шипах можна скользити???? скіки я раз грав в дощ, і всі в кедах, бампах, копах їздили, а я не.... ярик сам подумай, шипи вони наоборот цепляються за резіну, шо на манежіNIKITOSss сказав(ла):,і тому хто прийде на шипах.....то й надзвичайно буде скользити по то му "твердому"манжі........(
miwania сказав(ла):а в бампах как?? все равно что на коньках на льду??
шас сам бігаю в бампах і в дощ дійсно як на коньках...NIKITOSss сказав(ла):а бампи в таку погоду.....це оптимальний варіант
Незнаю як кому я грав в бампах мені слизько!!!miwania сказав(ла):а в бампах как?? все равно что на коньках на льду??