Хіба... я щось не згадую... а може це через те що я його не разу не бачив :-[ ... Но я приходив... ! Чесне слово... (шоб мені піонером не стать)Yaris сказав(ла):ти тоже тоді був
Хіба... я щось не згадую... а може це через те що я його не разу не бачив :-[ ... Но я приходив... ! Чесне слово... (шоб мені піонером не стать)Yaris сказав(ла):ти тоже тоді був
До Натали Павловни...laim сказав(ла):А до кого ти ходив???
КОЛИ?????????????=-OYaris сказав(ла):не гоні на чувака він приходив і ти тоже тоді був
І я тебе шось не припоминаю....*PARDON*GANGSTER сказав(ла):Хіба... я щось не згадую... а може це через те що я його не разу не бачив ... Но я приходив... ! Чесне слово... (шоб мені піонером не стать)
А я щас хожу до неї і до Олійника А.В.Lezha_gangstar сказав(ла):До Натали Павловни...
опачкі які новості.....то ти ив нас Балєрун....мдя за інформацию спасіба ...не знав,не знав......гггггггггггг=)))))))))))))))))))))))))ніколиб не подумав шо наший АЛЕЖка лабає вальс або ше шось таке........(ГГГГГГГГГГГГГГГг0оооооооо))))))мдя це просто бомба!!!!!!!я шокований............мдя мдя....не думав.........Lezha_gangstar сказав(ла):І 7 лет на танці (БАРАН ЩО ПОЧАВ НА НИХ ХОДИТИ )
Бивший, * ПОВТОРЮЮ*, БИВШИЙ балєрун........:-p :-p :-pNIKITOSss сказав(ла):то ти ив нас Балєрун
На 8 березня ми збиралися і бігали(до того ж ти здається тоді писав шо ти не зможеш прийти... оце ми з тобою напевно і розминулись... )Lezha_gangstar сказав(ла):
Може будь....GANGSTER сказав(ла):На 8 березня ми збиралися і бігали(до того ж ти здається тоді писав шо ти не зможеш прийти... оце ми з тобою напевно і розминулись... )
получить, получитьYaris сказав(ла):і ти тоже тоді був....
До кого цей вопросік?NIKITOSss сказав(ла):а можна вопросік.......
Це ти, мабудь, з рекламою пива спутав!!!Yankees сказав(ла):Я вчора такий класный гол забыв удар
Yankees сказав(ла):Я вчора такий класный гол забыв удар з центра поля хреставина потом подбигаю б'ю головою впаденії перекладина мяч получает мой игрок по команде дает навес и я чисто б'ю через себе и гол от перекладины!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-\
Я пропоную на суботу, а якщо силоньки залишаться, то можна ще й в неділю побігати!lazer сказав(ла):суботу чи неділю!!!
Я прийду, посмотрю, підтримаю меншого брата , не обіцяю шо на 9 но прийду.vasik сказав(ла):Бажаючих запрошую підтримати мене
Матч буде не один(наверно),Я ненаю шо за тунір прийшов на треньку тренер каже прийдеш завтра на ігру бо в нас турнір...FIFAyer сказав(ла):А матч буде один, чи як і шо це за турнір, в честь чого????????
На запасном, або на мараканах...vasik сказав(ла):Ігра буде проходити або на центральному,або на запасному полі...
Перша гра з 91 роком...vasik сказав(ла):Я даже ненаю з ким граєм...
91-92vasik сказав(ла):1992-1993 р.н.
Турнір в честь того, щоб практика в нас була.......*ROFL*FIFAyer сказав(ла):і шо це за турнір, в честь чого????????