То ми з тобою будем рубати...Lezha_gangstar сказав(ла):До речі ятож граю, за 93р.
То ми з тобою будем рубати...Lezha_gangstar сказав(ла):До речі ятож граю, за 93р.
Я тож буду грати, я тоже 93!!!Lezha_gangstar сказав(ла):Турнір в честь того, щоб практика в нас була.......
Ти будеш наш 12 гравець...FIFAyer сказав(ла):Я тож буду грати, я тоже 93!!!
Я дудку принесу і думать не треба, 2 рази дуну, то на атомній уши позакладає!vasik сказав(ла):Придуиай щось,
Я так зрозумів тім це команда...3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):vasik як там ваша тім називається може слогани придумаємо !!!
Е ні Енергетик я знаю але ж там не одна команда чи як? і всі Енергетик?vasik сказав(ла):Я так зрозумів тім це команда...
3o3o 3aP}|{aBeJIu як тобі не стидно незнати команду свого міста...
"ЕНЕРГЕТИК"-названія команди.
Я всіма руками і ногами за суботу! А там побачим....Vadya сказав(ла):ДА то напишіть на скількі і коли?
Я прийшов на 10 год. Почався матч між Червоними і маленькими Зеленими, во то побоїще було: помоєму за 2 тайми по 30 хв вісім голів Червоні накидали, а щей який через себе з навісу втулив я був =-O !!!!vasik сказав(ла):Завтра розпочинається турнір між 1992-1993 р.н.
Ми грали перед цім матчом з старшими... 0:2 здули:-(FIFAyer сказав(ла):а Васіка з Лєжою так і не побачив!!!!! Обідно....
Шепетовка (ШАПІТО) проти Острога (Гострого кута )FIFAyer сказав(ла):обидві команди не наші,
В футбол чи в стріт?... Та лан. я жартую... якщо не буде такого як сьогодні то я прийду!Lezha_gangstar сказав(ла):зіграти з ГАНГСТЕРОМ
Звичайно в футбол...GANGSTER сказав(ла):В футбол чи в стріт?... Та лан. я жартую... якщо не буде такого як сьогодні то я прийду!
Та ні.. ти що... він ж мене рознесе в пух і прах!Lezha_gangstar сказав(ла):ФІФАЄР
Ноги ще болять шо капец,але я нехочу пропустити матч...FIFAyer сказав(ла):Васіка ноги відійшли тоже буде(уточнена інформація Васік буде).
До завтра вже може бути літній футбол...FIFAyer сказав(ла):Такшо всіх запрошую завтра О 10-00 на манєж, на зимній футбол
Може хоть на часік перенесем ато на базар тре сходить і все таке...FIFAyer сказав(ла):О 10-00 на манєж
То ти прийдеш трохи пізніш,якщо в тебе не виходить на 10.00GANGSTER сказав(ла):Може хоть на часік перенесем ато на базар тре сходить і все таке...