ми всіх беремо....Tr@mP сказав(ла):витиранафф нах ссабой бирётье?
ми всіх беремо....Tr@mP сказав(ла):витиранафф нах ссабой бирётье?
Так але не забувай що "ветерани"(не ображайтесь за те що так називаю... ) можуть бути на роботі...vasik сказав(ла):в будні дні виходити хто захоче....
Я не казав шо рано як завжди на 10 год.GANGSTER сказав(ла):Так але не забувай що "ветерани"(не ображайтесь за те що так називаю... ) можуть бути на роботі...
Глядиш один з тих малих син охранніка... ! Футбольчик класно побігали! Особливо перші 2-3 гри ну а далі втома взяла своє... Всім дякую за сьогоднішню гру...FIFAyer сказав(ла):Прикіньте:йшов через годину на дачу через манєж, там грали малі і була открита калітка!!!!!!!!!!! Обідно мля....
Ми всігда збираємся на 10.00....NIKITOSss сказав(ла):но я не протів завтра в 11 год
На жаль *НІ*, нічого не обішлось...FIFAyer сказав(ла):але обішлось і хлопці відійшли).
Я нажаль теж не прийду(їду на рибалку, хоча смотря як закінчиться рибалка, може ще й встигну). Короче на мене сильно не розраховуйте.Lezha_gangstar сказав(ла):Нажаль якщо завтра будете збиратись, мене не буде...
Ггг... прикольно мені тоже ставте "Спасібо" :-[ ! По барабану хто йде а хто ні - ставте!lazer сказав(ла):якшо хтось іде ставате мені спасібо
, а мені ставте всі хто любить футбол.... або просто на халяву.... тоже прикольна фішка підняти репутацию, знахарь класний приклад подав...lazer сказав(ла):Так шо це ніхто не йде якшо хтось іде ставате мені спасібо!!!!
с Гангстером - это был несчастный случай, хотя я и сыграл в мяч, и в рамках правил, но увы вышло немного грубовато, на что я не рассчитывал ( кстати в случившемся есть и его доля вины)FIFAyer сказав(ла):надіюсь ветерани ще не раз порадують своєю присутністю(правда сьогодні чуть не травмували наших бивалих гравців Лєжу і Аматора, але обішлось і хлопці відійшли).
этот "бизнесмен" - твой сосед (а "бизнесменом - это я так, условно его назвал, ведь он неимеет не малейшего отношения к легендарному жителю нашей сети).FIFAyer сказав(ла):Унас відбулося поповнення ветеранів(2 нових нажаль не приставились, думаю Трамп з Бізнесменом, виходячи з посту)
Ені ваш голкіпер-зрадник це Міщеня голкіпер ФК Енергетик який теж вперше прийшов на нашу гру, а Аматор то грав у команді з Лєжою такий в синьо-жовтому костюміTr@mP сказав(ла):а Аматор как я понял это голкипер-предатель? дык никто его пальцем не трогал, и ненадо из нас тут костоломов рисовать
так получається не дають вже не перший раз лазимоTr@mP сказав(ла):кстати удивила перспектива "альпинизма", особенно когда набегавшись и нужно лезть обратно домой с этого манежа. где-ж это виданно чтобы "ветераны" через трёхметровый забор карабкались, это-ж каменный век йопта...
неужели ключ не дают?
х.з. я там в жёлтом - только Фифайера видел. (хуле у ветеранов зрение уже не то... а может весеннее обострение дальтонии...)3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Ені ваш голкіпер-зрадник це Міщеня голкіпер ФК Енергетик який теж вперше прийшов на нашу гру, а Аматор то грав у команді з Лєжою такий в синьо-жовтому костюмі
дык а вы хоть раз заходили, просили ключ?3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):так получається не дають вже не перший раз лазимо
ха ми в минулу неділю прийшли грати, там мужики грали, вони виходили то хлопці зразу зайшли, і зразу за ними закрили манєж на замок, мені вже довелося перелазити =-OTr@mP сказав(ла):дык а вы хоть раз заходили, просили ключ?
та його посуті ніхто не травмував він так чуть полежав тай далі бігавTr@mP сказав(ла):"травмував нашого бивалого гравця Аматора"?