Та пограть мона в любий день, вот тільки вопрос: чи прийдуть всі наші і чи там буде свободно. Я думаю відповідь ні на обидва питання.Lezha_gangstar сказав(ла):Жду ваших пропозицій....
А в тебе шо нема канікул?????lazer сказав(ла):Вам добре ввас канікули коли захотіли тоді вийшли але якби вечерком то я за!!!!!!!
За наших то точно я відповыдать не буду......FIFAyer сказав(ла):чи прийдуть всі наші і чи там буде свободно.
ПТУ- там канікул немає...vasik сказав(ла):А в тебе шо нема канікул?????
Я тоже йду тільки,даже єслі погодка буде не дуже,Lezha_gangstar сказав(ла):Якщо затра буде погода нармас, то я 1оо % йду...
А я то думаю чого це в нього нема канікул,Lezha_gangstar сказав(ла):Цитата:
Сообщение от vasik
А в тебе шо нема канікул?????
ПТУ- там канікул немає...
добавлено через 3 минуты
Цитата:
Сообщение от vasik
А в тебе шо нема канікул?????
В ПТУ- Робочі дні
На треніровки ходить,значить все нормально...Знахарь сказав(ла):...а де наш Аматор пропав?...ні слуху, ні духу...дивлюся, а його профіль заблокували...хто там його добре знає, напишіть що там з ним ...бо переживаю за нього....
*ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL*lazer сказав(ла):Не в ПТУ а в НПЛ Нетішинський професійний ліцей
...ше позавчора нога боліла...але з кожним днем все краще й краще...правда ще нога трохи припухша, але з такими темпами покращення, думаю 100% в суботу буду грати...тільки ще точно не знаю чи на воротах, чи в полі...vasik сказав(ла):Знахарь а як твоє здоровячко????
робимо прогнози, я оптиміст і патріот 3-0....3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Україна-Сербія
я теж оптиміс і патріот але шось остання гра проти Кіпру заставляє занепокоїтись, а значить мій улюблений 2:1Yaris сказав(ла):робимо прогнози, я оптиміст і патріот
тому я і сказав шо я оптиміст.....3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):я теж оптиміс і патріот але шось остання гра проти Кіпру заставляє занепокоїтись, а значить мій улюблений 2:1