І ще на Євро хочуть їхати, хай краще дома сидять , і ще казали Росія ойойой не команда ,а бомба, ну ну в очєрєдной раз доказали....!!!FIFAyer сказав(ла):Руминія-Росія 3-0 Так вам і треба кацапи!!!
NIKITOSss сказав(ла):мда.....пограли мисьогодні справді класно.....но я сьогодні був просто приємно здивований грою Васька.....та ти шо пацан так разривав нашу каманду....такі прийоми...така тєхніка....кароче в пацана сьогодні був фартовий день з чим я його і вітаю......Мужик Вася...так Дєржать....
Фіфаєр Респект за таблицю результатів!!!
Я всігда готовий,незнаю як інші....FIFAyer сказав(ла):Так, шо на суботу всі готові????
Прям застісняв мене:-[ .....NIKITOSss сказав(ла):но я сьогодні був просто приємно здивований грою Васька.....та ти шо пацан так разривав нашу каманду....такі прийоми...така тєхніка....кароче в пацана сьогодні був фартовий день з чим я його і вітаю......Мужик Вася...так Дєржать....
Дааа оце він тянув голи ,правда деякі ті шо берутся ,но ще потреніруватися і в збірну Україну можна буде його пропихнути,FIFAyer сказав(ла):Зо3о - мега воротар!!!!!!!!!!!!!
Да я наю ,що я трохи не врівноважений хлопець...:'(FIFAyer сказав(ла):Лежа тоже не погано розривав, але як завжди кричав багато...
румунія не так і слаба команда, всетаки тоже поїде на евро..Bogdan сказав(ла):І ще на Євро хочуть їхати, хай краще дома сидять , і ще казали Росія ойойой не команда ,а бомба, ну ну в очєрєдной раз доказали....!!!
Я піду,якщо хтось піде....lazer сказав(ла):А сьогодні хтось ше йде на стадіо де Нетішино Олімпіко футбол порулити!!!!!!!!!!
Лежа казав шо в нього сьодні не виходить піти...lazer сказав(ла):Ну шо тільки Васька І Лежа
Напевно шо да...vasik сказав(ла):Лежа казав шо в нього сьодні не виходить піти...
То шо Лежа ти йдеш сьодні чи нє????
vasik сказав(ла):Я сьодні купив копи то тре випробувати.........
NIKITOSss сказав(ла):бо тоже нове знаряддя праці купив.....гггггггг....а точніше бампи
vasik сказав(ла):Я сьогодні наверно неприйду,бо виникли сімейні обставини...:-(
А я так хтів випробувати свої придбані копи,
ну нічо в другий раз випробую...
А якщо шось змінеться то я прийду...
Сімейні обставини, це мені мама сказала з малим поседіти в дома...:-pBogdan сказав(ла):Нічого собі в тебе вже сімейні обставини , нічьо сє...
так бистро ну ти і даєш...
Вони на тебе маленькі будуть,ще порвеш,а я тільки купив...vasik сказав(ла):А на рахунок копів , то давай я їх випробую , потім скажу, чи можна в них бігати , чи нє.., ну просто що ти собі ноги не портив поганим взуттям
vasik сказав(ла):Сімейні обставини, це мені мама сказала з малим поседіти в дома...
Вобщем шо я тобі розказую в кого які мислі цьому не зарадиш...
vasik сказав(ла):Вони на тебе маленькі будуть,ще порвеш,а я тільки купив...
Не дам не пароси..
Ну то чого ти мены ....... морочиш!!!!!Bogdan сказав(ла):уууууу...а ти звідки знаєш, я якраз навіть і про це подумав, навіть знав(бо ти мені сам це сказав )
Я б дав но "ВОНИ НА ТЕБЕ МАЛІ"Bogdan сказав(ла):Ех. ..Жадіна.... ну ладно, ну і не надо бігай собі на здоров"я, зноси довго .....