+1 !!! ! Ага... а запасне поле це РСК "Олімпійське"... ггг...Lezha_gangstar сказав(ла):Stadio de la NETISHINO Olimpico.....- ЦЕ МАНЄЖ ЗА СК!!!!!
Еstadio di Netishynjo- ЦЕ МАНЄЖ В 3 ШКОЛІ...
+1 !!! ! Ага... а запасне поле це РСК "Олімпійське"... ггг...Lezha_gangstar сказав(ла):Stadio de la NETISHINO Olimpico.....- ЦЕ МАНЄЖ ЗА СК!!!!!
Еstadio di Netishynjo- ЦЕ МАНЄЖ В 3 ШКОЛІ...
так як я трошки знаю ці часки де і ля, то можу сказати шо тут є як мінімум 2 помилки! і ше на якій це мові???? якшо на французькій то 3 помилки, на іспанскій - 1... * не піжонюсь =)Lezha_gangstar сказав(ла):Stadio de la NETISHINO Olimpico.....
Та ти даже в українські мові зробив помилку а ще говориш до Лежи шо він зробив по французькій ,іспанскій - !!!Yaris сказав(ла):так як я трошки знаю ці часки де і ля
А це що я даже не поняв...=)Yaris сказав(ла):не пожонюсь =)
ну да.... як би ти знав франц мову ти бо знав шо часка la - читаеться ля.... а іспанська і французька дуже похожі мови.... так шо васік я не зробив помилку.... La stade de Netichin.... =)vasik сказав(ла):Та ти даже в українські мові зробив помилку
Шо не прийдеш? =-O3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Нє завтра фонарь, улица, аптека, вобщем якщо в неділю будуть люди то прийду
Да...погодка і вправдо класна,но не можу я піти,а я так хочу побігатиFIFAyer сказав(ла):Погодка сьогодні футбольна, вітру не має, сухо!!! Так, що на 10-30 всі на манєж.
вот шо то мені підсказує шо дощик намічаеться.....FIFAyer сказав(ла):Погодка сьогодні футбольна, вітру не має, сухо!!!
НУ єслі маленький буде то думаю вам не страшно буде,Yaris сказав(ла):вот шо то мені підсказує шо дощик намічаеться.....
Наверно ваш футбол накрився!!!GANGSTER сказав(ла):Бл*н.... дощ.... то що, хтось іде?
Шото мені підсказує, шо Васік радий шо дощ пішов!!!!vasik сказав(ла):Наверно ваш футбол накрився!!!
і не тільки він :-p бо тоже хотів піти грати але здоров"я сьогодні геть не футбольнеFIFAyer сказав(ла):Шото мені підсказує, шо Васік радий шо дощ пішов!!!!
Я знав хлопці!!! Вот чого погода спортилась - є в нас не доброжилатєлі!!!!:-( :-( :-(3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):і не тільки він
Нічо я не радий,я б сам побігав даже єслі б маленький дощ ішов ,але в мене не виходить!!!:-pFIFAyer сказав(ла):Шото мені підсказує, шо Васік радий шо дощ пішов!!!!
В мене не виходить , в 3o3o 3aP}|{aBeJIu здоровя не позволяє побігати,а ти зразу недоброжилателі!!:-p :-\FIFAyer сказав(ла):Я знав хлопці!!! Вот чого погода спортилась - є в нас не доброжилатєлі!!!!