Мокро епть! Я б прийшов... але не хочеться там плавати...Twisted сказав(ла):Хто хоче приходьте на Stadio de la NETISHINO Olimpico
Мокро епть! Я б прийшов... але не хочеться там плавати...Twisted сказав(ла):Хто хоче приходьте на Stadio de la NETISHINO Olimpico
я будуFIFAyer сказав(ла):Так на!!!! Шо там, на??? Хто знову не підведе???????
Я будуFIFAyer сказав(ла):Так народ!!!! Шо там, на рахунок завтра??? Хто буде, якшо погодка знову не підведе???????
Приймаємо,тільки вже хтось колись казав шо прийде і не прийшов!!!Лапочка сказав(ла):А ВИ ДІВЧАТ ПРИЙМАЄТЕ
Та ладно ,там просто Яріс дуже хтів познайомитись ,бо незнає ще дівчини яка любить футбол(Фанатку футбола)!!!...Лапочка сказав(ла):В МЕНЕ НЕ ВИЙШЛО ВИБАЧ
Ну наверно завтра вийдем ,но якщо дощу не буде!!!Лапочка сказав(ла):ДА ДИЙСНО А ВИ ЩЕ КОЛИСЬ БУДЕТЕ ГРАТИ НАСЛЕДУЩЫЙ РАЗ Я ОБОВЯЗКОВО ПРИЙДУ
да ми з яріком подуріли, бігали саме коли почалась злива...ггг, на мені сухого місця не осталось....lazer сказав(ла):там пацани бігають і походу Яріс там бігає тоже
Ти не обіцяй, а приходь!!!!!Лапочка сказав(ла):ДА ДИЙСНО А ВИ ЩЕ КОЛИСЬ БУДЕТЕ ГРАТИ НАСЛЕДУЩЫЙ РАЗ Я ОБОВЯЗКОВО ПРИЙДУ
мячика тарабань мяч хороший, може повезе то й мене хтось притарабанитьFIFAyer сказав(ла):Шо там з мячиком???? Мені тарабанити, чи хтось принесе????