Футбол рулєз
...ветеранів сьогодні зупинити було неможливо...10 раз підряд ми вигравали...Трамп, Фіфаєр, Валік, і ще один хлопак (забув як його звати) змітали все на свому шляху...тепер кожного разу будемо визначати кращі моменти футбольного дня...
1...кращий гол сьогоднішнього дня...це б/п мяч Нікітоса...вийшов на бєшеній швидкості один на один...і в касаніє...в прижку... перекинув воротаря(тоість мене)...браво!!!
2....кращий епізод матчу...удар називається "ножниці ...мяч летить на рівні голови...Валік в прижку, через себе питається пробити...одним словом шедевр...б/п охрєнєний трюк...
3...кращий удар...х.з. хто бив...я вийшов з воріт...і мені за шиворот з метрів 30 послали подарок...що називається без шансів для воротаря....виручила перекладина...
4...кращий підкат...б\п Трамп забирає всі нагороди кращого захисника цього футбольного дня...давно я таких цепких захисників не бачив...ні одного єдиноборства не програв...
5...самий цінний гравець...Фіфаєр...встигав скрізь...
6...кращий вболівальник...Лапочка...встигала не тільки вболівати, а й мячик подавати...
6...ну і наостанок кращий воротнік...ну без перебільшення сьодні я був на висоті :-p ...в кінці правда підмочив собі репутацію чуть-чуть...просто додрму вже пора було йти...да і грати ми вже заіпались...